:zzz: Link Açsana kamki :ehe @TurkSaw
Baydırman Moderator Konu Sahibi Neco konuyu niye kitledin la Link Açsana kamki @TurkSaw Son düzenleme: 9 Ocak 2017
AIS Üye Genc007' Alıntı: Link Açsana kamki @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Kapalı kalsa daha iyi olur.
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kapalı kalsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Siz daha iyi bilirsiniz tabi moderatör bey.
TurkSaw' Alıntı: Kapalı kalsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Siz daha iyi bilirsiniz tabi moderatör bey.
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Düşünmek için düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Niye demedimki sayın modum ne düşünüyorsunuz onu sordum
TurkSaw' Alıntı: Düşünmek için düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Niye demedimki sayın modum ne düşünüyorsunuz onu sordum
AIS Üye Genc007' Alıntı: Niye demedimki sayın modum ne düşünüyorsunuz onu sordum Genişletmek için tıkla ... @minoo düşünüyordum ne zaman geri gelir?
Genc007' Alıntı: Niye demedimki sayın modum ne düşünüyorsunuz onu sordum Genişletmek için tıkla ... @minoo düşünüyordum ne zaman geri gelir?
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: @minoo düşünüyordum ne zaman geri gelir? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sayın modum. Siz mod olmadan gitti siz mod oldunuz hala yok. Düğün felan olacak diyolla gerçi.
TurkSaw' Alıntı: @minoo düşünüyordum ne zaman geri gelir? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum sayın modum. Siz mod olmadan gitti siz mod oldunuz hala yok. Düğün felan olacak diyolla gerçi.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Bilmiyorum sayın modum. Siz mod olmadan gitti siz mod oldunuz hala yok. Düğün felan olacak diyolla gerçi. Genişletmek için tıkla ...
Genc007' Alıntı: Bilmiyorum sayın modum. Siz mod olmadan gitti siz mod oldunuz hala yok. Düğün felan olacak diyolla gerçi. Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Düğünü varmış harun abimizin sayın modum.
AIS Üye minoo' Alıntı: Ne var la gundiler Genişletmek için tıkla ... Düğün varmış galiba. Haberin varmıdır?
Baydırman Moderator Konu Sahibi minoo' Alıntı: Ne var la gundiler Genişletmek için tıkla ... Ahahah Harun abim hoşgeldin
Baydırman Moderator Konu Sahibi minoo' Alıntı: Selam çakırlar. Yok la düğüne 2 sene var daha nabersiniz? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi Biz oldu sanıyorduk Hamd olsun abim sen nasılsın inşallah?
minoo' Alıntı: Selam çakırlar. Yok la düğüne 2 sene var daha nabersiniz? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi Biz oldu sanıyorduk Hamd olsun abim sen nasılsın inşallah?
Baydırman Moderator Konu Sahibi minoo' Alıntı: İyiyim maşallah Genişletmek için tıkla ... Neco gaç lan harun abi harun hoca olmuş
AIS Üye Genc007' Alıntı: Neco gaç lan harun abi harun hoca olmuş Genişletmek için tıkla ... Kaçtım minoo' Alıntı: İyiyim maşallah Genişletmek için tıkla ... Etkinliği başlatmadan gittin.
Genc007' Alıntı: Neco gaç lan harun abi harun hoca olmuş Genişletmek için tıkla ... Kaçtım minoo' Alıntı: İyiyim maşallah Genişletmek için tıkla ... Etkinliği başlatmadan gittin.
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Kaçtım Genişletmek için tıkla ... TurkSaw' Alıntı: Kaçtım Etkinliği başlatmadan gittin. Genişletmek için tıkla ... Harun abi kahvede okey oynuyordu la Ben yaptım katıldın sanki
TurkSaw' Alıntı: Kaçtım Genişletmek için tıkla ... TurkSaw' Alıntı: Kaçtım Etkinliği başlatmadan gittin. Genişletmek için tıkla ... Harun abi kahvede okey oynuyordu la Ben yaptım katıldın sanki