Haber Nokia 9 41MP

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Şayet 41 MP çıksa da almam. Nokia kullanıyorum şuan, o doğru ama yaptığı hataları, kurnazlıkları, milletle alay etmesi hiç hoş değil. Siz sanıyorsunuz ki Nokia geri döndü, aslında dönmedi. Şuan fırsat kolluyor, Samsung'tan üstün olmak için koz arıyor. Firma sahibi yabancı Nokia eski sahibi olmayabilir ama Nokia yüzünden insanlar Android'li ve İOS'lu telefonlara yöneldi. Siz şimdi Nokia iyi mi olacak diyorsunuz?
Bu konuda yarı yarıya kararsızım. Ama düzelebilir diye düşünüyorum..

Cadillac34

Üye
Bu konuda yarı yarıya kararsızım. Ama düzelebilir diye düşünüyorum..
Elbette düzelebilir ama hataları, yanlışları, hayal kırıklıkları ve umutları düzeltmez. Bu da kırık testiden su içmeye benzer.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Muhammed CR7
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Kabul edelim nokia zamaninda iyiydi

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7 ve Cadillac34
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan önce de Ericsson vardı. :D
Evet, ericsson dan önce başka bi marka vardı.. ama Nokia 3310 çıktığında çok satıldı. Nokia 1100 da herelde rekor hala onda, 260 milyon satıldı :)
Not: bildiğiniz gibi, bu konudaki resim bir söyleti. Yani farklı özelliklerle de çıkabilir..
Ama tahminen 41 Mp. Çıkabilir diye düşünüyorum....

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34
bilisimler

bilisimler

Üye
O zamanlarda ericsson vardı bildirim ışıığı yanıp sönerdi çok imrenirdim keşke benimde olsa derdim şuan ise bilgisayarlı cepler kullanıyoruz. Gerçekten çok ciddi anlamda çağ atladık.

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve Muhammed CR7

Cadillac34

Üye
Evet, ericsson dan önce başka bi marka vardı.. ama Nokia 3310 çıktığında çok satıldı. Nokia 1100 da herelde rekor hala onda, 260 milyon satıldı :)
Not: bildiğiniz gibi, bu konudaki resim bir söyleti. Yani farklı özelliklerle de çıkabilir..
Ama tahminen 41 Mp. Çıkabilir diye düşünüyorum....
Ericsson'dan önce Motorola vardı.

O zamanlarda ericsson vardı bildirim ışıığı yanıp sönerdi çok imrenirdim keşke benimde olsa derdim şuan ise bilgisayarlı cepler kullanıyoruz. Gerçekten çok ciddi anlamda çağ atladık.
Antenlerinde de sonra çıktı o ışık. Ericsson'un en sevdiğim özelliklerinden biride; kendi kendine şarj etmesi ve açma/kapama tuşun tek tık atınca da şarjı ne kadar kaldığını gösteriyordu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler ve Muhammed CR7
bilisimler

bilisimler

Üye
Ericsson'dan önce Motorola vardı.

Antenlerinde de sonra çıktı o ışık. Ericsson'un en sevdiğim özelliklerinden biride; kendi kendine şarj etmesi ve açma/kapama tuşun tek tık atınca da şarjı ne kadar kaldığını gösteriyordu.
O bildirim ışığının özelliğinide öğrenmiş oldum.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7 ve Cadillac34
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Gelsede alsak

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Zamanın nokiası eskide kalsada yeni cihaz 41 mp gerçektende iyi kamerayla gelirse pazarda tutunabilir diye tahmin ediyorum

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bi çıksa baya bi satılabilir.

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Artık sadece 41 mp eski 808 deki kamera lensini kullanmasını beklemeyin çok büyük degişiklik yapacaktır

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Evet 41 mp baska lens kullanacak bakalım kamera nasıl bir perfomans saglayacak merak konusu şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Takipçi Satın Al

Üst Alt