!!!---vBULLETİN forum kurmak istiyorum nasıl yapmalıyım yardım pls?!!!

Sponsorlu Bağlantılar

lazyboy

lazyboy

Üye
    Konu Sahibi
!!!---vBULLETİN forum kurmak istiyorum nasıl yapmalıyım yardım pls?!!!
cok makbule gecer yardm ederseniz

• Beğen
Tepkiler: çiçağum

Ozan

Ozan

Admin
Vbulletin dosyalarında, readme dosya ve diger html formattaki yardım dosyalarında detaylıca açıklama mevcuttur zaten.

Kısa olarak değineyim, yine sorunuz olursa cevaplarız.
Öncelikle veritabanı olusturmanız ve onun bilgilerini included/config.php dosyasına girmelisiniz ondan sonra adres satırına yazarak kurulumu calistirmalısınız. Gerisi zaten tamamen sizi yönlendirecek.

ahmet37a

Üye
olmuyo

Flemphete

Üye
Good evening

I am getting new laptop and was thinking what anti virus app to buy?
Thanks!

Atakan

Atakan

Üye
Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1011x492 Ve Boyutu 105KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1019x514 Ve Boyutu 138KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1021x514 Ve Boyutu 115KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1019x509 Ve Boyutu 132KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1020x516 Ve Boyutu 168KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1022x514 Ve Boyutu 177KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1023x515 Ve Boyutu 131KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1019x516 Ve Boyutu 190KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1021x515 Ve Boyutu 195KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1022x516 Ve Boyutu 125KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1020x515 Ve Boyutu 161KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1024x518 Ve Boyutu 116KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1023x516 Ve Boyutu 340KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1023x517 Ve Boyutu 117KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1021x514 Ve Boyutu 153KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1022x515 Ve Boyutu 118KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1023x515 Ve Boyutu 196KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1023x516 Ve Boyutu 126KB.

Bu Resim Küçültülmüştür.. Gerçek Boyuta Dönmek İçin Tıklayınız.. Orjinal Resmin Uzunlukları 1022x517 Ve Boyutu 459KB.

Alıntıdır...

featdress

Üye
Bunu Nerden Yapcazz ??
:S:S:S:S:S:S

hamzaunsal

Üye
Kardeş 300$ ın varsa yardımcı olanda çok olur sitene gelip gidende

frkkrn12

Üye
biraz açık anlatırmısın

osman42x

Üye
Vbulletin dosyalarında, readme dosya ve diger html formattaki yardım dosyalarında detaylıca açıklama mevcuttur zaten.

Kısa olarak değineyim, yine sorunuz olursa cevaplarız.
Öncelikle veritabanı olusturmanız ve onun bilgilerini included/config.php dosyasına girmelisiniz ondan sonra adres satırına yazarak kurulumu calistirmalısınız. Gerisi zaten tamamen sizi yönlendirecek.
olmuyorrr:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:off::off::off::sopa::nono::allalla::bann:

--------------- Ekleme ---------------

bana bu ftp adresi verildi

osman42x

Üye
negative sen bu siteyi nasıl kurdun onu anlat

--------------- Ekleme ---------------

bana üyelik alıp kurar mısınız bi zahmet

Üst Alt