nokıanın android telefonlarını kullanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

ümit 0202

ümit 0202

Üye
    Konu Sahibi
nokıanın android telefonlarını kullanan varmı
nokıanın android telefonlarını kullanan varmı varsa fikirlerinizi alabilirmiyim kullanışlımı nasıl iyimi problem varmı sıkıntı oluyormu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Özelliklerine ve fiyat etiketine baktığımızda ülkemizden alınmasına olumlu bakmadığımızı söyleyebilirim:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ümit 0202

ümit 0202

Üye
    Konu Sahibi
neden fiyat uygun deyilmi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
neden fiyat uygun deyilmi
Donanımına göre fiyatı pahalı. Son zamanlarda Xiaomi Mi5 Mi5s ve Mi5s Plus modelleri 1100-1500 fiyat aralığında satışa sunulmaya başladı. O cihazlar üst düzey donanım ve Snapdragon 820-821 gibi işlemcilere sahipken.
1400-1500 lira fiyatı Snapdragon 435 olan bir cihaza vermek pek mantıklı değil :)

kralberk13

kralberk13

Üye
bu alınmaz gm 4g gibi sevmedim işe yaramaz bence
GM nin ilk çıkanını kullanırım daha iyi mesela

Tek Bilgin

Tek Bilgin

Üye
nokia android cihazları araştırdım.
yeni cihaz aldım
sony xperia xa1 ultra
almadan önce nokia 6 yi araştırdım ama Buğra nın dediği gibi özellik ve kullanılan malzeme açısından fiyatı uygun değil.
şimdilik size tavsiye edemem

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

volkansirma

volkansirma

Üye
XİAOMİ gibi 4000 TL'lik telefon yapıp 2000 TL'ye satsa olur(Mi6). Düşük sınıf bir telefona , orta sınıf bir para verilmez.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Hiç yanaşmayın daha eski telefonlarda olan potansiyel yeni telefonlarında yok . Elimdeki tuşlu telefonu 7 sene önce 280 liraya aldık . İnanır mısın ? Whatsapp destekleyip , google map uygulamasında sokak görünümü çalıştırıyor . Yani şunu demek istiyorum geçmiş zamanlarda fiyatı düşüktü (indirimle falan) perfonmansı iyiydi yeni çıkardığı telefonlarda fiyat yüksek perfonmansı kötü değmez yani beklemenizi tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt