Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Store Uygulama Güncellemeleri
Sponsorlu Bağlantılar
Krnl386
Üye
Tam tersi bende de mağaza güncellendi. Şimdide Outlook guncellenmiyor...
insider preview derlemeleri yavaş seçim 15063.608 yüklü mağaza hata veriyo birde outlook a gelen mail yerine odaklanmış diğerleri diye iki seçenek gelniş
Arkadaşlar, güncellenmeyen ve hata veren uygulamalar an itibariyle benim telefonda güncellendi.
Benim telefonda yapı 15252.
Ayrıca haritaları yokladım. (Uygulamanın kendisini değil bizzat Türkiye haritasını) Ayın 14'ünde güncellenmiş, otomatiğe bağlamamış arkadaşlar bi yoklasın).
Da®kness
Üye
Outlook güncellemesi hala inmiyor... Bilgisayarımda da aynı...
og1907
Üye
yapı 15252 outlook ve takvim uygulaması sorunsuz güncellendi .
OneDrive sorunsuz güncellendi.
Arkadaşlar, güncellenmeyen ve hata veren uygulamalar an itibariyle benim telefonda güncellendi.
Benim telefonda yapı 15252.
Ayrıca haritaları yokladım. (Uygulamanın kendisini değil bizzat Türkiye haritasını) Ayın 14'ünde güncellenmiş, otomatiğe bağlamamış arkadaşlar bi yoklasın).
İnsider yapı 15252 bende sadece Outlook Posta Ve Outlook Takvim güncelleme aldı mağaza güncellemesini gören bana haber versin bize yasak gelmiyor sizde durum nedir.
Esendağlı
Üye
OneDrive guncellendi (kararlı yapı)
mami_61_29
Üye
arkadaşlar mağazadan bir uygulama indireceğim ama sürekli başa alıyor indirmeyi döngüye giriyor bi turlu indiremiyorum bu durumlarda ne yapmak gerekiyor
cewar
Üye
Skype ve Outlook Posta Ve Outlook Takvim güncelleme aldı
Skype ve Groove müzik güncellendi