Baydırman
Moderator
Saçma sapan konuşma laSeyir esnasında gördüm cinayeti işleyeni bende yakalayım dedim yakalayamadım![]()

Saçma sapan konuşma laSeyir esnasında gördüm cinayeti işleyeni bende yakalayım dedim yakalayamadım![]()

Şahitlerim var ikisi aşşağıdan geldi dördü sağ taraftanSaçma sapan konuşma la![]()

Kavgalı olduğu biri var mıydı laŞahitlerim var ikisi aşşağıdan geldi dördü sağ taraftan![]()

Evet ama sorun çözüldü.Kavgalı olduğu biri var mıydı la![]()
Kimle kavgalıydı la bu?Evet ama sorun çözüldü.
Polis olaya el koyduKimle kavgalıydı la bu?
Nası çözüldü?

Kavga mı ettin la adamlaPolis olaya el koydu![]()

Ben değil o sorun çözüldüKavga mı ettin la adamla![]()
Kim pekiBen değil o sorun çözüldü
Yoldan geçenlerKim peki

Niye kavga etmişlerYoldan geçenler![]()
Otobüse ben önce binerim davası o dediki ben binerim öteki ddiki konuşma lan lavuk ben binerim derken bir yumruk bir tekme 4 kişi birbirine girdi ikisini tam yakalayacaktım ki kaçtı sonuç iki ölü diğer ikisi firar bir gör at gibi koşuyolarNiye kavga etmişler

Bunlar mı yoksaOtobüse ben önce binerim davası o dediki ben binerim öteki ddiki konuşma lan lavuk ben binerim derken bir yumruk bir tekme 4 kişi birbirine girdi ikisini tam yakalayacaktım ki kaçtı sonuç iki ölü diğer ikisi firar bir gör at gibi koşuyolar![]()

Sen niye yakalamaya çalıştın la?Otobüse ben önce binerim davası o dediki ben binerim öteki ddiki konuşma lan lavuk ben binerim derken bir yumruk bir tekme 4 kişi birbirine girdi ikisini tam yakalayacaktım ki kaçtı sonuç iki ölü diğer ikisi firar bir gör at gibi koşuyolar![]()
İnsanlık adınaSen niye yakalamaya çalıştın la?
Nabacaktın yakalayınca?
La olm ayak yapma la kamera kayıtları öyle demiyo hiçİnsanlık adına
O görüntüler montajLa olm ayak yapma la kamera kayıtları öyle demiyo hiç

Montajı kim yaptı laO görüntüler montaj![]()
Ordaki banka sahbi yaptı çünkü oranın elemanıymışMontajı kim yaptı la
Banka sahibi suçu niye sana atmaya çalıştı nedir aranızdaki husumetOrdaki banka sahbi yaptı çünkü oranın elemanıymış