e-militarist
Üye
Bende eller serbest falan hiçbiri yok acaba niyeEli kulağındadır.
canlı yayın izleniyor ama yapılmıyor galibaBoomerang ve eller serbest de geldi canlı yayından sonra.
Instagram Instagram – Windows Apps on Microsoft Store
Bende de güncelleme bulunamadı.
Şimdilik sadece 950 XL de yapılıyor canlı yayın. Denendi.canlı yayın izleniyor ama yapılmıyor galiba
Sizin tel ne,arkadaşın dediği gibi bende de o ayarların hiç biri yok.(L820 son redstone yapısı)Şimdilik sadece 950 XL de yapılıyor canlı yayın. Denendi.
950 XL. Bir ara appx eklerim denersiniz.Sizin tel ne,arkadaşın dediği gibi bende de o ayarların hiç biri yok.(L820 son redstone yapısı)
appx dosyasını nerden buluyorsun uygulamalarınBu gece gelir. Baktık 1 hafta gelmedi, appx atarım.
Sistemin içinden çıkarıyorum. Uzun iş.appx dosyasını nerden buluyorsun uygulamaların
Siz sanrım insider sürümdesiniz o yüzden uygulama güncellemelerini erken alıyorsunuz.Sistemin içinden çıkarıyorum. Uzun iş.
Çevrimdışı haritalara güncelleme geldi.
Aynı şekilde...Slm arkadaşlar magaza guncellendikten sonra magaza da guncellemeleri denetle diyorum bi turlu guncellemiyor,guncellemeleri denetlemede ki isaret dönüp dönüp duruyor ama guncellemeleri bulmuyor
Hack Vssiz Yüklenmiyor Sanırım?950 XL. Bir ara appx eklerim denersiniz.
Ücretli uygulama ve oyunlarda hack gerekiyor. Ben çok yükledim. Bazen yüklenmediği de oluyor tabi. Neyse ya ben bir ara appx atarım denersiniz.Hack Vssiz Yüklenmiyor Sanırım?
İyi Olur 1020 8.1 Bir Denerim Bakalım Sonuç NolurÜcretli uygulama ve oyunlarda hack gerekiyor. Ben çok yükledim. Bazen yüklenmediği de oluyor tabi. Neyse ya ben bir ara appx atarım denersiniz.
8.1e appx yüklenmiyor galiba. Ona xap yükleniyor diye biliyorum. Xap uzantılı dosya da eski ınstagramda var.İyi Olur 1020 8.1 Bir Denerim Bakalım Sonuç Nolur
instagram appx dosyasını paylaşırmısın11.11.103.0Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBir güncelleme daha geldi.