Telefon Tavsiyesi Sony Xperia xa ultra nasıl bir cihazdır

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Sony Xperia xa ultra nasıl bir cihazdır
Enisteye bir cihaz alacağız Sony olsun diyor ekran büyük istiyor bu cihaz sizce nasıldır tavsiye edermisiniz hepsi buradan.com dan almayı dusunuyor tavsiyeleriniz nelerdir sizce alınır mı

man20

man20

Üye
Kullanmadım ama 4-4.5 saat ekran süresi veriyormuş. 6 inç ekranda 2700 mah pil var. Bunun dışında güzel telefon diyor herkes. pil süresi eniştene yeterliyse bence alsın.

• Beğen
Tepkiler: yeumyang
0MG90

0MG90

Üye
XA Ultra'yı değilde C5 Ultra'yı kullandım. Tasarımları aynı sayılır. Görünüşü baya iyi cihaz. XA Ultra'da şarj sorunu var diyorlardı ama düzelmiştir sanırım.

• Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Tasarımını falan beğenmiş pil sorunu önemli değil Powerbank alır şarj sorunu kısmen düzelmiş ama hala şarj sorunu olan cihazlar varmış yorumlar için teşekkürler beraber gider bakarız teknosada falan hepsiburada dan almayı dusunuyor sizce teknosa vatan gibi yerlerden mi alsın yoksa hepsiburada dan alsa sıkıntı çıkar mı

0MG90

0MG90

Üye
Tasarımını falan beğenmiş pil sorunu önemli değil Powerbank alır şarj sorunu kısmen düzelmiş ama hala şarj sorunu olan cihazlar varmış yorumlar için teşekkürler beraber gider bakarız teknosada falan hepsiburada dan almayı dusunuyor sizce teknosa vatan gibi yerlerden mi alsın yoksa hepsiburada dan alsa sıkıntı çıkar mı
Ben olsam hangi yerde ucuzsa ordan alırım
Sorun çıkmaz Hepsiburada'dan

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Arada 220 lira fark var teknosa vatanda 1600 lira hepsiburada da 1380 lira

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Teşekkürler enisteyle konuşup internetten sipariş verelim o zaman

kartal-78

Üye
Arkadaşlar merhaba xa ultra alacam 1400 tl ye disbiritor garantilimi alayım yoka 1599 tl ye teknoloji mağzasından mı alyım ikisi arasında garanti farkı nedir yardımcı olutmusunuz

kartal-78

Üye
Xa ultra vr gozluk destekliyormu

kartal-78

Üye
Vr gozlu destekleyej hareket sensorler bu telefonda varmı

Üst Alt