Kullandığınız aracın tofaş olması sizi kurtarmaz çünkü tamamen Türk üretimi değil. Kaldı ki tamamen Türk üretimi olması da sizi kurtarmaz çünkü araplar Türkleri zaten mevali olarak görüyor ki bugün Türkiye'de üretilen bir otomobil olsa tamamının Müslüman Türkler tarafından üretildiğini de bilemezsiniz. Aselsan'da ya da Türkiye'nin diğer kuruluşlarında çalışanların bir çoğu ODTU, Boğaziçi vs gibi üniversitelerden mezun. Ben bu adamlar Müslüman değil demiyorum, olup olmaması beni ilgilendirmez ama biri bile müslüman değilse o zaman yine ortaya çıkan ürün elinizde kalmaz mı? Haliyle sizin için yerli üretim diye bir şeyin söz konusu olması riskli. Vestel adam akıllı bir şey yapsa da bize satmaya çalışıp vergi koydursa kudurmam, al içine androidi, donanımın yarısını yurt dışından topla eee biz yaptık öyle mi? Telefonun gövdesini üreterek telefon üretmiş olmazsınız, yapmasınlar demiyorum ama aynı telefonu general mobile diye dandirik bir firma çıkarıp hiç yokken ülkenin yarısına satabiliyorsa vestelin satmak için vergi koydurması tabi ki eleştirilebilir bir şeydir ki konunun vestelle ya da diğer Türk firmaları ile bağlantısı da yok dediğim gibi Türklerin üretiyor olması müslümanların üretiyor olduğu anlamına gelmiyor.
mTalk'tan gönderildi