ModX
Moderator
Abi bırak hakanı makanı. Bu konuyu kral çıplak yapabilir miyim?Ben bilmem Hakan makan kimden bahsettiğinizden haberim bile yok

Abi bırak hakanı makanı. Bu konuyu kral çıplak yapabilir miyim?Ben bilmem Hakan makan kimden bahsettiğinizden haberim bile yok

Belli Bi odak noktam yok o an ne eserse.Hangi türleri izliyorsun
![]()
GüzelmişBelli Bi odak noktam yok o an ne eserse.
Son zamanlarda Jason Stathama sardım.
Şimdi Wanted izlicem uzun Bi aradan sonra yine
Ama bilimkurgu - Fantastik - Aksiyon diye sıralayabilirim
Konu senin. Yapabilirsin ama bu durumda Bi kaç mesajımı silmem gerekirAbi bırak hakanı makanı. Bu konuyu kral çıplak yapabilir miyim?![]()
Neden abiKonu senin. Yapabilirsin ama bu durumda Bi kaç mesajımı silmem gerekir

Sen bilirsin, yani konu benle alakasını keseceği için bende benle alakalı kısımları silmek durumunda olurum o yüzden.Neden abi
Tamam abi o zaman böyle kalsın ben buradan hikaye okumak istiyorum.![]()
Öyle değil abiSen bilirsin, yani konu benle alakasını keseceği için bende benle alakalı kısımları silmek durumunda olurum o yüzden.

Konu Nasıl benle alakalı olacak Okan bayülgenciler üşüşçek buraya

Abi linke tıklamadın mı yoksa benimle kafamı buluyorsun anlamadım gittiKonu Nasıl benle alakalı olacak Okan bayülgenciler üşüşçek buraya![]()

Yazdıktan sonra tıkladım. Du bida tıklıyım

Baktımda o konular sırf röportaj için açılmış bu konudan olmaz ki burada Allah ne verdiye var fazla gelir

Bende film bitti sanıyordumBaktımda o konular sırf röportaj için açılmış bu konudan olmaz ki burada Allah ne verdiye var fazla gelir
Hala film izlicem Bi kopamadım![]()
Tamam abi bu konu böyle kalıyor öyleyse.Baktımda o konular sırf röportaj için açılmış bu konudan olmaz ki burada Allah ne verdiye var fazla gelir
Hala film izlicem Bi kopamadım![]()

Ben birkaç hafta forumda yokum

Ama tam olarak ayrılmıyorum
O nasıl oluyorAma tam olarak ayrılmıyorum

Bak şimdi meşguliyet falan senden kıymetlimi olmasada olur (reklam gibi oldu)Tamam abi bu konu böyle kalıyor öyleyse.
Meşgul etmeyeyim abi filmini izle![]()

YazdımO nasıl oluyor![]()