Revengeful
Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Hep harun abinin yüzündenEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben gizli olarak online kralıyım bi ağırlığımız var yıllardır kullanmıyorum istatistikler hala efsane
Olmadığım zamanlarda iyi istatistikler yakalamıştın hatırlıyorum tebrikler![]()
Ya bir kere Bursa'ya beyti yemeye geldiğim gün beni geçmiştin online'da,onu nasıl da genele yaymışsın 

)Ya bir kere Bursa'ya beyti yemeye geldiğim gün beni geçmiştin online'da,onu nasıl da genele yaymışsın
Öte yandan gerçek olsun olmasın, laf sokmak konusunda seni başarına yaklaşamadığım için söylediğine gülmenin keyfini çıkartıyorum
(P.S.Özlemişim atışmayı)

tamamKanıtlar olmasa iddia etmicemde sen aksini iddia ederken kanıt var mı yok mu ona bile bakmazsın. 'Meslek Hastalığı diyorum ben buna'
Bir ara gelde külbastı, beyti, şiş etin dibine vuralım![]()
olurKanıtlar olmasa iddia etmicemde sen aksini iddia ederken kanıt var mı yok mu ona bile bakmazsın. 'Meslek Hastalığı diyorum ben buna'
Bir ara gelde külbastı, beyti, şiş etin dibine vuralım![]()

Ayıpsınız arkadaşlar. Biz 7 kişi danaya giren adamlarız bi yemekten mi korkucaz

Eyvallah başkanAyıpsınız arkadaşlar. Biz 7 kişi danaya giren adamlarız bi yemekten mi korkucaz![]()

Bak bak hareketlere bak. 'Not' yazmıyor da p.s yazıyor.Ya bir kere Bursa'ya beyti yemeye geldiğim gün beni geçmiştin online'da,onu nasıl da genele yaymışsın
Öte yandan gerçek olsun olmasın, laf sokmak konusunda seni başarına yaklaşamadığım için söylediğine gülmenin keyfini çıkartıyorum
(P.S.Özlemişim atışmayı)
Sen notu motu bırak şimdi harun abi.Bak bak hareketlere bak. 'Not' yazmıyor da p.s yazıyor.

Siena italyada mıydı abiHahahaha, çok iyi bu yaReklam arası gibi
Ben eskiden de P.S. yazardım... Unutulmuşum ah unutulmuşum![]()

fiat siena modelini düşürsek sanırım evetSiena italyada mıydı abi![]()

Niye düşürüyoruzfiat siena modelini düşürsek sanırım evet![]()

Yanlis yazmisimNiye düşürüyoruz![]()

Yanlis yazmisim![]()

Sorun nedir?Eyyy harun. Nerdesin yaa?