Gofrettin115
Üye
tekrar tl kesermi gerçi tl yok ama bi göndereyim şimdi bakayımGofrettin115 öğlen civarı mesajı gönder o yine 6 dan başlar, nedendir bilmiyorum geç geliyor
edit: şerefs.ler tl yok tekrar dene diyor paramı çaldı hırsızlar
tekrar tl kesermi gerçi tl yok ama bi göndereyim şimdi bakayımGofrettin115 öğlen civarı mesajı gönder o yine 6 dan başlar, nedendir bilmiyorum geç geliyor
yine alırlar da sen yine alacak olursan öğle saatlerinde göndermeye çalış daha erken de olabilirtekrar tl kesermi gerçi tl yok ama bi göndereyim şimdi bakayım
edit: şerefs.ler tl yok tekrar dene diyor paramı çaldı hırsızlar
almam bidaha ne alıcam gerizekalımıyımyine alırlar da sen yine alacak olursan öğle saatlerinde göndermeye çalış daha erken de olabilir
Evet devam ediyorbu devam ediyormu
Dün iki lira aldı benden3 lira yapmislar herhal daha önce 1 lira kesiyordu

Dün iki lira aldı benden
kişiye özel davraniyor o zaman![]()
Yanımda uygulamasında çıkıyor ara ara kişiye özel bir paketDevam ediyor mu acaba?
Mesajla olmuyor mu acaba. Zaten geç tanımlanan bir paketmiş sanırımYanımda uygulamasında çıkıyor ara ara kişiye özel bir paket
Akşam 6dan sabah 6ya kadar kullanabileceğiniz 1GB internet paketi size özel sürpriz fiyata! İndirimli internet paketi için INTERNET yazıp 4455'e ücretsiz SMS gönderin.Mesajla olmuyor mu acaba. Zaten geç tanımlanan bir paketmiş sanırım

Malesef olmuyorAkşam 6dan sabah 6ya kadar kullanabileceğiniz 1GB internet paketi size özel sürpriz fiyata! İndirimli internet paketi için INTERNET yazıp 4455'e ücretsiz SMS gönderin.
2Tl kesmekte![]()
Yapabilmeniz için mesaj gelmesi gerekiyor diye biliyorum.Malesef olmuyor