ByEmre221
Üye
Ah dostum teşekkür ederim farkında değilimBu blog yalnızca davetli okuyuculara açık***
düzelttim oldu mu
Formattan sonra oyunların verdiği
"Can't Find Resources" vb hatalar almamak için;
.NET Framework 3.5 ve vcredist_x64(eğer 32 bit ise vcredist_x86)yi kurmaları sorunu çözecektir
Özellikle oyunlar önceden yüklü ve locate game diyerekten kütüphaneye eklendi ise
Alternatifleri mi çoğaltmalıyımKullanım amacına göre kişisel tercihler oldukça farklılık gösterebiliyor yani alternatif çok![]()

Demek istediğim gerekli olanları yazmışsın ama bu iş takım tutmak gibi alternatifleri oldukça fazla.Alternatifleri mi çoğaltmalıyım![]()
Haklısın ben kendi kullandığım tecrübe ettiğim ve işte bu iyiymiş dediğim yazılımları yazdım oraya başka bir yazımda da oyunları derlemeyi düşünüyorum başka bir fikrin var mıDemek istediğim gerekli olanları yazmışsın ama bu iş takım tutmak gibi alternatifleri oldukça fazla.
Sayısız antivirüs, media oynatıcı, bakım yazılımı, kişiselleştirme yazılımı var. Mesela rainmeter.
Müzik, video, görsel boyutlandırma ihtiyacı duyanlar için format factory olabilir.Haklısın ben kendi kullandığım tecrübe ettiğim ve işte bu iyiymiş dediğim yazılımları yazdım oraya başka bir yazımda da oyunları derlemeyi düşünüyorum başka bir fikrin var mı
Winrar alternatifi 7z olabilir, tabi gerçekten beğeniyorsan listeye ekleGüncellisteye eklememi istediğiniz programlar var mı ?

yazdığım gibi winrar yetiyor ya temel programları yazmak istiyorum genelde ama onuda kullanmışlığım var o da iyidirWinrar alternatifi 7z olabilir, tabi gerçekten beğeniyorsan listeye ekle![]()

Aklıma tamindirdeki slogan geldi. "Her bilgisayarda olması gereken programlar"yazdığım gibi winrar yetiyor ya temel programları yazmak istiyorum genelde ama onuda kullanmışlığım var o da iyidir![]()

Tamam teşekkür ederimAklıma tamindirdeki slogan geldi. "Her bilgisayarda olması gereken programlar"
Misal bir işi yapmak için 10 tane farklı yazılım sunuyorlar ama bunların içinden 1-2 tanesi tercih ediliyor. Yaz sevdiğini![]()
bir liste yapıp eklerim