Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

og1907

og1907

Üye
Onu bunu bırakında bu Windows 8.1'den iğrenmeye başladım.
Güncellenmeyen uygulamalar berbat mağaza resmen 1320'den soğudum yakın zamanda bir gelişme olmazsa bu Windows 10 almayan modellerle ilgili telefonu değiştireceğim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
mağazada bir sorun mu var 1 saattir hiç bir şey indiremiyorum hadi kapattım açtım wifi ve mobil denedim olumsuz 10586 yapıdayım

L920i ile gönderildi.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Güncellenmeyen uygulamalar berbat mağaza resmen 1320'den soğudum yakın zamanda bir gelişme olmazsa bu Windows 10 almayan modellerle ilgili telefonu değiştireceğim.
insider olarak devam edemiyor musunuz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
insider olarak devam edemiyor musunuz?
Desteklenmeyen cihaz olduğu için insider olarak devam edemiyor. Geçmişte insider ise yedeklerden kurup şansını deneyebilir.. Yada desteklenmeyen modellere win10 kurma konusu var. Ona da bakabilir.

Püf Noktası - Windows Mobile 10 Güncelleme ve CFW Yükleme anlatımı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Yüklemeyi yapabilen varsa bilgi verirse deneriz üstadım.
varsa imkanın değiştir uğraştığına değmez. 2017 de rs3 geliyor artık yükleseniz bile çok yol alamazsınız ben elimdeli l830 dan bile emin değilim 6 ay sonrası için.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
varsa imkanın değiştir uğraştığına değmez. 2017 de rs3 geliyor artık yükleseniz bile çok yol alamazsınız ben elimdeli l830 dan bile emin değilim 6 ay sonrası için.
Bir yakınımı ikinci el L 830 aldım.
Üzerinde 8.1 Update 2 yüklü..
Şu anda sizdeki L 830 da yüklü olan hangi sürüm ve Düzgün çalışıyor mu?
Yoksa 8.1 update 2 öylece kalsın.. Sonra adam olmuş Win. Mobile 10'u yüklerim tabiki ilerde.. : ) )

gkhntlbs

Üye
Bugün salı yeni bir güncelleme gelir mi acaba :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Aybin.Kilic
Benim de ümidim var diyerek o "hafif umud"'u biraz daha ağırlaştırarak güçlü bir umudumuz var'a çevirelim. :)

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26, erhanercan ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Aybin.Kilic
Benim de ümidim var diyerek o "hafif umud"'u biraz daha ağırlaştırarak güçlü bir umudumuz var'a çevirelim. :)
Açıkçası söz konusu Microsoft olunca kesin konuşamıyoruz. Herşey Donna hanımın iki kelimesine bakıyor. Var yada yok.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bir yakınımı ikinci el L 830 aldım.
Üzerinde 8.1 Update 2 yüklü..
Şu anda sizdeki L 830 da yüklü olan hangi sürüm ve Düzgün çalışıyor mu?
Yoksa 8.1 update 2 öylece kalsın.. Sonra adam olmuş Win. Mobile 10'u yüklerim tabiki ilerde.. : ) )
Bu sürümle birlikte biraz ısınma dikkatimi çekti birde mesajlaşma tarzı uygulamalarda yazarken sıkıntı var ama bundan öncekilerde tıkır tıkır çalışıyordu. bu sürümü pas geçip bundan sonrakini yükleyerek yola devam etmesini öneririm.
Bu arada kaça aldınız birde umarım beyazdır.
Açıkçası söz konusu Microsoft olunca kesin konuşamıyoruz. Herşey Donna hanımın iki kelimesine bakıyor. Var yada yok.
tam 10 dk önce "no new builds today" demiş.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu sürümle birlikte biraz ısınma dikkatimi çekti birde mesajlaşma tarzı uygulamalarda yazarken sıkıntı var ama bundan öncekilerde tıkır tıkır çalışıyordu. bu sürümü pas geçip bundan sonrakini yükleyerek yola devam etmesini öneririm.
Bu arada kaça aldınız birde umarım beyazdır.

tam 10 dk önce "no new builds today" demiş.
Özellikle yeni sürümde mesaj konusu tüm modellerde büyük sorun..
Bir de OneNote'de Türkçe dil versiyonunda i harfi hala çıkmıyor.. Anlayamadım gitti.. Bu "İ" harfini göstermek ne kadar da büyük sorunmuş..
Evet rengi beyaz, fiyatı da : 370.- böyle harika bir telefonun (üstelik temiz ve iyi durumda her testten geçmiştir) bu fiyata piyasada olması inanılmaz bir şey..(benzer modelde iphone olsa idi her halde 1200 den aşağı olmazdı)

Son düzenleme:
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Özellikle yeni sürümde mesaj konusu tüm modellerde büyük sorun..
Bir de OneNote'de Türkçe dil versiyonunda i harfi hala çıkmıyor.. Anlayamadım gitti.. Bu "İ" harfini göstermek ne kadar da büyük sorunmuş..
Evet rengi beyaz, fiyatı da : 370.- böyle harika bir telefonun (üstelik temiz ve iyi durumda her testten geçmiştir) bu fiyata piyasada olması inanılmaz bir şey..(benzer modelde iphone olsa idi her halde 1200 den aşağı olmazdı)
çok iyi fiyat.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bilgisiyar içini yayınlandığına göre bu akşam da mobile ait yapının yayınlanması eli kulağında ..

gkhntlbs

Üye
Arkadaşlar pc de güncelleme geçmi geliyor bende yok?

Üst Alt