Bunu bana sorabilirdi neden sana soruyor diyor Soru sorulmuyor ya bence soruluyor
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Bunu bana sorabilirdi neden sana soruyor diyor Genişletmek için tıkla ... Soru sorulmuyor ya bence soruluyor
Genc007' Alıntı: Bunu bana sorabilirdi neden sana soruyor diyor Genişletmek için tıkla ... Soru sorulmuyor ya bence soruluyor
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Soru sorulmuyor ya bence soruluyor Genişletmek için tıkla ... Ben aradan çekiliyorum
TurkSaw' Alıntı: Soru sorulmuyor ya bence soruluyor Genişletmek için tıkla ... Ben aradan çekiliyorum
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Smileyle mutluluklar size Genişletmek için tıkla ... Ben bilgisayarı kapattım. Artık yokum
Genc007' Alıntı: Smileyle mutluluklar size Genişletmek için tıkla ... Ben bilgisayarı kapattım. Artık yokum
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Anlamadım niye üzülüyon? Genişletmek için tıkla ... Beni neden sevmedin naciye
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Beni neden sevmedin naciye Genişletmek için tıkla ... Naciye kim?
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Harun hesabına mı girmiş gardaş? Genişletmek için tıkla ... Evet