Güvenlik AppLock v1.6.12.2 - Telefonunuzu Kızgın Gözlerden uzak tutmak için en basit ve hızlı AppLock_IVYMOBI

Sponsorlu Bağlantılar

ethanleung

ethanleung

Üye
    Konu Sahibi
AppLock v1.6.12.2 - Telefonunuzu Kızgın Gözlerden uzak tutmak için en basit ve hızlı AppLock_IVYMOBI
Android akıllı telefonunuzda bir kilitleme uygulaması özelliği istediniz mi? Bu, akıllı telefon sahiplerinin birçoğunda cihazlarında olmak istedikleri bir şeydir - meraklı gözleri ve züppeleri önlemek için uygulamalarının kilitli olması. Bir telefona göz atarken belirli bir uygulamayı kontrol etmenin ne kadar kolay olduğunu biliyorsunuzdur. Uygulama simgesine hafifçe dokunmanız yeterlidir; kişinin özel e-posta içeriğini, fotoğraflarını görebilir veya Facebook, mesajlaşma programına veya diğer sosyal medya uygulamalarına erişebilirsiniz.



AppLock ile en sevdiğiniz uygulamalar kilitlenebilir. Bu, çocuklarınızın veya verilerinizi gizleyecek herhangi birinin belirli bir uygulamaya erişemeyeceği anlamına gelir. Galeri ve videolar da kilitlenebilir ve erişilemez hale getirilebilir. Android cihaza iki yeni şifre modu da verilir: Pattern Lock & Passcode Lock.



AppLock ile Messenger'a, Facebook'a, Instagram'a, Vine'e, Snapchat'a, Hatlarına, WhatsApp'a, SMS'e, Gmail'e, Pokémon Go'ya veya diğer kişilerin kontrol ve saldırı olasılığı en yüksek diğer benzer uygulamalara kimse erişemezdi. Sırrınızı ve fikirlerinizi bilen biri için endişelenmenize ve bu uygulamanın uygulamalarınızın kilitli olması nedeniyle başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğrafları görmenize gerek yok. Bu kilit uygulamasıyla telefon gizliliği ve haysiyeti her zaman korunuyor mu? Evet, cevap kesinlikle EVET!


AppLock_IVYMOBI, Android akıllı telefonu kullanıcıların applo simgesini Saat, Hesaplama, Hava Durumu, Takvim veya Not Defteri ile değiştirmelerine imkân tanıyarak, bekçileri veya gerçek olan applock'ı kontrol etmeye eğilimli olanları gizlemek için telefonunuzun gizliliğini daha iyi koruyabilen, böylece daha güvenli hale getirir . Yine de, Intruder Selfie telefona, yanlış şifreyi 1 kez, 2 kez, 3 kez, 4 kez veya hatta 5 vurarak Galeri, Pokémon Go, Facebook ve Enstantagram vb. Etrafında dolaşan birinin fotoğrafını otomatik olarak ve dikkatle almasını sağlıyor zamanlar. Ayarlanması frekansın tamamı. Şimdi, telefonunuzda kimin gözetlediğini bileceksiniz. Aldı


Uygulamanın geliştiricisi olan IVYMOB, yakın zamanda AppLock'un yeni özelliklerini eklemek için bir güncelleştirme yayınladı ---- AppLock'u ve Güç Tasarrufu'nı Durdurun. IVYMOBI, AppLock'u Durdur özelliğini kullanıcıların kilitli uygulamaları her defasında şifre girmeden açmasına izin vererek ekledi; bu da kullanıcıların kullanmak istemediği bir anda yalnızca bir kez dokunarak Kilitleme Penceresindeki kilitli teker teker kilidini açmak zorunda kaldıkları anlamına geliyor Applock. Yine de, Power Saver, telefon bekleme süresini uzatmak için% 50 güç tüketimini azaltabilir, bu nedenle kullanıcılar şarj sıklığını azaltabilir.



Özellikler:
-Bir kullanıcı dostu akıllı telefon uygulaması
Android OS 4.0+ ile uyumludur
Yüklü uygulamalarınızı şifre ve parola ile güvence altına alın
- Herhangi bir uygulamayı kilit penceresine ekleyin
-Telefon gizliliğini korumaya yardımcı olur

NOT:
5.0+ sürümüne kadar android işletim sistemi için, izin kabul etmeniz gerekir; aksi takdirde, kilitli uygulamalara şifreye dokunmadan erişebilirsiniz.



Daha fazla özellik yakında gelecektir, lütfen bizi takip etmeye devam edin:
Ekran Kilidi: Telefon ekranını daha güçlü kilitlemek için aynı AppLock şifresini kullanın.
-Photo Vault: Kilitli tüm özel fotoğraflar Galeri'den fotoğraf kasasına taşınır.
-Video Kasası: Kilitli tüm özel videolar Galeri'den video kasasına taşınır.
- DIY Temaları: AppLock Tema Mağazasından favori temaları seçin veya temalarınızı veya duvar kağıtlarınızı resminizle, sevgililer fotoğrafıyla özelleştirin, eğlenceli DIY zevkini yaşayın.
- App Gizleme: parmak izi kilidini kullanın veya davetsiz misafirleri karıştırmak için yakın kuvvetle, daha güvenli.
Force Stop, telefonunuza erişmek isteyenlere sahte bir çarpışma ekranı gösterir
Parmak izi kilidi yetkisiz erişimi durdurur
- Temizleyici ve hız artırma: Önemsiz dosyaları temizleyin ve telefonun hızını artırın, AppLock'da gerçekleştirmek için kolayca açın.
Play Store:

Geliştiriciye başvurmaktan çekinmeyen:
E-posta: [email protected]
Facebook:
Twitter:
Google +:
 
  • Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE ve 'Şeref'


'Şeref'

Emekli Yönetici
Teşekkürler.. Emeğinize sağlık.:)
 


Üst Alt