Tavsiye Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar kısa ve öz 850 TL bütçe var moto G4 plus a göz koydum bı kuruş daha fazla vermem cihaz hakkında düşüncelerinizi daha iyisi varsa onerinizi rica etsem

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Alternatif olarak Vestel Venüs v3 5580'bak derim hem fiyatı bundan düşük hemde özellikleri yüksek

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Grand prime plus

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bahseddiginiz cihaz Güzel Sadece Dahili Hafıza Sorun Olur sizin İcin (16 GB) onun Dışında Diger Özellikleri baya iyi Parmak izi okuyucu falan olması iyi. İşlemci 8 Çekirdek, Kamera 16MP Vs.
Özellik bakimindan Başarılı bir Cihaz Eğer Hafıza Sorun Değil Derseniz Cihaz Gayet uygun...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Vestel Venüs 5580'de 3 GB ram var incele derim tasarımda guzel

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam cihaz güzel tam f/p donanım haber de ana konusuna bi göz gezdirin bence. Kronik sorunlardan geçilmiyor. Yinede sizde bir sorun çıkacağı da kesin değil. Garantisi iyiymiş gerçi alınabilir bir cihaz. Garantisiz cihaz düşünürseniz redmi note 4x tavsiyemdir

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif olarak Vestel Venüs v3 5580'bak derim hem fiyatı bundan düşük hemde özellikleri yüksek
Tip güzel ama donanım G4 ün gerisinde kalıyor
Iki cihaz arasındaki fark dağlar kadar yorum için teşekkürler
Hocam cihaz güzel tam f/p donanım haber de ana konusuna bi göz gezdirin bence. Kronik sorunlardan geçilmiyor. Yinede sizde bir sorun çıkacağı da kesin değil. Garantisi iyiymiş gerçi alınabilir bir cihaz. Garantisiz cihaz düşünürseniz redmi note 4x tavsiyemdir
Kronik sorunu olmayan bir cihaz bulmak zor gibi sanki özellikle bu fiyat aralığında benim için bağlayıcı nokta garanti Lenovo nun müşteri hizmetleri çok iyi servis hizmeti de çok hızlı oyuzden tercih ediyorum insaallah sorun olmaz xiaomi konusu içimi yakan konu garantiye güvensem biraz daha bekleyip mı 5 alacağım fakat güvenemiyorum yorum için teşekkürler

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
franklinda

franklinda

Üye
Vestel ürünlerine asla bulaşmam moto g4 güzel ürün bazı sitelerde indirimde 750 tl civarı fiyatı var lenovo nun ürünü alınır pişman olmazsın :)

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Vestel ürünlerine asla bulaşmam moto g4 güzel ürün bazı sitelerde indirimde 750 tl civarı fiyatı var lenovo nun ürünü alınır pişman olmazsın :)
Plus değil G4 modeli 750 TL plus o fiyata bulsam dusuñmem bile yorum için teşekkürler

byAndroid

byAndroid

Üye
Plus da 860 lira hocam. İndirim çeki falan belki daha ucuza alınır.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
g4 plus güzel cihaz onu al bence
xioami mi4
casper m1 de düşünebilirsin

franklinda

franklinda

Üye
Puls modeli de indirimler de o fiyatlara düşer takipte olmak lazım :)

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Plus da 860 lira hocam. İndirim çeki falan belki daha ucuza alınır.
Evet biraz daha beklemeyi düşünüyorum banka kampanyası indirdim çeki filan bakalım hayırlısı
Puls modeli de indirimler de o fiyatlara düşer takipte olmak lazım :)
Takupteyim :)
g4 plus güzel cihaz onu al bence
xioami mi4
casper m1 de düşünebilirsin
Casper a bulasmam geri bildirimleri kötü xiaomi her türlü alırım ama garanti sıkıntı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
caspere bulaşma derim. Güncelleme yok. Çinli telefonlara sadece etiket çakıp satıyor!!!
xiaomi telefonlara bakabilirsin. Mui Türkiye sayfası var. Her türlü desteği veriyorlar...

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
caspere bulaşma derim. Güncelleme yok. Çinli telefonlara sadece etiket çakıp satıyor!!!
xiaomi telefonlara bakabilirsin. Mui Türkiye sayfası var. Her türlü desteği veriyorlar...
Xiaomi yi seviyoruz, garantiye güvenmiyoruz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt