Format Sonrası Yüklenmesi Gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Format Sonrası Yüklenmesi Gerekenler
Kendi açtığım blogumda bir yazı hazırlamıştım umarım faydası olur . Gözden kaçırdığım bir kısım varsa yorumlarda belirtin ekleme yaparım.

Tıklayınız : (Düzeltildi)
faydalı bir yazı oldu. :tşk:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve TheNightMare.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu blog yalnızca davetli okuyuculara açık***

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Formattan sonra oyunların verdiği
"Can't Find Resources" vb hatalar almamak için;
.NET Framework 3.5 ve vcredist_x64(eğer 32 bit ise vcredist_x86)yi kurmaları sorunu çözecektir
Özellikle oyunlar önceden yüklü ve locate game diyerekten kütüphaneye eklendi ise

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve ByEmre221
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Driver kısmında yükleniyor mu bi bakarım yoksa bunları da belirtirim başka var mı aklında ? :)
Formattan sonra oyunların verdiği
"Can't Find Resources" vb hatalar almamak için;
.NET Framework 3.5 ve vcredist_x64(eğer 32 bit ise vcredist_x86)yi kurmaları sorunu çözecektir
Özellikle oyunlar önceden yüklü ve locate game diyerekten kütüphaneye eklendi ise

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bunlar genelde oyun setupların sonunda hızlıca kuruluyor ama bazen önceki windowsdan yüklü oyunları açmak istediğinizde hata verebiliyorlar
Çözüm için en azından bu ikisini kuruyorum

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk::bigstar:

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Güncel ve yorumlara açık :tşk:

PALA.

PALA.

Üye
Kullanım amacına göre kişisel tercihler oldukça farklılık gösterebiliyor yani alternatif çok :)

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Alternatifleri mi çoğaltmalıyım :)
Demek istediğim gerekli olanları yazmışsın ama bu iş takım tutmak gibi alternatifleri oldukça fazla.
Sayısız antivirüs, media oynatıcı, bakım yazılımı, kişiselleştirme yazılımı var. Mesela rainmeter.

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediğim gerekli olanları yazmışsın ama bu iş takım tutmak gibi alternatifleri oldukça fazla.
Sayısız antivirüs, media oynatıcı, bakım yazılımı, kişiselleştirme yazılımı var. Mesela rainmeter.
Haklısın ben kendi kullandığım tecrübe ettiğim ve işte bu iyiymiş dediğim yazılımları yazdım oraya başka bir yazımda da oyunları derlemeyi düşünüyorum başka bir fikrin var mı

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Haklısın ben kendi kullandığım tecrübe ettiğim ve işte bu iyiymiş dediğim yazılımları yazdım oraya başka bir yazımda da oyunları derlemeyi düşünüyorum başka bir fikrin var mı
Müzik, video, görsel boyutlandırma ihtiyacı duyanlar için format factory olabilir.
Sistem bilgilerini öğrenmek için priform speccy olabilir.
Tekrardan hayırlı olsun blogun.

Son düzenleme:
  • Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Güncel :bigstar: listeye eklememi istediğiniz programlar var mı ?

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
PALA.

PALA.

Üye
yazdığım gibi winrar yetiyor ya temel programları yazmak istiyorum genelde ama onuda kullanmışlığım var o da iyidir :)
Aklıma tamindirdeki slogan geldi. "Her bilgisayarda olması gereken programlar" :)
Misal bir işi yapmak için 10 tane farklı yazılım sunuyorlar ama bunların içinden 1-2 tanesi tercih ediliyor. Yaz sevdiğini :oke:

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma tamindirdeki slogan geldi. "Her bilgisayarda olması gereken programlar" :)
Misal bir işi yapmak için 10 tane farklı yazılım sunuyorlar ama bunların içinden 1-2 tanesi tercih ediliyor. Yaz sevdiğini :oke:
Tamam teşekkür ederim :D bir liste yapıp eklerim

Takipçi Satın Al

Üst Alt