gm 5 plus d açılmama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
gm 5 plus d açılmama
telefonu alalı 2 gün oldu iki gündür ucnews diye bi uygulama ve sahte bir whatsapp uygulaması kendiş kendine yükleniyor ve telefondaki uygulamarı çalışamaz hale getiriyor biraz araştırdım yazılım yeniden kurulmadan gitmiyormuş yazılı kurmaya karar verdim INSTALL N3F55 diye bi programla flashladım fakat telefon hiç açılmadı şarjı full dü şu an sadece şarj ışığı yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor sorun ne olabilir ?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
telefonu alalı 2 gün oldu iki gündür ucnews diye bi uygulama ve sahte bir whatsapp uygulaması kendiş kendine yükleniyor ve telefondaki uygulamarı çalışamaz hale getiriyor biraz araştırdım yazılım yeniden kurulmadan gitmiyormuş yazılı kurmaya karar verdim INSTALL N3F55 diye bi programla flashladım fakat telefon hiç açılmadı şarjı fu ll dü şu an sadece şarj ışığı yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor sorun ne olabilir ?
Telefonu aldığın yere götürseydin sana yeni telefon verirlerdi. Değiştirme imkanın olurdu. Artık telefonu servise de götürsen her türlü cebinden iyi para çıkacak. Telefonu kullanmaya başladığından beri sorunlar var sanırım. Ya da biraz kullandıktan sonra mı sorunlar çıkmaya başladı. Hiç vakit kaybetmeden doğrudan faturan ile birlikte telefonu aldığın yere götürüp yenisi ile değiştirecektin. Artık garantiye götürüp para verip telefonunun yazılımını yeniden yüklemelerini bekleyeceksin.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el olarak aldım telefonu tekrar yazılım yükleyemez miyim?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
ikinci el olarak aldım telefonu tekrar yazılım yükleyemez miyim?
Telefonu görmeden mi aldın? Telefonun bozuk olduğunu görmedin mi? Belki adam sana satmadan önce içine virüs yerleştirdi. Telefonu satan kişi sana telefonu belli ki bozuk satmış. Git telefonu satın aldığın kişiye geri ver paranı geri al daha iyi. Hiç uğraşma kardeşim. Adam sana bozuk yazılımlı telefon satmış. Bildiğim kadarı ile de GM'ler 600 700 lira arası sıfırı. Sıfırını al.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bi sıkıntı yoktu ta ki internete bağlayana kadar o da hani biranda oluyor 2 günde iki kez başıma geldi kendi kendine uygulama yüklüyor yazılımda sıkıntı var belli evet tek çözüm oysa öyle yapacaz mecbur

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Fastboot üzerinden stock rom yükle hiçbirşeyi kalmaz, yanlış programlar yüklersen tabiki virüs bulaşır

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
herhangi bi sıkıntı yoktu ta ki internete bağlayana kadar o da hani biranda oluyor 2 günde iki kez başıma geldi kendi kendine uygulama yüklüyor yazılımda sıkıntı var belli evet tek çözüm oysa öyle yapacaz mecbur
Adam sana yazılımı bozuk telefon satmış işte. Adama telefonu geri ver paranı al. Açık açık söyle telefonun yazılımının bozuk olduğunu neden söylemedin diye. Adam sıfır yazılım kursun.
Fastboot üzerinden stock rom yükle hiçbirşeyi kalmaz, yanlış programlar yüklersen tabiki virüs bulaşır
Adam telefonu alalı daha iki gün olmuş? Telefonu aldığından beri yazılımında sıkıntı var.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
arakadaşlar işin aslı şöyle ben pek anlamıyorum android ten çarşıya çıktım anneme aldım sadece güzel diye araştırmadım hiç nedir ne değildir diye ve vaktim de yoktu zaten ama şimdi sorunlar ortaya çıkınca araştırdım ki telefonun arkasında yazan model ile netteki baktığım modelin kasaları farklı bir başka versiyonu yoksa bu telefonun replika gibi olma ihtimali var mı
kardeşim whatsapp tan başka yüklü uygulama yok telefonda
ve ulaştığım son bilgi
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Sorgu Tarihi
14/05/2017
Marka/Model
Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB (Nya Vattentornet, Sweden) Pazar Adı: K700i Model Bilgileri: AAB-1021041-BV

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Telefonu nerden aldıysan oraya götür. Telefoncu sana anlatır. Büyük ihtimalle replika ve içindeki yazılımı bozuk telefon satmış. Daha önce yazdıklarımı yap götür telefonu al paranı. Paranı vermezse geri vites yapma hemen gerekirse mahkemeye vermekle tehdit et. İkinci el telefon alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Adam yazdıklarını düzgün okumadan anlamadan hemen cevap yazmış.

• Beğen
Tepkiler: xlalper
aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu nerden aldıysan oraya götür. Telefoncu sana anlatır. Büyük ihtimalle replika ve içindeki yazılımı bozuk telefon satmış. Daha önce yazdıklarımı yap götür telefonu al paranı. Paranı vermezse geri vites yapma hemen gerekirse mahkemeye vermekle tehdit et. İkinci el telefon alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Adam yazdıklarını düzgün okumadan anlamadan hemen cevap yazmış.
aynen öyle yapacam eyvallah sağol kardeş eskiden daha basitti firma azdı şimdi herşeyin bi sahtesi var alacağım zaman direk imei bakacam artık

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Cok büyük hata yapmissiniz, belliki adam size kakalamis cihazi, onun yerine Sifir Cihaz alsaniz daha Karli Cikardiniz.
Soruna Gelicek olursak Stock Rom yuklemeyi Deneyin :oke:

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Saygısızlık olmasın diye kakalamış yazmadım. İkinci el telefon almadan önce çok iyi araştırma yapmak gerekiyor. Özellikle özür dilerim ama telefoncular senin gibi enayilere ve telefonlar hakkında bilgi sahibi olmayanlara çok kolay telefon satabiliyorlar. Sen o telefona rom atsan bile ben o telefondan verim alabileceğini zannetmiyorum. Kim bilir hangi telefonlardan toplama yapılmış. Bu arada ne kadar para verdin o telefona?
aynen öyle yapacam eyvallah sağol kardeş eskiden daha basitti firma azdı şimdi herşeyin bi sahtesi var alacağım zaman direk imei bakacam artık
Eski model nokia telefonların hiç sahtesini gördün mü? Nokia telefonların sahtesi replikası yoktu. Yapamıyorlardı. Şimdi herkes sağdan soldan telefon parçaları toplayıp kendi telefonunu yapabilir. Bunlarla ilgili youtubeda bir sürü video var. Mesela adam kendi iphonenunu yapmış :D

• Beğen
Tepkiler: -Andromeda-
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Büyük ihtimal sen stock rom attı ama cihaz replika olduğundan brick oldu. İnşallah fatura vs almışsındır yada elden aldıysan 2. El telefon satış sözleşmesi yapmışsındır. Eğer varsa direk git iade et almazsa tüketici hakem heyetine git bana orjinal diye sahte telefon sattı de dava aç her türlü paranı fazlasıyla alırsın . Geçmiş olsun... araştırmadan telefon almayın derim ben. Bide kaç paraya aldınız ? Orijinalleri zaten 700 tl gibi birşeydi

• Beğen
Tepkiler: xlalper
aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal sen stock rom attı ama cihaz replika olduğundan brick oldu. İnşallah fatura vs almışsındır yada elden aldıysan 2. El telefon satış sözleşmesi yapmışsındır. Eğer varsa direk git iade et almazsa tüketici hakem heyetine git bana orjinal diye sahte telefon sattı de dava aç her türlü paranı fazlasıyla alırsın . Geçmiş olsun... araştırmadan telefon almayın derim ben. Bide kaç paraya aldınız ? Orijinalleri zaten 700 tl gibi birşeydi

valla 500 tl verdim orjinal kutusuna koydu adam bende kutuyu inceledim sadece telefonun jelatini olsun koruma bantları olsun hepsi generral mobile yazısı modeli yazıyor ama hiç şüphe etmemiştim telefonu biri faturaya alıp satmıştır diye düşündüm aynen bu ders oldu

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İnternette bir sürü video var. Adam ikinci el telefonu o kadar güzel paketliyor ki sıfırdan farksız. Neyse paranı al üstüne 100 200 lira daha ekle orjinalini al.

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Artık Bu devirde 2.El Cihaz almak çok büyük bir sıkıntı. aksi halde Böyle Dolandırabilirsiniz. onun yerini 3-5 KR. Daha fazla verin gidin Mağazadan Sıfır Cihaz alın. Bu işler Böyle. Ben Bile ''Hepsiburada.com'dan'' Telefon aldığım halde, Cihaz 2. el çıktı düşünün;
Cihazı Daha Önce Adam Bayiden Taksitle Satın almış 1-2 ay Kullanmış. Paketin açık olduğunu anlamasınlar diye: ''Üreticinin Yapıştırdığ'ı Kutu Bantının üzerine başka bir Sahte Dağıtıcının bantını yapıştımış''. ama Bu kadar Ahmak olmadığım için hemen anladım tabi Neyseki Hepsiburada.com'dan aldığım için paramı geri alabildim.

arakadaşlar işin aslı şöyle ben pek anlamıyorum android ten çarşıya çıktım anneme aldım sadece güzel diye araştırmadım hiç nedir ne değildir diye ve vaktim de yoktu zaten ama şimdi sorunlar ortaya çıkınca araştırdım ki telefonun arkasında yazan model ile netteki baktığım modelin kasaları farklı bir başka versiyonu yoksa bu telefonun replika gibi olma ihtimali var mı

kardeşim whatsapp tan başka yüklü uygulama yok telefonda
ve ulaştığım son bilgi
IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Sorgu Tarihi
14/05/2017
Marka/Model
Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB (Nya Vattentornet, Sweden) Pazar Adı: K700i Model Bilgileri: AAB-1021041-BV
Gördüğünüz gibi Başka bir Cihazın IMEI No'sunu kopylamışlar.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
bugün gittim cihazı verdim ve yerine turkcell den fatura üzerine j5 aldım herkese teşekkür ederim bu konuda inşallah insanlara bi uyarı olur. konu kilitlenebilir

• Beğen
Tepkiler: -Andromeda- ve TheNightMare.
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Çok sevindim. Allah bir daha böyle dolandırıcıların eline düşürmesin.

• Beğen
Tepkiler: xlalper ve TheNightMare.
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
bugün gittim cihazı verdim ve yerine turkcell den fatura üzerine j5 aldım herkese teşekkür ederim bu konuda inşallah insanlara bi uyarı olur. konu kilitlenebilir
Çözülmesi sevindirici :)
:locked:

• Beğen
Tepkiler: xlalper ve TheNightMare.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt