Ücretsiz Tek Mesajla Vodafone Beni Ara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz Tek Mesajla Vodafone Beni Ara

Mobil iletişim sektörüne kazandırdığı ürünlerle abonelerinin hayatını kolaylaştıran Vodafone’un, kontörlü hat sahiplerine yönelik olarak hizmete soktuğu “Vodafone Beni Ara” servisi sayesinde aboneler, hiç kontörleri kalmasa bile ulaşmak istedikleri kişilere ücretsiz olarak “Vodafone Beni Ara” mesajı yollayabiliyor. İlk “Vodafone Beni Ara” mesajını gönderdikleri andan itibaren 20 gün boyunca bu servisten faydalanabilen Vodafone’lular günde 5 mesaj gönderebiliyor. Aboneler, ücretsiz olarak gönderilen “Vodafone Beni Ara” mesajlarının karşı tarafa ulaşıp ulaşmadığını ise cep telefonlarına gelen raporla öğreniyorlar. Vodafone Beni Ara’dan yararlanma süresinin bitimi, 20. günün dolmasına 36 saat kala yine bir uyarı mesajıyla haber veriliyor.
“Vodafone Beni Ara” mesajı göndermek isteyen dünyanın her yerindeki Vodafone Türkiye abonelerinin tek yapması gereken *149*ı tuşladıktan sonra kendilerini geri aramasını istedikleri kişinin telefon numarasını girip # tuşuna basmak.
“Vodafone Beni Ara" mesajı almak istemeyen aboneler ise *149*0#’yi tuşlayarak bu servisten gelen mesajları engelleyebiliyorlar. *149*1# tuşladıklarında ise cep telefonları tekrar Vodafone Beni Ara mesajlarına açık hale geliyor.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
dostum yanlış anlama ama arama yapmanı öneririm.
bütün verdiğin konuların çoğu dün veya 2 gün önce en güncel teknoloji haberleri bölmünde varilmişti.

canturgay

canturgay

Üye
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi

kusura bakmayın arkadaşlar vaktim olmadığından kontrol edemedim ama geç kalmışım belli. inşallah tekra başıma gelmez. 1.sinde olamıycam büyük ihtimal ama 2. eskişehir buluşması olduğunda görüşürüz inşallah:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ßu Vodafone Mükkemmel yaw.

xkadir61

xkadir61

Üye
bizim turkcell uyumaya devam etsin bakalım.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
iyi olmuş böyle

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
fena bir uygulama degil.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
zaden böle gider se vodafoneye gececem:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt