ali Express Sipariş gemedi

Sponsorlu Bağlantılar

ua_mustafa_20

Üye
    Konu Sahibi
ali Express Sipariş gemedi
üzerinden sure de geçti be yapabilirim

lazye

lazye

Üye
ilk kez mi alışveriş yapıyorsun

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bildiğim kadarıyla 40-54 gün sürüyor.
Bu süreyi geçti ise e-posta yazmanızda fayda var.
Bir keresinde de başka bir yerden bana gelmemişti.
Daha doğrusu göndermişlerde, ara yollarda gelirken bir şekilde uçmuş.. : ) )
45 gün kadar geçtikten sonra gelmediğine dair e-posta yazıldı ve sonra gönderdiler.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Koruma süresi bittiyse dispute aç paranı geri alabilirsin. ürün gelirsede sende kalır.

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20
one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
Öncelikle ücretsiz gönderilerde ortalama gönderi süresi 1 ay felan sürüyor, daha fazla da olabilir,
Ücretli gönderiler daha kısa sürede geliyor
Aliexpres teki Marketlerden Alışveriş yapmadan önce Alışveriş yapacağınız Marketin Puanlarına ve Kullanıcı yorumlarına mutlaka bakmanız da ayrıca fayda var
Eğerki Takip işlemini yapmadıysanız pekte umursamazlar, yani arada sırada sık sık takip edip Alışveriş yaptığınız Marketin Satış Temsilcisi ile yazışma yapmalısınız,
Bende Buradan Alışveriş yaptım ve Telefonum için Darbelere dayanıklı Hybrid Zırhlı Kılıf aldım, ve bir ay süreyle elime geçti,
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sipariş ettiğim ürünlerimi nasıl Takip edebilirsiniz kısaca,
Sırasıyla bu adımları uyguluyoruz

Sonra

Daha sonra

Takip numarasına basılı tuttuğuz anda kopyalacaktır oradaki linke tıklıyoruz ve kodu yapıştıryoruz hepsi bu kadar.

Ekli dosyalar

• Beğen
lazye

lazye

Üye
takipsiz kargo aldıysan eğer 60 güne kadar yolu var koruma süresi 5 gün kala dispute aç 20 günde falan bekleme gelmez benim 50 günden fazla oldu para iadesi aldım bu aralar çok sıkıntılı zaten gelmesi normale göre daha da uzun sürüyor.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
takipsiz kargo aldıysan eğer 60 güne kadar yolu var koruma süresi 5 gün kala dispute aç 20 günde falan bekleme gelmez benim 50 günden fazla oldu para iadesi aldım bu aralar çok sıkıntılı zaten gelmesi normale göre daha da uzun sürüyor.

Niye sıkıntılı? Benim 5-6 tane siparişim Türkiyeye gireli 3 hafta olmuştur gelmiyor.

lazye

lazye

Üye
Niye sıkıntılı? Benim 5-6 tane siparişim Türkiyeye gireli 3 hafta olmuştur gelmiyor.
15 temmuzdan sonra ürünler daha fazla kontrol ediyor gümrükte daha fazla bekletiliyor benimde birkaç ürünüm gümrükte kaç gündür ama ses seda yok nereye gidiyoruz bu gidişle hayırlısı bakalım...

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
jetonkart

jetonkart

Üye
all express siparişleri zaten uzun bir zamanda geliyor.

one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
Genelde 3 günde Türkiyeye ulaşıyor ama gümrükte baya takılıyor bu ara
3 günde gelse gelse ancak Kargo Uçağıyla gelir,
Uçakla gelen Ürünün de Kargo ücreti biraz pahalı olur,
Zamanında Kargoya verilen Paket ler
Yük Gemisi ile 1 ayda geliyor o yüzden bazen Konteyner ve Geminin Dolmasını bekliyorlar,
Ama yinede en uygun Fiyata gelmesi için 1 ay beklemek daha iyidir

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
3 günde gelse gelse ancak Kargo Uçağıyla gelir,
Uçakla gelen Ürünün de Kargo ücreti biraz pahalı olur,
Zamanında Kargoya verilen Paket ler
Yük Gemisi ile 1 ayda geliyor o yüzden bazen Konteyner ve Geminin Dolmasını bekliyorlar,
Ama yinede en uygun Fiyata gelmesi için 1 ay beklemek daha iyidir

Ürünler hava yolu ile geliyor ücretsiz. Ücretli olduğunu nereden çıkardın :)

one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
lazye

lazye

Üye
hayır ücretsizde hava yoluyla gelebilir ama ücretli hep hava yoluyla geliyor gecikmesinin sebebi uçakla gelmemesi değil bu aralar gümrükte aşırı sıkıntı var benim 2-3 ürünüm takipsiz 60 gün oldu hala gelmedi zaten aldığım ürünler max 4 dolar hep uygun şeyler alıyorum o yüzden

• Beğen
Tepkiler: ua_mustafa_20 ve gokturk_28
Sarangni

Sarangni

Üye
Air Mail yazanlar kesinlikle uçak ile geliyor. Diğer ürünler de de uçakla gelenler var ama Türkiye de çok bekliyor maalesef ürünler.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt