İPhone 7 kullanımı hakkında düşündüklerim

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
İPhone 7 kullanımı hakkında düşündüklerim
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır İphone 7 kullanıyorum. Note 4'ten iPhone 7'ye geçtim. Sizlere İPhone 7 hakkındaki düşüncelerimi ve deneyimlerimi aktaracağım.
Uzun araştırmalarım sonucunda 7 almaya karar verdim ve aldım. Telefonun işletim sistemi IOS canavar gibi gerçekten. O verdiği tepkiler heyecanlandırıcı. Her şeye rağmen kul yapısı olduğu için bazı bug'lar olabiliyor. Ama sonraki güncellemelerle düzeliyor. Android'i aratmadı arayüzü falan, sıkılmadım. Tasarımını da ekran/kasa oranı çok yüksek olmasa da beğeniyorum. Böyle masanın üstünde dururken alıp kurcalamak istiyorum. :) Kamerasına gelecek olursak. Note 4'ün kamerası baya iyiydi gerçekten. Ama bu telefonla çektiğim fotoğraflar beni çok mutlu ediyor. Geçende kardeşimle gezmeye gittik 500'e yakın fotoğraf çekmişiz. :D Eski telefonumda titrerdi ya da odaklamazdı o yüzden öyle oldu. Akşam fotoğrafları inceledim.. Abi bi tane fotoğrafta dandik çıkmaz mı ya, hepsi mükemmel ve kusursuz. :) Güzel videolar çekebiliyorum. Ve bunları düzenleyerek çok daha güzel hale getirebiliyorum. 7 Plus'ı düşünemiyorum bile. Home tuşu büyüleyici, gerçekten de bir tuş varmışta ona basıyormuş hissi veriyor. Başlarda inanmamıştım ama eldivenle deneyene kadar. :) Parmak izi okuyucusu çok hızlı. Sanki parmağımı tanıtmamışım gibi anında açılıyor. (Note 4'ün en gıcık olduğum özelliği parmak izi tarayıcısıydı.) Pili beni şaşırttı açıkçası. Note 4'ü 2'ye hatta 3'e katlıyor. 8 saat kullanım süresi alıyorum (bazen çok daha fazla), yani bir günü rahatlıkla çıkartıyor. Ancak oyun oynayınca biraz daha hızlı bitiyor tabii. İçinde yüklü olarak gelen Garageband efsane program gerçekten. iMovie'de öyle. App Store... uygulamalarıyla çok zengin. Eğlenceli güzel uygulamalar çok ve hepside çok iyi çalışıyor. Tam istediğim gibi. Kısacası bu cihaz bana ilaç gibi geldi.
Hep övdüm değil mi telefonu? hiç sevmediğim yanı olmadı mı yani? oldu tabii kide.
Kulaklığını gerçekten beğenmedim. Mesela kulaklık takılıyken arabanın motor sesini duyabiliyorum. Normalde Beats kulak içi kulaklık kullanıyorum, o efsane.. O yüzdende beğenmemiş olabilirim Apple'ın kulaklığını.
Cihazı aldığımdan beri GPS ile ilgili sıkıntılar yaşadım. Gittim servise gösterdim, yenisini verdiler. Oysaki yazılımsalmış.. :D Oradaki bütün iPhone'ları denedim hepside aynıydı. IOS 10.3.1'e yeni güncelledim belki düzeltmişlerdir. Henüz test etmedim.
Arkadaşlar... Şimdi size bir şey anlatacağım. Ben bu telefonu oyun oynamak için, whatsapp, facebook, kamera, müzik ve diğer bir sürü uygulama ve yine keşfedeceğim uygulamalar için aldım. Açıkçası bazen oyun oynamıyorum bile, çoğu zaman yüklediğim uygulamaları sadece güncelliyorum.. Ha, hiç mi oynamıyorum oyun? Bazen tamamen dolduruyorum şarjı, şarj bitene kadar oyun oynuyorum, müzik programıyla falan uğraşıyorum. Benim istediğim ise 3-4 yıl sonra bile çıkan uygulamalarda telefon kasmasın. Bu yüzden 7 aldım. Size tavsiyem çok aşırı oyun oynayan biri değilseniz, bir alt modelini de alabilirsiniz. Fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum.(Oyunla arası çok iyi olmayanlar için.)
Küçüklüğümden beri iPhone hayalimdi. O yüzden çok mutluyum.
Son olarak, memnun muyum telefonumdan? Memnunum, bütün işlerimi rahatlıkla görüyor. Ben bu telefonu hava atmak için veya satmak içinde almadım.. :) Eğer iPhone 7 ile ilgili sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz, yardımcı olurum.
 
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe


sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum teşekkürler :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: FK5896
The Pancar

The Pancar

Üye
Tek bir soru o fiyata alınabilecek bir telefon mu ?
 
  • Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum teşekkürler :oke:
eyvallah hocam :)
Tek bir soru o fiyata alınabilecek bir telefon mu ?
benim aldığım fiyat ile evet. çünkü gerçekten kaliteli. servisi her şeye değer zaten. ben cihazı 3550 TL'ye aldım 128 GB. ama şuan ki fiyatlar gerçekten uçuk. o yüzden o kadar para dökmek mantıksız bence. ben işi biraz uyguna hallettim :)
 

SeçilmişArda

Üye
Biraz pahalı aslında


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Biraz
 
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Evet ucuz değil ama en azından 2 yıl boyunca kafam rahat olacak [emoji4]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Üst Alt