Belki de hindi görünümlü robotlar :naughty: bunun gibi mi :ehe
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Belki de hindi görünümlü robotlar Genişletmek için tıkla ... bunun gibi mi
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: bunun gibi mi Genişletmek için tıkla ... Yok be bunun kendine hayrı yok beya
PALA. Üye Gulu Gulu' Alıntı: bunun gibi mi Genişletmek için tıkla ... Bu ne böyle hindicop yada hindinatör mü ? Yenmez bu, biz yine doğal hindiye devam edelim.
Gulu Gulu' Alıntı: bunun gibi mi Genişletmek için tıkla ... Bu ne böyle hindicop yada hindinatör mü ? Yenmez bu, biz yine doğal hindiye devam edelim.
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Bu ne böyle hindicop yada hindinatör mü ? Yenmez bu, biz yine doğal hindiye devam edelim. Genişletmek için tıkla ... Hindiler daha fazla ölmesin diye yapılmış galiba
sinan yüksel' Alıntı: Bu ne böyle hindicop yada hindinatör mü ? Yenmez bu, biz yine doğal hindiye devam edelim. Genişletmek için tıkla ... Hindiler daha fazla ölmesin diye yapılmış galiba
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Hindiler daha fazla ölmesin diye yapılmış galiba Genişletmek için tıkla ... İnsanlığı yok etmesinde sorun değil Ama her hindi elbet bir gün ölümü tadacak kaçışı yok...
Genc007' Alıntı: Hindiler daha fazla ölmesin diye yapılmış galiba Genişletmek için tıkla ... İnsanlığı yok etmesinde sorun değil Ama her hindi elbet bir gün ölümü tadacak kaçışı yok...
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: İnsanlığı yok etmesinde sorun değil Ama her hindi elbet bir gün ölümü tadacak kaçışı yok... Genişletmek için tıkla ... Robotlar canlı sayılır mı
sinan yüksel' Alıntı: İnsanlığı yok etmesinde sorun değil Ama her hindi elbet bir gün ölümü tadacak kaçışı yok... Genişletmek için tıkla ... Robotlar canlı sayılır mı
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Robotlar canlı sayılır mı Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Hindiler daha fazla ölmesin diye yapılmış galiba Genişletmek için tıkla ... Hindiler ölmesin diye robotu yapılmış galiba dedin. Bende diyorum ki ne yaparsalar yapsınlar ölümü tadacak sonunda... Ama bu hindi cansız mı
Genc007' Alıntı: Robotlar canlı sayılır mı Genişletmek için tıkla ... Genc007' Alıntı: Hindiler daha fazla ölmesin diye yapılmış galiba Genişletmek için tıkla ... Hindiler ölmesin diye robotu yapılmış galiba dedin. Bende diyorum ki ne yaparsalar yapsınlar ölümü tadacak sonunda... Ama bu hindi cansız mı
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Hindiler ölmesin diye robotu yapılmış galiba dedin. Bende diyorum ki ne yaparsalar yapsınlar ölümü tadacak sonunda... Ama bu hindi cansız mı Genişletmek için tıkla ... O konuyla alakasızdı sorum yahu. Mesela diyorum robot canlı sayılır mı?
sinan yüksel' Alıntı: Hindiler ölmesin diye robotu yapılmış galiba dedin. Bende diyorum ki ne yaparsalar yapsınlar ölümü tadacak sonunda... Ama bu hindi cansız mı Genişletmek için tıkla ... O konuyla alakasızdı sorum yahu. Mesela diyorum robot canlı sayılır mı?
PALA. Üye Genc007' Alıntı: O konuyla alakasızdı sorum yahu. Mesela diyorum robot canlı sayılır mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır sayılmaz.
Genc007' Alıntı: O konuyla alakasızdı sorum yahu. Mesela diyorum robot canlı sayılır mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır sayılmaz.
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Hayır sayılmaz. Genişletmek için tıkla ... Bizden sonra robotlar yaşar o zaman belki de tıpkı bizim dinolardan sonra yaşadığımız gibi
sinan yüksel' Alıntı: Hayır sayılmaz. Genişletmek için tıkla ... Bizden sonra robotlar yaşar o zaman belki de tıpkı bizim dinolardan sonra yaşadığımız gibi
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: beyni olduğuna göre canlı sayılır Genişletmek için tıkla ... O zaman onlar da ölecek
Gulu Gulu' Alıntı: beyni olduğuna göre canlı sayılır Genişletmek için tıkla ... O zaman onlar da ölecek