MSN Messenger Msn Hesabı Kapatma!!!

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Msn Hesabı Kapatma!!!
Herkes nasıl Msn - Hotmail adresi açılacağını biliyor.Peki kullanmadığınız Msn - Hotmail adresini nasıl kapatılcak - Silinecek?
Şimdi bu yazımda nasıl Msn - Hotmail hesabınızı kapatacağınızı anlatmaya çalışacağım.

Bu işlemler gerçekten çok basit aşağıdaki ekran görüntüleri sizin anlamanıza yardımcı olacaktır.

1. [*]İlk önce adresine gidiyoruz.
    [*]Çıkan ekranda “Hesabınızı kapatın” bağlantısına tıklıyoruz.
    [*]Ve hesaba giriş yapıyoruz.
    [*]Daha sonra “devam” butonuna tıklıyoruz.
    [*]Gelen ekranda “Hesabımı Kapat” butonuna tıkladığımızda hesabımız kapanıyor.
Msn - Hotmail hesabınızı kapattığınızda Msn Messenger hizmeti 30 gün süre ile kullanılabilir eğer siz 30 gün içersinde hesabınızı aktif etmezseniz bu hizmette kapatılır ve hesabınız komple silinir.
Yani bu işlemi yaptıktan 30 gün sonra öyle bir msn hesabı kalmayacak komple silinecek.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

xkadir61

xkadir61

Üye
ya benim eskiden kullandığım msn vardı , hacklediler. onu nasıl geri alacaz ? sen bilirsin bu işleri.
adresim; kadir61 diye başlıyordu. çaldılar onu .şimdiki xkadir61,
ve msn mi çalan kişi beni engellemiş , onu nasıl bulacam ben?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
ya benim eskiden kullandığım msn vardı , hacklediler. onu nasıl geri alacaz ? sen bilirsin bu işleri.
adresim; kadir61 diye başlıyordu. çaldılar onu .şimdiki xkadir61,
ve msn mi çalan kişi beni engellemiş , onu nasıl bulacam ben?

Dostum su anda nöbetciyim ve telden baglıyım. Yarın bilgisayar basına gittigimde sana yardımcı olmaya calısacam merak etme sen ;)

candemir316

candemir316

Üye
ya bende aynısını denedim kapanmadı sonra denedim tabii ki açıldı bidaha demekki 30 gün hiç açamamak gerekiyormuş sağol verdiğin bilgi için ;)

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
denemedim ama lazım oldugunda kullunırım.saollasın.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekürler Cok QüzeL Konu

xkadir61

xkadir61

Üye
okey teşekkürederim.

istanbul1994

Üye
kardeş olmadı bu hatayı verdi ---> Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır.

ßy_ßerk

ßy_ßerk

Üye
teşekkürler :)

hard_candyy

Üye
merhaba öncelikle konu için çok çok teşekkür ediyorum. ben,sildiğimiz msnler kayıtlı arkadaşlarımızın listesinden otomatik olarak silinecek mi merak ediyorum. .?

SémRaa xXx

Üye
ya biLaDeR bu kapanmıyooo xS