Telefon Tavsiyesi Uzun bir aradan sonra :)

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra :)
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ukraynadayım gm5 plus var elimde satmayı düşünüyorum ve burada telefon alıcam şimdi aklımda sorular var sizlere sorayım.

iphone 6 alıcaktım öncelikle arkadaşta vardı kamerayı karşılaştırdım gm5 plus ile. gm5 plus ezer geçer abi :)
+Xiaomi redmi not 3 pro var
+xiaomi mi5 var.
+Ve bu aralar nedense acayip bi wp platformuna kaymış durumdayız son durum nedir bilmiyorum ancak wp ye sıcak bakıyorum
+Ve xiaomi mi max var aklımda
+Gm5 plus şuanlık herşeyimi görüyor işlerimi görüyor ama telefon almayı düşünüyorum burada. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar öncelikle ipod alıp bütün işlerimi onun ile görürüm diye düşündüm ancak ona verceğim paraya telefon alırım :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Xiaomi mi 5 alın hocam. Yinede mi max ile redmi note 3 pro orta seviye cihazlar

man20

man20

Üye
Aynen öyle her koyun kendi bacağından asılır. Sorgulamak bize düşmez. Öbür dünyada çekerler zaten acısını şimdi mutlu olsunlar :) Bence de mi5 alın. Bu donanıma bu fiyat başka markada bulamazsın.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid ve cimbom04
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen konu ile alakası olmayan mesajları siliyorum.

Bu arada xiaomi mi5 öneririm amiral gemisi ve snap820 + miui arayüzü ile farkı hissedebilirsiniz :) her yönüyle kaliteli cihaz Türkiye'de ithalatçı firma garantili 1150 liraya mi5 satılıyor siyah rengi 1399 lira tabi :) diğer renkler 1150 ukrayna da ne kadar acaba ?

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Burada 32gb ligı 1076 turk lirasina denk geliyor Ya şuanda elimde gm5 plus var aslinda memnunum ama arkasi sararma yapti çok. mi5 bundan iyimidir nasildir telefon. kamera en onemlisi benim için. Bir ses kalitesi.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buğra

Buğra

Admin
Burada 32gb ligı 1076 turk lirasina denk geliyor Ya şuanda elimde gm5 plus var aslinda memnunum ama arkasi sararma yapti çok. mi5 bundan iyimidir nasildir telefon. kamera en onemlisi benim için. Bir ses kalitesi.

elbette mi5 gm5'den çok çok daha iyi bir cihaz her yönüyle :)
merak etmeyin kamerasından sesine kadar her yönüyle memnun kalırsınız mi5'den

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Anladim :) hocam eywallah iphone a o kadar para vermeye değmez şimdi mi5. e bakiyim bi. aslinda xiaomi mi note 2 vardi aklimdada burda 2 kati :) mi5 e bir bakayim

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Peki hocam burada xiaomi redmi note 3 pro daha ucuz bir fiyattan satılıyor. Gm5 plusdan iyimidir =? kamerası felan benim için kamera önemli birde oyunlarda takılmasın yeter. Xiaomi mi5 den daha düşük sanırsam ancak nasıl telefondur ?
Şuanda söyleyeyim arkadaşlar tercih yapmam gerekli

-XPERİA XA ULTRA
-XİAOMİ Mİ MAX
-XİAOMİ Mİ 5
-XİAOMİ REDMİ 3 PRO
-İPHONE 5S 32 GB.
ELİMDEKİ TELEFON GM5 PLUS BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KAMERA KALİTESİ VE 1,2 TANE OYUN PERFORMANSI BAŞKA BİRŞEY ÖNEMLİ DEĞİL.

GM5 PLUS GERÇEKTEN ARKA KAMERASI ÇOK İYİ TELEFON ÇOK İYİ AMA SATMAK İSTİYORUM. Hatta iphone 6 ile karşılaştırdık gm5 plus ezdi geçti :) Yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Peki hocam burada xiaomi redmi note 3 pro daha ucuz bir fiyattan satılıyor. Gm5 plusdan iyimidir =? kamerası felan benim için kamera önemli birde oyunlarda takılmasın yeter. Xiaomi mi5 den daha düşük sanırsam ancak nasıl telefondur ?
Şuanda söyleyeyim arkadaşlar tercih yapmam gerekli

-XPERİA XA ULTRA
-XİAOMİ Mİ MAX
-XİAOMİ Mİ 5
-XİAOMİ REDMİ 3 PRO
-İPHONE 5S 32 GB.
ELİMDEKİ TELEFON GM5 PLUS BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN KAMERA KALİTESİ VE 1,2 TANE OYUN PERFORMANSI BAŞKA BİRŞEY ÖNEMLİ DEĞİL.

GM5 PLUS GERÇEKTEN ARKA KAMERASI ÇOK İYİ TELEFON ÇOK İYİ AMA SATMAK İSTİYORUM. Hatta iphone 6 ile karşılaştırdık gm5 plus ezdi geçti :) Yorumlarınızı bekliyorum
xiaomi redmi note 3 pro snap650 var cortex a72 çekirdekleri ile gm5+'dan çok daha üstün performans ve pil performansına sahip bir cihaz. Kamerasını bilemeyeceğim :)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
İşte kamera önemli

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ukraynadayım gm5 plus var elimde satmayı düşünüyorum ve burada telefon alıcam şimdi aklımda sorular var sizlere sorayım.

iphone 6 alıcaktım öncelikle arkadaşta vardı kamerayı karşılaştırdım gm5 plus ile. gm5 plus ezer geçer abi :)
+Xiaomi redmi not 3 pro var
+xiaomi mi5 var.
+Ve bu aralar nedense acayip bi wp platformuna kaymış durumdayız son durum nedir bilmiyorum ancak wp ye sıcak bakıyorum
+Ve xiaomi mi max var aklımda
+Gm5 plus şuanlık herşeyimi görüyor işlerimi görüyor ama telefon almayı düşünüyorum burada. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar öncelikle ipod alıp bütün işlerimi onun ile görürüm diye düşündüm ancak ona verceğim paraya telefon alırım :)
alabiliyorsan
1 iphone
2 L950xl
3 L950
4 Herhangi bir android.
senin için sıralamam bu şekildedir.
Kendim için
1- L950xl
2- L950
3- L830
4- L640xl

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
İphone en fazla 5s 32gb alabilirim para vermek istemiyorum

Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İphone en fazla 5s 32gb alabilirim para vermek istemiyorum

Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
iphone derken ihpone 6 dan aşağısını kastetmemiştim. fiyat ve bütçenizi bilmişyorum kamera önemli olduğu için l950xl ve l950 yi bir değerlendirin olmazsa kamerada android tarafında sony modellerden bütçenize uygun olana bakmak lazım.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim burada lumia bulunmuyor kolay kolay yok anlıcağın. Burada samsung,xiaomi,iphone,sony var genel olarak

Ve düşündüklerimi yukarıda yazdım iphone 5s 32 gb en fazla alabilirim yani 1000-1100 tl üzerine çıkamam

-XPERİA XA ULTRA
-XİAOMİ Mİ MAX
-XİAOMİ Mİ 5
-XİAOMİ REDMİ 3 PRO
-İPHONE 5S 32 GB.

GM5 PLUSTAN KAMERASI İYİ OLSUN OYUN PERFORMANSI İYİ OLSUN YETERLİ

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi 5 hocam işte. Her kulvarda teker teker hepsini tokatlar. Sadece redmi note 3 pro dan pil olarak geri de kalır. Lakin gm 5 Plusin şarjını falan 2 ye katlar. Gm 5 Plus un arka kamerası da iphone 6 yi nası geçti anlamıyorum. Ön kamera hariç arka berbat yani benim mi 4 ten kötü. Kesinlikle mi 5. Gm 5 Plus bide yazılım olarak kameradan kaybediyor. Birkaç ayar dışında hiçbir özellik yok. Resimi 2 sn de çekiyor vs. Xiaomi alın farkı görün derim.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah kardeşte biz arkadaştada var iphone 6 denedik arka kameralari tokatliyo bilmiyorum daha iyi cekiyor arkadasda aynen filan dedi hatta. Xiaomi mi5 in herseyo guzel eyw ama ekran biraz ufak gelicek gibimi geliyor cunku suana kadar hic kucuk tel kullanmadim hepsi5.5 inc ve ustuydu. Mi max aklima takildi ve s6 edge bulursam uygun

ddnet

Üye
Uygulamalar konusunda sıkıntın yoksa kesinlikle 950xl... Kamera ve ekran performansında eziyor... Uygulamalar ise ara yüzleri değişik.. Androide alışan biri için garip geliyor. Ama bana hiç garip gelmiyor... Birkere alıştığınızda androidin özellikle uygulamalar menusu 8bit atari ekranı gibi geliyor...

Param olsa şimdi alırım... Net.

Send from MTALK on Microsoft Lumia 640 XL

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Eywallah kardeşte biz arkadaştada var iphone 6 denedik arka kameralari tokatliyo bilmiyorum daha iyi cekiyor arkadasda aynen filan dedi hatta. Xiaomi mi5 in herseyo guzel eyw ama ekran biraz ufak gelicek gibimi geliyor cunku suana kadar hic kucuk tel kullanmadim hepsi5.5 inc ve ustuydu. Mi max aklima takildi ve s6 edge bulursam uygun

Hocam ekranı küçük bulursanız, redmi note 3 pro nun kamerası tahminimce gm 5 Plus ile aynı seviyededir. Belki bir tık düşük. Yine mi max da aynı seviyede diye düşünüyorum. İşlemci falan aynı zaten note 3 pro ile. İşlemci olarak daha güçlü gm 5 plustan. S6 edge falan bulursanız tabi daha iyi. S6 edge yi bulan xiaomi mi note 2 yi de bulur diye düşünüyorum. Türkiye de fiyatı 2000 lira gerçi

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş baktım fiyatlarada s6 edge ikinci elleri 1000-1200 arası geziyor burada. Mi note 21900 tl civarı. S6 edge mi5 ten iyimidir ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeş baktım fiyatlarada s6 edge ikinci elleri 1000-1200 arası geziyor burada. Mi note 21900 tl civarı. S6 edge mi5 ten iyimidir ?
Ben iyi olduğunu düşünüyorum. Yinede kafa kafaya diyebiliriz

Takipçi Satın Al

Üst Alt