PALA.
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şu bedava olayı çok kötü. En azından yoğun olan saatlerde yapmasalar iyi olacak. Adam bir durak için de biniyor dediğin gibi ulusa kadar gidip ekmek almak için de dönüyor maksat gezme olsun. O bakanlar en gıcık tipler. Yer vereceksin sanki o baktı diye verecekmiş gibi oluyor hayret-i mucip.Ankara'dakiler iyi bilir. Yaşlılara yer vermeseniz de zaten onlar gerek gözle gerek sözle dürterek bir şekilde yerlerini alırlar (Mesela öğlen, ikindi namazına Ulus'a gidip namazdan sonra da ekmek alıp dönen dayılar)
Ayrıca ben de bazı yaşlılara, sıkışık vaziyette olan araçta arada kalmış bir hanımefendiye, kucağında veya elinden tutan küçük çocuğu olanlara, hamilelere yer verme taraftarıyım. Bazen şu sözle ve gözle taciz edenlere inat da yer vermediğim oldu yalan yok.
Şu bedava olayı çok kötü. En azından yoğun olan saatlerde yapmasalar iyi olacak. Adam bir durak için de biniyor dediğin gibi ulusa kadar gidip ekmek almak için de dönüyor maksat gezme olsun. O bakanlar en gıcık tipler. Yer vereceksin sanki o baktı diye verecekmiş gibi oluyor hayret-i mucip.
Aynen katılıyorum. Hatta bayramlarda bile bedava olmamalı. 50 kuruş bile kesse güzel bi azalma olur.Bedava olmasına karşıyım. Neden mi? Mesela teleferik yapıldı Yenimahalle'den Şentepe'ye. Ne güzel ulaşım aracı. Bizim insanımız nankör (bizim insanımız da denmez ya onlara) . Bu teleferik ilk zamanlar bedavaydı. Afedersiniz it kopuk ne varsa orada tur atıyordu. Anasını ağlatmış kabinlerin camlarına bile çizerek yazı yazmışlar. Şimdi 1 tl yaptılar. 1 tl bile bazı it kopuk tayfası için caydırıcı oluyor.
Kesinlikle aynı kefeye koymuyorum ama bedava ulaşım hizmeti yerine 1 tl bile yapsalar bazıları ekmek pahalıya gelecek diye gereksiz yere gitmeyecektir.

Aynen katılıyorum. Hatta bayramlarda bile bedava olmamalı. 50 kuruş bile kesse güzel bi azalma olur.![]()

O bir durak olayını da yer vermeye çalışırken gördüm adam bindi yer vereyim diye kalktım otur otur ben şimdi inecem dedi ve indiAynen. Kargaşa olmaz o zaman![]()

ne şanslısın. ben de sadece yer olmadığı zaman oturuyorlarAçık konuşmak gerekirse prensip meselesi bende böyleyim, ayakta gitmeyi tercih ediyorum...
Ben tek iken nedense kadınlar çoğunlukla yanıma oturuyor![]()

Ben olsam ben de hindinin yanına oturmam la. Toplu taşımamda hindi istemiyorum bro.ne şanslısın. ben de sadece yer olmadığı zaman oturuyorlar![]()

Kötü niyetim yoktur, ayrıca böyle şans olmasın daha iyi ne kazanacan yanına oturandanne şanslısın. ben de sadece yer olmadığı zaman oturuyorlar![]()

toplu taşıma araçlarında insanımBen olsam ben de hindinin yanına oturmam la. Toplu taşımamda hindi istemiyorum bro.![]()

çünkü kızlar tarafından pek sevildiğimi düşünmüyorum. bi ara yanına otururken müsait mi diye sordum yüzüme bakmadı, konuşmadı bile. kafa salladı hafiften sonra oturdum..Kötü niyetim yoktur, ayrıca böyle şans olmasın daha iyi ne kazanacan yanına oturandan![]()
Ne soruyon la otur gitsin babasının malı mı?toplu taşıma araçlarında insanım
çünkü kızlar tarafından pek sevildiğimi düşünmüyorum. bi ara yanına otururken müsait mi diye sordum yüzüme bakmadı, konuşmadı bile. kafa salladı hafiften sonra oturdum..

belki birisini bekliyordur. sevgilisi gelirse fight club başlarNe soruyon la otur gitsin babasının malı mı?![]()
ama zaten öyle bir şey olsa bile oturduğumda kalk der. 
Sorarak toplu taşımaya yeni bi soluk mu getirmeye çalışıyonbelki birisini bekliyordur. sevgilisi gelirse fight club başlarama zaten öyle bir şey olsa bile oturduğumda kalk der.
ayırca gözlemlerime göre pek soran yok![]()

toplu taşımaya alışkın değilimSorarak toplu taşımaya yeni bi soluk mu getirmeye çalışıyon![]()
luxury life a alışmışım garip geliyor 
toplu taşımaya alışkın değilimluxury life a alışmışım garip geliyor
![]()
Önemseme boş şeyleri, kendine de haksızlık yapma hayırlısını iste...çünkü kızlar tarafından pek sevildiğimi düşünmüyorum. bi ara yanına otururken müsait mi diye sordum yüzüme bakmadı, konuşmadı bile. kafa salladı hafiften sonra oturdum..
Hayırlısıyla yesek şu hindiyiÖnemseme boş şeyleri, kendine de haksızlık yapma hayırlısını iste...