4.5G 1 yaşında

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
4.5G 1 yaşında
4.5G hizmetinin bir yaşına girmesi sebebi ile açıklamalarda bulunan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, mobil cihazlarda internet hızını 12 kat artıran 4.5G’nin aradan geçen bir yılda vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördüğünü ifade etti.
BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, 1 Nisan 2016 tarihinde hizmete giren, hız, kapasite ve sağladığı verimlilikle haberleşmeyi daha da kolaylaştıran 4.5G teknolojisi hakkında şu açıklamalarda bulundu:
4.5G KULLANANLARIN SAYISI 51,6 MİLYONU GEÇTİ
“4.5G kullananların sayısı yılsonunda 51,6 milyonu geçti. Toplam mobil abone sayısının 75 milyon olduğu düşünüldüğünde bunun önemli bir başarı olduğu görülmektedir. 4.5G hizmeti, ana unsuru olan mobil internet kullanımını da büyük oranda etkilemiş olup, 2016 yılı sonunda mobil genişbant abone sayısı 51.7 milyona ulaşmış ve bunların 32.8 milyonu 4.5G kullanıcısından oluşmaktadır. Bununla birlikte mobil abonelerin neredeyse 3'te 2'sinin 4.5G hizmeti almaya başladığı tespit edilmiştir.”

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, Buğra ve bilisimler

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Birde ÇEKim gücünü arttırsalar daha güzel olacak:gun1:

bilisimler

bilisimler

Üye
Aynen çekim gücü artsa çok iyi olucak bulunduğum yerde 4.5 g yok 3 g ile bağlanıyorum.

phasan

phasan

Üye
Her yerde 4.5g yok olan yerlerde zar zor cekiyor

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilisimler

bilisimler

Üye
Numaram vodafondayken bulunduğum yerde 4.5 g ilçe merkezinde oturduğum için sorunsuz çekiyordu ama numaramı 2017 ocak ayında türk telekoma taşıdım malesef 4.5g yok nedeni ise nüfus azlığından dolayı daha buraya gelmedi cevabını aldım .

phasan

phasan

Üye
Numaram vodafondayken bulunduğum yerde 4.5 g ilçe merkezinde oturduğum için sorunsuz çekiyordu ama numaramı 2017 ocak ayında türk telekoma taşıdım malesef 4.5g yok nedeni ise nüfus azlığından dolayı daha buraya gelmedi cevabını aldım .
Türk Telekom normal cekim zor ama ceketimi 4.g vodafondan iyi bende aynı olay doğuda yaşamıştım sadece 2g cekiyoruz ozamana 4.5g yoktu

bilisimler

bilisimler

Üye
Türk Telekom normal cekim zor ama ceketimi 4.g vodafondan iyi bende aynı olay doğuda yaşamıştım sadece 2g cekiyoruz ozamana 4.5g yoktu

Aynen kardeşim inşallah en kısa zamanda buraya 4.5g gelir ama sanmam nüfusun çoğunluğuna bakıyorlar sanırım bu sebepden dolayı bulunduğum yerde 4.5 G yok .

phasan

phasan

Üye
Aynen kardeşim inşallah en kısa zamanda buraya 4.5g gelir ama sanmam nüfusun çoğunluğuna bakıyorlar sanırım bu sebepden dolayı bulunduğum yerde 4.5 G yok .
Suan zaten 4.5g ahım sahım bir hızı yok büyük şehir de degilsen 3g de yeter

bilisimler

bilisimler

Üye
Suan zaten 4.5g ahım sahım bir hızı yok büyük şehir de degilsen 3g de yeter

Ben kullandım çok hızlı ama 3 g de okadar yavaş deyil orta seviyenin biraz üstü hızlı. 4G LTE günümüzde kullandığımız 3G teknolojisinden 10 kat daha hızlı bir alt yapıya sahip. Bu alt yapıyla saniyede 100 Mbit ile alt yapının kalitesine göre 1 GBit hıza ulaşılabiliyor.Ama 4.5 g net çabuk bitiyor hızlı olduğu için sanırım.

phasan

phasan

Üye
Ben kullandım çok hızlı ama 3 g de okadar yavaş deyil orta seviyenin biraz üstü hızlı. 4G LTE günümüzde kullandığımız 3G teknolojisinden 10 kat daha hızlı bir alt yapıya sahip. Bu alt yapıyla saniyede 100 Mbit ile alt yapının kalitesine göre 1 GBit hıza ulaşılabiliyor.Ama 4.5 g net çabuk bitiyor hızlı olduğu için sanırım.
Ben ankarada yaşıyorum ne Vodafone ne türk Telekom 50 mb gecmedi hız

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
5G ne zaman gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Ben ankarada yaşıyorum ne Vodafone ne türk Telekom 50 mb gecmedi hız

Tabi bulunduğumuz yere göre değişkenlik gösterebiliyor her bölgede aynı sonucu alamıyoruz malesef.
5G ne zaman gelecek :)
Türkcell 5 g çalışmalarını yaptı sanırım pek bir bilgim yok ama getiridimi getiricek mi? Öyle bir alt yapı var .

• Beğen
Tepkiler: Eren Değerli
phasan

phasan

Üye
Tabi bulunduğumuz yere göre değişkenlik gösterebiliyor her bölgede aynı sonucu alamıyoruz malesef.

Türkcell 5 g çalışmalarını yaptı sanırım pek bir bilgim yok ama getiridimi getiricek mi? Öyle bir alt yapı var .
En yakın gelme tarih 2022 diye biliyorum

phasan

phasan

Üye

Birde benim ölçüm yaptıgım yer ankara geneli gerisini sen düşün hızları

phasan

phasan

Üye
Aynen katılıyorum.

İnşallah bulunduğum bölgeye Türk Telekom 4.5g hızını getirir yoksa halimiz duman:(
Türk Telekom 4.5g için sizin orda alt yapı var mı yok mu eger alt yapı yoksa hiç beklemeyin gelmez o 10 yıl içinde

bilisimler

bilisimler

Üye
Türk Telekom 4.5g için sizin orda alt yapı var mı yok mu eger alt yapı yoksa hiç beklemeyin gelmez o 10 yıl içinde

Bu hiç iyi olmadı . :( Peki alt yapı olup olmadığını nasıl öğreniriz?:hmmm

seco_can_can

seco_can_can

Üye
şehirle alakası yok arkadaşlar kocaelideyim türk telekom da kullandım vodafone de kafayı yicekken turkcelle dönmek zorunda kaldım resmen kötünün iyisi şuan için kocaelide turkcell sanırım heleki vodafone ye ödediğim paralar haram zıkkım olsun

• Beğen
Tepkiler: bilisimler

Üst Alt