Ne olduTöbe yarabbim sigara içmeninde bir adabı var.

Bir kadına yakışmayan şeylerin başında sigara gelir...Ne oldu![]()
Neden “Kadına” yakışmıyor?Bir kadına yakışmayan şeylerin başında sigara gelir...
Ben içmiyorum zatenBir kadına yakışmayan şeylerin başında sigara gelir...
Özentilikten başka birşey değil, sağlığınıza, gençliğinize yazık...
Çoklarının elinde, yüzünde patladı bu elektronik sigaralar...
Aslında kimseye yakışmıyor, pislik...Özellikle kadınlara yakışmıyor, ne o öyle.Neden “Kadına” yakışmıyor?
Tebrik ediyorum. Böyle devam et...Genelde üniversite ve asker ortamında başlıyor çoğu kişi bu dönemlerede uzak durun...Ben içmiyorum zaten
Kimseye yakışmıyor demen başka, çocuk sağlığı için demen başka, KADINLARA YAKIŞMIYOR demek başka. Cinsiyetçilik çünkü bu dediğin.Aslında kimseye yakışmıyor, pislik...Özellikle kadınlara yakışmıyor, ne o öyle.
Sigara içmeyen erkekler iyi anlar, ne demek istediğimi...
İçen bazı kadınlar tanıyorum ve doğurduğu, bebekte sağlık sorununa neden oldu, doktorlar özellikle söylüyor bunu.
Tebrik ediyorum. Böyle devam et...Genelde üniversite ve asker ortamında başlıyor çoğu kişi bu dönemlerede uzak durun...
Bir taneden birşey olmaz derler, sonra 1-2 dal derken, günde yarım paket, bırakacam derken 2 paket olur...
Öyle diyorsanız öyle olsun...Cinsiyetçilik çünkü bu dediğin.
İtici da olabiliyor kadınlardaKimseye yakışmıyor demen başka, çocuk sağlığı için demen başka, KADINLARA YAKIŞMIYOR demek başka. Cinsiyetçilik çünkü bu dediğin.
Kadınlarda daha itici olduğu doğrudur.İtici da olabiliyor kadınlarda
Neden kadınlarda itici? Sigara erkekler için mi icat edilmiş bi şey?İtici da olabiliyor kadınlarda
Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkekler için mi icat edilmiş ? onlara yakışıyorda, bize neden yakışmıyor ? Gibi bir anlam çıkarmanız tuhaf...Neden kadınlarda itici? Sigara erkekler için mi icat edilmiş bi şey?
İtici öyle geliyor yani bir kız da bence bana öyle geliyorNeden kadınlarda itici? Sigara erkekler için mi icat edilmiş bi şey?
Öyle olsun bakalım...Çok tuhafsınız.