Orası hâlâ muaamma açıklama yapmazsa yöneticilere soracağım harun abiye naptılar acaba@Genc007 öncelikle @minoo profilinde cinsiyetinin kadın olmasının açıklamasını yapmalı . Harun abi ise niye erkek değil kadın bence Harun abi değil o Harun abinin hesabını ele geçirmiş birisi

Yapar mı yaparSil sinan sil sil sil görürse banlar![]()
.gif)
Bi espiri yapalım dedik, küfür, hakaret yok biraz fazla fuzuli bir mesajdı bu yüzden sildim, ne yapayım yaniminoo'da düzenlenmiş mesaja bakmayacaktı zaten![]()

Harun usta kız mı, erkek miYoksa sen sidikli fatonun arkadaşı mısın ? Tarzında ise sıkıntı olmazdı![]()
tartışmasından çıktı mevzu 
Belli mi olur belki forumda ki son mesajlarım olur bunlar... Hakkınızı helal edinKorkmayın şaka yaptım harun abi iyi adamdır![]()

Harun abi affet süt oğlanı bir defalığınaHarun usta kız mı, erkek mitartışmasından çıktı mevzu
Belli mi olur belki forumda ki son mesajlarım olur bunlar... Hakkınızı helal edin
Değişiklik yapsam da beni pek sevdiğini sanmıyorum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Adamın haberi yok olandan bitendenHarun abi affet süt oğlanı bir defalığına![]()

kara murat hanginiz![]()
Sen dur gardaşO tartışmayı ben çıkardım benim gitmem gerek .
ben giderim hakkınızı helal edin yeter gidersem
bir daha af ne zaman çıkar kim bilir 
Bakarsa görürAdamın haberi yok olandan bitenden
Gulyabaniyi yakalarsam affedebilir
Sen dur gardaşben giderim hakkınızı helal edin yeter gidersem
bir daha af ne zaman çıkar kim bilir
![]()

Benden yanada helal olsun hepinize, banlamazsada helal olsun ne diyeyim.Bakarsa görür
Ben banlamaz dedim ama sağı solu belli olmaz harun abimin helal olsun sen de helal et![]()