Bu tür mesajlar geliyor nasıl iptal edebilirim onay verirsek yanlışlıkla yandık
Wandeta Üye Konu Sahibi Turkcell Menü Uygulaması Pop-Up Mesaj İptali Bu tür mesajlar geliyor nasıl iptal edebilirim onay verirsek yanlışlıkla yandık
yeumyang Moderator İzin iptal 2780 a sms atabilirsiniz Turkcell den sms gelmez başka yolu yok m temsilcisini arayarakta iptal edebilirsiniz
İzin iptal 2780 a sms atabilirsiniz Turkcell den sms gelmez başka yolu yok m temsilcisini arayarakta iptal edebilirsiniz
Wandeta Üye Konu Sahibi yeumyang' Alıntı: İzin iptal 2780 a sms atabilirsiniz Turkcell den sms gelmez başka yolu yok m temsilcisini arayarakta iptal edebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bunu yaptım ıptal olmustur mesajıda gedı dun yıne turkcell menu dıye mesaj geldı
yeumyang' Alıntı: İzin iptal 2780 a sms atabilirsiniz Turkcell den sms gelmez başka yolu yok m temsilcisini arayarakta iptal edebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bunu yaptım ıptal olmustur mesajıda gedı dun yıne turkcell menu dıye mesaj geldı
yeumyang Moderator Wandeta' Alıntı: bunu yaptım ıptal olmustur mesajıda gedı dun yıne turkcell menu dıye mesaj geldı Genişletmek için tıkla ... M temsilcisini arayın o zaman
Wandeta' Alıntı: bunu yaptım ıptal olmustur mesajıda gedı dun yıne turkcell menu dıye mesaj geldı Genişletmek için tıkla ... M temsilcisini arayın o zaman