Baydırman
Moderator
Hamd olsun. Senden naber?Hamd olsun. Senden naber?![]()

AlemsinYeter la konu sahabısı dövecek![]()
yarıldım gülmekten dağılalım beyler

Konu hindi olmuş la![]()

Çok üst düzey bir muhabbet dönmüş.

what does this mean to you
La gardaşım mean ne does ne bilmiyorum ben dayımın ingiliççe örtmeni olan oğlu gitmeseydi yaptırırdım çevirisini ama gitti la anla bi gardaşım yavwhat does this mean to you
Hort ne anlama geliyor?La gardaşım mean ne does ne bilmiyorum ben dayımın ingiliççe örtmeni olan oğlu gitmeseydi yaptırırdım çevirisini ama gitti la anla bi gardaşım yav
Onu burdaki genşlerden gördüm gardaşım yav şindi bi konu aşağıda kaldıysa geç görmüşsün konuyu hort yazıyorsun konuya eve pizza geliyor dediler ondan yazdım ama kır pidesi geldiHort ne anlama geliyor?
Kandırdılar. Mahkemeye verseneOnu burdaki genşlerden gördüm gardaşım yav şindi bi konu aşağıda kaldıysa geç görmüşsün konuyu hort yazıyorsun konuya eve pizza geliyor dediler ondan yazdım ama kır pidesi geldi
Yav gardaşım bırak gençler eylensin hem karnım doyduKandırdılar. Mahkemeye versene
Sen necmi gardaş gibi ingiliççe yazmıyorsun tebrik ettim seni. Gerçi dayımın ingiliççe örtmeni olan oğlu gelse çeviri yaptırım ama yok maalesef
İngilizcem benimde malesef zayıf.Sen necmi gardaş gibi ingiliççe yazmıyorsun tebrik ettim seni. Gerçi dayımın ingiliççe örtmeni olan oğlu gelse çeviri yaptırım ama yok maalesef