Kendine sözde gececi diyen yönetici nerede ?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben gizli olarak online kralıyım bi ağırlığımız var yıllardır kullanmıyorum istatistikler hala efsane :op:

Olmadığım zamanlarda iyi istatistikler yakalamıştın hatırlıyorum tebrikler :alkis:cool
:kop: Ya bir kere Bursa'ya beyti yemeye geldiğim gün beni geçmiştin online'da,onu nasıl da genele yaymışsın :ehe

Öte yandan gerçek olsun olmasın, laf sokmak konusunda seni başarına yaklaşamadığım için söylediğine gülmenin keyfini çıkartıyorum :ehe

(P.S.Özlemişim atışmayı :ehe)

haltie

haltie

Üye
:kop: Ya bir kere Bursa'ya beyti yemeye geldiğim gün beni geçmiştin online'da,onu nasıl da genele yaymışsın :ehe

Öte yandan gerçek olsun olmasın, laf sokmak konusunda seni başarına yaklaşamadığım için söylediğine gülmenin keyfini çıkartıyorum :ehe

Kanıtlar olmasa iddia etmicemde sen aksini iddia ederken kanıt var mı yok mu ona bile bakmazsın. 'Meslek Hastalığı diyorum ben buna' :D:biggrin:

Bir ara gelde külbastı, beyti, şiş etin dibine vuralım :cool

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kanıtlar olmasa iddia etmicemde sen aksini iddia ederken kanıt var mı yok mu ona bile bakmazsın. 'Meslek Hastalığı diyorum ben buna' :D:biggrin:

tamam

Baydırman

Baydırman

Moderator

olur :eller:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canını yerim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eyvallah Halit'im :)

minoo

minoo

Üye

Bak bak hareketlere bak. 'Not' yazmıyor da p.s yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hahahaha, çok iyi bu ya :) Reklam arası gibi :)

Ben eskiden de P.S. yazardım... Unutulmuşum ah unutulmuşum :(

Baydırman

Baydırman

Moderator
Eyyy harun. Nerdesin yaa?

Üst Alt