Laptop Önerilerinizi Bekliyorum. Acil!

Sponsorlu Bağlantılar

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Önerilerinizi Bekliyorum. Acil!
Arkadaşlar max 1500 tl bütçem var. Ofis programları ve oyun için kullanacağım. Mağazadan almayı planlıyorum, vatan, teknosa vb.. Önerilerinizi acilen bekliyorum. 3 gün içinde almam lâzım.

technogamer2345

Üye
Hocam sen onu 1900 yap bunu al kafan rahat eder bari.
Olmaz diyosan
Hatta buda olabilir

Packard Bell'i al hocam diğerlerinden daha iyi azcık.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye

Ürününü öneririm.

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sen onu 1900 yap bunu al kafan rahat eder bari.
Olmaz diyosan
Hatta buda olabilir

Packard Bell'i al hocam diğerlerinden daha iyi azcık.
Teşekkürler. 1500 den fazla veremem. Packard sanırsam Acer servisi ile çalışıyor. Asusun AMD işlemcisi iyi değil gibi.

GM 5 Plus d ile uygulamasından gönderildi.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Asus olmasına dikkat et, mağazalarda o fiyata düşük özellikli olanlar var netten al

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Mağazadan almak yerine nette biraz araştırın daha ucuza alirsiniz. Mağazalar ekstra ücret koyuyor. Hizmet karşılığı için gibi :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadan almak yerine nette biraz araştırın daha ucuza alirsiniz. Mağazalar ekstra ücret koyuyor. Hizmet karşılığı için gibi.
Sonuçta bu elektronik alet. Bozulabiliyor, bozuk çıkabiliyor. Yaşadığım yerde de çoğu servis hizmeti yok. İl dışına gitmek zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden mağazadan almak istiyorum ki en azından onlarla iletişim kurabileyim

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşıma Sanırım 12 GB RAMlısını Almıştım GÜzel Cihaz

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
By_Casparov

By_Casparov

Üye
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Sonuçta bu elektronik alet. Bozulabiliyor, bozuk çıkabiliyor. Yaşadığım yerde de çoğu servis hizmeti yok. İl dışına gitmek zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden mağazadan almak istiyorum ki en azından onlarla iletişim kurabileyim

Markalar Kargo Firmaları ile anlaşmalı Olduğu için Sorun yaşamazsınız. benim bulunduğum bölge de Servis Hizmeti vs. yok ama İstediğim zaman İnternet'den Aldığım, Asus Notebook'umu Yetkili Servise Gönderebiliyorum. Başvuru yapıyorum, Ardından Kargoyu ayağıma Kadar Çağırıyorum. Gönderiyorum Hepsi bu kadar :oke: