Ben Ulusdan Almıştım Gidip Orada Mı Parçalasam Diğer Klavyeyide 2 Tane Almıştım Bundanİçi bildiğin boş çıktı çin malımıymış buAklıma bu vatandaş geldi nedense...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evereste Tövbe Ettim Artık Kimseyede Aldırmam 
Herkes böyle yapsa bu gibi mağzaların önü her gün filim olurBen Ulusdan Almıştım Gidip Orada Mı Parçalasam Diğer Klavyeyide 2 Tane Almıştım BundanEvereste Tövbe Ettim Artık Kimseyede Aldırmam
![]()

Videodaki Adam Haksız Onun Sorunu LG İle Vatan İle DeğilHerkes böyle yapsa bu gibi mağzaların önü her gün filim olur![]()
Benim Bunu Evereste Gönderip İnceleme İstetmem Gerek çalışmıyo Diye :P Yada Gidicem Şayet Varsa Mağazalarına Temsili Kuruluş Yerlerine Orada Kendimle Beraber Klavyeyi Ateşe Vericem 
Hiç te haksız değil... Ne yapacak güney koreyemi gidecek adam vatana güvenmiş oda müşteriyi mahçup etmiş adam haklı...Videodaki Adam Haksız Onun Sorunu LG İle Vatan İle DeğilBenim Bunu Evereste Gönderip İnceleme İstetmem Gerek çalışmıyo Diye :P Yada Gidicem Şayet Varsa Mağazalarına Temsili Kuruluş Yerlerine Orada Kendimle Beraber Klavyeyi Ateşe Vericem
![]()

Tamamda Arada Fark Var.Vatandan Ne Alırsan Al Bozulduğunda Vatan Tornavida Vurmaz Vuramazda Alır Kargolar LG Ye Yollar Başka Bİşey Ypaamz O Yüzden LG Kabahatlı.LG Alır Bakar TVye Derki Vatana Adam Haklı Çek Ver Buna Cihazda Bende Kalacak Ancak O Şeklilde Vatan PAra Verir Yoksa Yapabilecğei Bişey Yok.Hiç te haksız değil... Ne yapacak güney koreyemi gidecek adam vatana güvenmiş oda müşteriyi mahçup etmiş adam haklı...
O zaman sen yolculuk hazırlıklarına başla çine gidiyorsun![]()
Eğer tam izlediysen adam her şeyi yapmış belge var elinde. Dediğin gibi olsa, adam zaten bu eylemi yapmazdı...Tamamda Arada Fark Var.Vatandan Ne Alırsan Al Bozulduğunda Vatan Tornavida Vurmaz Vuramazda Alır Kargolar LG Ye Yollar Başka Bİşey Ypaamz O Yüzden LG Kabahatlı.LG Alır Bakar TVye Derki Vatana Adam Haklı Çek Ver Buna Cihazda Bende Kalacak Ancak O Şeklilde Vatan PAra Verir Yoksa Yapabilecğei Bişey Yok.
Tamam Madem Var Al Kağıtları Git Hakem Heyetine Yine Haklı ÇıkarsınEğer tam izlediysen adam her şeyi yapmış belge var elinde. Dediğin gibi olsa, adam zaten bu eylemi yapmazdı...
Hatta Tut mahkeme Aç Zararlarınıda Ödesinler 
Bir kaç ay evvel forumda birinin elektirikli eşyaları zarar görmüştü buna benzer bir durumda karşılaşınca anlarız ancak...Tamam Madem Var Al Kağıtları Git Hakem Heyetine Yine Haklı ÇıkarsınHatta Tut mahkeme Aç Zararlarınıda Ödesinler
![]()
Tamam İşte Bende Muhatabının Vatan Bilgisayar Olmadığını SöylüyorumBir kaç ay evvel forumda birinin elektirikli eşyaları zarar görmüştü buna benzer bir durumda karşılaşınca anlarız ancak...
Adam kaç para vermiş yeni cihazı neden atsın acaba.Adam muhataplarına kızmış haksızlıktan dolayı...
Yani O Sadece Ürünü Alır LG Ye Göndeir Başka Bişey Yapmaz Vatanın Şuçu Ne? 
Malı satıyorsan müşteriye yardımcı olacaksın...Tamam İşte Bende Muhatabının Vatan Bilgisayar Olmadığını SöylüyorumYani O Sadece Ürünü Alır LG Ye Göndeir Başka Bişey Yapmaz Vatanın Şuçu Ne?
![]()
ne Olursa Olsun.Vatanın Bir Şuçu YokMalı satıyorsan müşteriye yardımcı olacaksın...
Zamanında teknosadan laptop almıştım kardeşime ufak bir arızası vardı çok güzelde ilgilendiler.
Kullanıcı hatası bile olsa alırsın bakarsın söylersin oda işine gelirse yaptırır.
Adam tv nin düğmesine basıp açıyor arıza içindeki devreden çıkmış, kullanıcı hatası diyorsun nasıl iş bu...
Hakkını hukuki yoldan arayabilirdi tabide, bilemeyiz çok kızmış işte.
Vatan Ürünü Alır Kargoya Verir Başka İşlevi YokÖyle yapmadıklarından olabilir mi ? Boşuna demiyorlar giden her müşteri kaybedilen servettir diye...Vatan Ürünü Alır Kargoya Verir