.

Sponsorlu Bağlantılar

NedenLan

Üye
this application can run only on rooted devices. hatası alıyorum ama telfonum rootlu başka uygulamalar var kurulu rootla çalışan ve kullanabiliyorum ne yapmam lazım ? konu için teşekkürler.

erkay123456

erkay123456

Üye
This applicon can run only on rooted devices

FlamesSlayer

FlamesSlayer

Üye
Hocam ben işlemleri yaparken internet çok yavaşlıyor ve yavaş yapıyor bu bir sorun mu? Çözülebilir mi?

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Facebook ve banka siteleri https ile güvenli veri alisverisinde bulunduklari icin izlenemezler, sebebi bu yuzden.
Yazdiginiz mesajin konuyla hic bir alakasi olmayan sacma sapan bir mesaj oldugunun farkinda degilsiniz sanirim, farkinda olsaniz bu mesaji yazmazdiniz zaten.
Oncelikle bu program dandik bir program degil global olarak kullanılan metasploit exploitlerinin telefonlar icin duzenlenmis, tek tikla isleri halleden bir hale getirilmis versiyonudur, ne kadar "kendi kodlarinizi yazarak hacker olmak" istesenizde temelinde yine metasploit exploitlerini kullanmak durumundasiniz. Modem arayuzune gelince wifi'ya.bagli olsaniz dahi modem arayuzune farkli bir sifreyle girilir ve bu programla kiyaslandiginda yapabilecegi tek sey aga bagli cihazlari goruntulemektir. Son olarak telefondan wifi sifre kirmaktan ve wps den bahsetmissiniz, konuda veya programda hic bir bruteforce kodu bulunmamakla birlikte wps e neden.degindiginizi anlayamadim. Wps basli basina bir sifredir ve modemleri hacklemenin en kolay yolu wps siifresi kirmaktir, eger wps pin kilidi denemesi herkes icin aciksa bir gun gibi cok kisa.bir surede wifiya baglanabilirsiniz, sifre ne kadar degisirse degissin artik modeme hukmedebilirsiniz.
Iyi forumlar

Wifi pass kırmak hakkında yorum yapanlara yazımdı o. Bi de bu kadar cevap yazmışın tahrik oldum :birak:

ishak388

ishak388

Üye
gereksiz sahibi anladığı anda önlem alabilir :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar programin gereksiz olup olmadigina karar vermek sizin meseleniz degil, siz sadece programin nimetlerinden faydalanin.

• Beğen
Tepkiler: kimimben49, dogukan- ve yakamoz1319

capkino_42

Üye
bu uygulama wifi sifresi kiriyormu

nevruzenci

Üye
not alive endpoints found hatası alıyorum bi el atın abilerim be

emreurall

Üye
"This Application can run only on rooted devices" hatası alıyorum beyler yok mu çözümü , makine rootlu ama çalıştırmıyo ?

Edit : Beyler hata çözüldü , SuperSU programında ayarlar sekmesinde "Hayatta Kalma Modu" nu aktif hâle getirin program sorunsuz bi şekilde çalışıyor.. :)

Son düzenleme:
kimimben49

kimimben49

Üye
Programın linki nerde bulamadım. ..

siepls13

siepls13

Üye
video linki gizlidir diyor düzeltirmisin

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
kullanan varmı bunu

by_kuss

Üye
demekki yok.

aarslqnn

aarslqnn

Üye
Genelde böyle şeyler e root lazım olur bunun gibi bir-kac uygulama daha var genelinde virüs var ama çalışıyorlar yani tabi root varsa .

indirhaydi.com

sizoperez

sizoperez

Üye
reklamı atla seçeneği bir türlü açılmıyor. tıkladıkça başka başka alakasız sayfalara atıyor. madem insanlaraaa iyilik hizmet etmek istiyorsunuz şu egolarınızdan sıyrılıp programın ismini verseniz ya da adam gibi bir siteye upload yapsanız olmaz mı?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
reklamı atla seçeneği bir türlü açılmıyor. tıkladıkça başka başka alakasız sayfalara atıyor. madem insanlaraaa iyilik hizmet etmek istiyorsunuz şu egolarınızdan sıyrılıp programın ismini verseniz ya da adam gibi bir siteye upload yapsanız olmaz mı?
Konunun açılma tarihi 2014. Üstünden 3 sene geçmiş. Burada sitem edip eleştirmek yerine arkadaşa mesaj atabilirsin.

MaxipmaN

Üye
konu eski hocam başka bir şeyler bakın :)

sizoperez

sizoperez

Üye
konu eski hocam başka bir şeyler bakın :)
Dikkatsizliğime gelmiş tarihe bakmamışım. Uyarı için teşekkürler. Peki sizin bildiğiniz bir program var mı ya da bahsi geçen programın ismini biliyormusunuz?
Konunun açılma tarihi 2014. Üstünden 3 sene geçmiş. Burada sitem edip eleştirmek yerine arkadaşa mesaj atabilirsin.
Haklısınız tarihe bakmamışım dikkatsizliğime gelmiş. ama bu ilgili programın isminin 19 sayfa boyunca geçmemesini açıklamıyor ve üstünden 10 yıl geçse de program ismi verilmediği için EGO oluyor. İlgili programın ismi olmuş olsaydı inernet üzerinden bulunabilirdi sanırım.

MaxipmaN

Üye
Dikkatsizliğime gelmiş tarihe bakmamışım. Uyarı için teşekkürler. Peki sizin bildiğiniz bir program var mı ya da bahsi geçen programın ismini biliyormusunuz?

Haklısınız tarihe bakmamışım dikkatsizliğime gelmiş. ama bu ilgili programın isminin 19 sayfa boyunca geçmemesini açıklamıyor ve üstünden 10 yıl geçse de program ismi verilmediği için EGO oluyor. İlgili programın ismi olmuş olsaydı inernet üzerinden bulunabilirdi sanırım.
malesef bilmiyorum.