Google Chrome 61.0.3163.79

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
@sinan yüksel evet hocam gerçekten öyle oluyor eskiden yoğun çalıştığım zamanlarda falan Chomre çok işime yarıyordu. 30-35 tane sekme açıp, bilgisayarı hazırda bekletr şeklinde kullanıp hızlı hızlı herşeyi yapıyordum. Gidipte az RAM kullanıyo falan diye Opera kullansam, Firefox kullansam çökerdi sanırım. Opera kullanan kişiler görüyorum adam 10 sekme açmış kasmıyor ben CTR kombinasyonuyla tır gibi kasa kasa geçiş yapıyorum Chrome 30 35 sekmede cayır cayır neyse..

PALA.

PALA.

Üye
Google Chrome'un minimum sistem gereksinimleri: intel core i5, 8 GB ram...
8 gb ram chrome kullanırsa diğer programlar neyi kullanacak :) opera 32 bit çalışan bir tarayıcı ve kendi reklam engelleme eklentisini kullanıyor az kaynak tüketimi bundan kaynaklanabilir.Adobe flash player tarzı yan uygulamaları kapatın

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
8 gb ram chrome kullanırsa diğer programlar neyi kullanacak :) opera 32 bit çalışan bir tarayıcı ve kendi reklam engelleme eklentisini kullanıyor az kaynak tüketimi bundan kaynaklanabilir.Adobe flash player tarzı yan uygulamaları kapatın
8gb kullanıyor dememiş 8den az ramin varsa diğer uygulamalarda filan kasabilir demiş ama bence doğru değil ddr2 4gb ramle cayır cayır kullanan adam gördüm

PALA.

PALA.

Üye
8gb kullanıyor dememiş 8den az ramin varsa diğer uygulamalarda filan kasabilir demiş
minimum sitem gereksinimi 8 gb dediği için öyle dedim...:ah
4 gb ram günlük işlemler için yeterlidir aslında.Chromebooklarda bile 4 gb ram var demekki yeterli oluyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
minimum sitem gereksinimi 8 gb dediği için öyle dedim...:ah
4 gb ram günlük işlemler için yeterlidir aslında.Chromebooklarda bile 4 gb ram var demekki yeterli oluyor
minimum o kadar kullanması imkansız

Cadillac34

Üye
8gb kullanıyor dememiş 8den az ramin varsa diğer uygulamalarda filan kasabilir demiş ama bence doğru değil ddr2 4gb ramle cayır cayır kullanan adam gördüm
Ben DDR3 4GB Ram kullanıyorum niye dediğin cayır cayır olmuyor?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ben DDR3 4GB Ram kullanıyorum niye dediğin cayır cayır olmuyor?
format at pcye virüs filan girmiştir dediğim gibi adam tarihi sistemle çok ta rahat kullanıyordu baya da sekme açık tutuyordu

Cadillac34

Üye
format at pcye virüs filan girmiştir dediğim gibi adam tarihi sistemle çok ta rahat kullanıyordu baya da sekme açık tutuyordu
Sanki format atmadım mı sanıyorsun? Formatlar yüzünden bir de hatalar çıkıyor ortaya. Bir de sürücüleri yüklemek ve de yükleyememek o da ayrı bir dert.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Sanki format atmadım mı sanıyorsun? Formatlar yüzünden bir de hatalar çıkıyor ortaya. Bir de sürücüleri yüklemek ve de yükleyememek o da ayrı bir dert.
format yüzünden başka hatalar da çıkıyorsa sorun kesinlikle senin cihazda

Cadillac34

Üye
Bu yeni Chrome dandik galiba. Kendi kendine bir şeyler kurcalıyor. Mesela; sayfayı geri alacağım komple geri alıyor. Mouse ile bağlantı tıklıyorum, tek tıkladığım zaman çift tıklıyor. Haritada sayfayı büyütmediğim halde o kendi büyütüyor.

PALA.

PALA.

Üye
Bu yeni Chrome dandik galiba. Kendi kendine bir şeyler kurcalıyor. Mesela; sayfayı geri alacağım komple geri alıyor. Mouse ile bağlantı tıklıyorum, tek tıkladığım zaman çift tıklıyor. Haritada sayfayı büyütmediğim halde o kendi büyütüyor.
Eski yazılıma ait kalıntılarda buna sebebiyet verebilir. Portable versiyonunu kurup denemenizi öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34

Cadillac34

Üye
Son güncellemeyle bir kaç gündür çok kasmaya başladı bilgisayar. Çerezleri, geçmişi, önbelleği de temizliyorum ama aynı yine. Sorun nedir acaba?

PALA.

PALA.

Üye
Son güncellemeyle bir kaç gündür çok kasmaya başladı bilgisayar.
Çoklu işlem sistemini kapatmayı deneyin yabancı makalenin çevirisi belki işine yarar

Cadillac34

Üye
Çoklu işlem sistemini kapatmayı deneyin yabancı makalenin çevirisi belki işine yarar
Uygulama yok zaten. 3 eklenti haricinde başka eklenti yok. Onların haricinde başka çözüm bulamadım.

PALA.

PALA.

Üye
Uygulama yok zaten. 3 eklenti haricinde başka eklenti yok. Onların haricinde başka çözüm bulamadım.
Çeviriye baktınız mı belki işinize yarar. Mozillanın Kasımda yeni sürümü çıkacak umarın birçok kişinin sorununu çözerler.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
PALA.

PALA.

Üye
Mozilla habire güncelleme yapıyor ama faydası yok.
Aynı özellik mozillayada geldi. Güncellemeyi kapatabilirsin boş vakitte yapın güncellemeyi zaten ayda 1-2 defa güncelleniyor.
Bellekle ilgili sorun yaşıyorsan adres çubuğuna about:memory yazın ve free momory kutusu var minimized ussage memory yazan yere tıklayın. ufak bir ram optimizasyonu yapar