Firefox 56.0

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Firefox 56.0
Mozilla Firefox ya da kısaca Firefox, Mozilla Vakfı tarafından geliştirilen özgür bir ağ tarayıcısıdır.

Download: | | ~40.0 MB (Freeware)
Download: | | ~55.0 MB
Download: | 52.0 MB
View: |

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve PALA.

MaxipmaN

Üye
ciddi değişiklikler gelecek deniyordu. mobil tarafında hala berbat 55. sürüm ile. inşallah kullanılabilir duruma gelir.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Firefox 57 ile birlikte büyük değişiklikler gelecek. Hız artışı ve eklentilerin yapısı ile ilgili.

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Firefox 57 ile birlikte büyük değişiklikler gelecek. Hız artışı ve eklentilerin yapısı ile ilgili.
Firefox Nightly kullanıyorum 58. sürüm güncel olmayan eski teknoloji eklentiler kullanılamayacak.Ara yüz felan daha güzel.
Hız artışı var yeni sekme açarken, açılışta felan. Sorun yaşayan arkadaşlar firefox profilini tam silmediklerinden kaynaklanıyor. Eski kalıntılar ve config ayarlarları yeni sisteme uygun değil.Yeni yükleme yapsanızda eski profili kullanabiliyor bu yüzden yeni profil oluşturup deneyin.

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
55 deniyordu 56 dediler şimdi 57 oldu demekki ciddi değişikliklerin yapılacağı sürüm :ehe

PALA.

PALA.

Üye
55 deniyordu 56 dediler şimdi 57 oldu demekki ciddi değişikliklerin yapılacağı sürüm :ehe
Köyden indim şehire döndü... Dayanın yarın Ali Rıza emmi gelicek :) 55 ile gelen hızı hisseden pek yok :) fakat fark var...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Zaten hıza en büyük etki eden yenilik Chrome'da uzun süredir olan çoklu işlemci desteğinin gelmesi. O da Firefox 48 ile birlikte geldi. Herkese açık olarak ise Firefox 54 ile geldi. En az hata olması açısından yavaş ilerliyolar. 57 ile birlikte de bu çalışmaları büyük bir şekilde duyurdukları için beklenti yükseldi. 14 Kasım'da Firefox Quantum ismiyle yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve PALA.

MaxipmaN

Üye
Zaten hıza en büyük etki eden yenilik Chrome'da uzun süredir olan çoklu işlemci desteğinin gelmesi. O da Firefox 48 ile birlikte geldi. Herkese açık olarak ise Firefox 54 ile geldi. En az hata olması açısından yavaş ilerliyolar. 57 ile birlikte de bu çalışmaları büyük bir şekilde duyurdukları için beklenti yükseldi. 14 Kasım'da Firefox Quantum ismiyle yayınlanacak.

ayrı olarak kurucaz mı hocam onu? yoksa 57 ile devam mı edelim?
Köyden indim şehire döndü... Dayanın yarın Ali Rıza emmi gelicek :) 55 ile gelen hızı hisseden pek yok :) fakat fark var...
şu mobil de düzeldi mi mis gibi olur. :yuru

PALA.

PALA.

Üye
Zaten hıza en büyük etki eden yenilik Chrome'da uzun süredir olan çoklu işlemci desteğinin gelmesi. O da Firefox 48 ile birlikte geldi. Herkese açık olarak ise Firefox 54 ile geldi. En az hata olması açısından yavaş ilerliyolar.
Çoklu işlemin yanı sıra bir kullanıcının geliştirirdiği CSS sayesinde sayfalar chromdan bile hızlı açılıyor, 4 kat hızlı diyorlar :hmmm
Merak ediyorsanız firefox nightly 58. sürümü deneyebilirsiniz. Öncekini kaldırıpta kurarsanız iyi olur.
Not: nightly normal kullanıcılar için önerilmez her gün güncellenir bu yüzden güncellemeyi kapatın ve belli aralıklarda yapın...

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Yok, Firefox 57 Quantum olarak yayınlanacak. Şu an beta aşamasında. Stabil sürüm için Kasım ayını beklemek gerek.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Çoklu işlemin yanı sıra bir kullanıcının geliştirirdiği CSS sayesinde sayfalar chromdan bile hızlı açılıyor, 4 kat hızlı diyorlar :hmmm

Merak ediyorsanız firefox nightly 58. sürümü deneyebilirsiniz. Öncekini kaldırıpta kurarsanız iyi olur.
Not: nightly normal kullanıcılar için önerilmez her gün güncellenir bu yüzden güncellemeyi kapatın ve belli aralıklarda yapın...
Yok hocam beklerim. :evet: