Büyük Adaya giden,gören,bilen,varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Adaya giden,gören,bilen,varmı ?
Özellikle İstanbulda Yaşayan Arkadaşlarıma sormak istiyorum...Ama Başka Yerleden gelipte Büyük Ada veya diger adalara gidenlerde ilgilenirse sevinirim...

Öncelikle Kız Arkadaşımla Adalar planladıgımız için ilk Aklımıza Büyük Ada geldi...

Büyük Adaya giden,gören,bilen arkadaşlarımıza sorarsam Nasıl bir yer ormanı nasıl denizi nasıl özellikle denizi nasıl kirli mi? derin mi? plajı nasıl? bogulma tehlikesi yüksek yer mi? ne bilim aklınıza gelecek her türlü bilgi paylaşımı yaparsanız seviniri..

Yada başka Adaları öneren varsa bana biraz bilgi verirseniz sevinirim..

Mesela Heybeli Ada,Kınalı ada gibi..

mservank

mservank

Üye
gitmediğim için bilmiyorum ama
işine yarayabilir

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
hidayet

hidayet

Üye
ben kınalıadaya giderim hep adanın arkasını dolaşıyorum orda plaj falanda var ve daha sakin kalabalık olmuyo ayrıca atlamak için çok güzel kayalarda var çok süper oluyo :ehe

mservank

mservank

Üye
haritayı vice city de ki adaların sağ taraftaki olanına benzettim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Deniz için gidilecek tek ada Kınalıadadır. Büyükada da denize girilmez. :oke:

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
kurt bey

kurt bey

Üye
Adalardan bir yar gelir bizlere aman allah güzele bak güzele :D oğuzum möhüm olan gönüllerin bir olması yaw koca istanbulda yermi kalmadıda adalara gidiyonuz :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kurtoğlu adaya gidicen, kuytu bir ağaç altına oturucan... Devamını yazmayayım :ehe

hidayet

hidayet

Üye
ahmet sen yokmusun sen nasılda işini bilirmiş :ehe

yusufucan

yusufucan

Üye
Kınalı adanın Denizini Tavsiye Etmem Çok KirLi Ve kayalık Heybeli Ada ve Büyük Ada'dada Köpekler Kovalamıştı Bizi :D:D Kınalı Ada Çok ideal Kız Arkadaşımla 1 Hafta Önce Gitmiştim Saygılar

_KadirşinaS_

Üye
Ben gideli 1 sene oldu. Baya bir kötüydü, kanalizasyon çalışmaları filan vardı. Pek tavsiye etmem. Kınalı adada da sadece deniz var, piknik yapmaya uygun değil.Bence sen adaya değil, sarıyer sahilinin tam karşısında Poyraz diye bir yer var. Oraya git. Hem piknik yaparsın hem denize girersin.

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
herkeze tşk ederim o zaman deniz işi yalan oldu diyebilirim amaç piknik olsun :oke:

ahmet haritada şu kuytu köşelerin oldugu taraflar neresi oldugunu belirtirsen sevinirim:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kınalıada da yoktur öyle yerler, Büyükada'da ise, yol boyu yürüyeceksin adanın sonuna. Piknik alanı var tam tepe. inişe geçmeden önce. Orası özel birisi işletiyor. Geçen yıl 3 lira giriş ücreti alıyorlardı. Ücretini ödeyerek o alana giriş yapabilirsin. Arka sırttan denize bakan kısımlar hem manzara hem yanlız kalmak açısından güzeldir. :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Kınalıada da yoktur öyle yerler, Büyükada'da ise, yol boyu yürüyeceksin adanın sonuna. Piknik alanı var tam tepe. inişe geçmeden önce. Orası özel birisi işletiyor. Geçen yıl 3 lira giriş ücreti alıyorlardı. Ücretini ödeyerek o alana giriş yapabilirsin. Arka sırttan denize bakan kısımlar hem manzara hem yanlız kalmak açısından güzeldir. :oke:

saolasın bisiklet kiralarız olmazsa:) öle yaparız

kutayfun

kutayfun

Üye
hidayeti kahramanım ilan ediyorum:kop:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
büyük hort

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Üst Alt