podolskiyi kim alacak barcelona mıPodolskinin parasıyla alınabilir![]()

zaten satıldı japon takıma ondan gelecek para ile oyuncu alacaklar belki nuri olurpodolskiyi kim alacak barcelona mı![]()
![]()
![]()

kardeş 500 milyon dolar versen nuriyi alamazlar o parayla borç ödeyecekler takım batıyor lazaten satıldı japon takıma ondan gelecek para ile oyuncu alacaklar belki nuri olur![]()

demek ki en***yi k**iz takımlar hala var iyi kakalamışlarVissel kobe aldı

3 milyona hallolur merak etme.kardeş 500 milyon dolar versen nuriyi alamazlar o parayla borç ödeyecekler takım batıyor la
demek ki en***yi k**iz takımlar hala var iyi kakalamışlar![]()
kardeş podolski yi adamdan mı sayıyon yok artık futbol bilgin müthiş podolski eski podolski olsaydı 3 milyon değil 300 milyona satılırdı meraak etme ben 27 yaşındayım 1990 dünya kupasını dahi hatırlıyorum ( yaklaşık 1 yaşındaydım ve izlediğimi hatırlıyorum maradonanın ağlamalarını falan filna neyse) diyeceğim odur ki alsınlar nuriyi nolacak hamiti aldılar da noldu podolskiyi aldılar da noldu rvp ye laf ediyorlar podolski gerçeğini unutarak3 milyona hallolur merak etme.
Podolskiyi 2.6 milyona alan takım keriz oluyorsa keşke biz keriz olsaydık.

yav troll mahiyetinde beKeşke herkes biraz kendi futbol bilgisini sorgulasa.
Estağfirullah başkan sen hariçyav troll mahiyetinde be

bu ikili artık benden gıcık kaptığı için artık lafı uzatmıyorum kardeşim isterlerse ronaldoyu alsınlar babane ben fenerbahçeme bakarımünal aysal hazırlıklıysa alır![]()

Doğruyu savunmak için Galatasaraylı olmaya gerek yok. Ben de Fenerbahçeliyim.bu ikili artık benden gıcık kaptığı için artık lafı uzatmıyorum kardeşim isterlerse ronaldoyu alsınlar babane ben fenerbahçeme bakarım![]()
şahin sakattır satmayı bilen dortmundpodolski adamdır kullanmayı bilmeyen galatasaray