Cezzbedici3
Üye
Yazık olmuş. Büyük kaybetmişsin. Yazılım işinden klüp işine ama tutmadı haEskiden Dubaida telefoncu ve bilgisayarcı. Abd de aynı ve yazılımcı. Filipinde kulüp. Şuan Dubai da yazılımcı
Yazık olmuş. Büyük kaybetmişsin. Yazılım işinden klüp işine ama tutmadı haEskiden Dubaida telefoncu ve bilgisayarcı. Abd de aynı ve yazılımcı. Filipinde kulüp. Şuan Dubai da yazılımcı
Evet.Galatasaray?
Kulüp başkanı arkadaştı o benden yardım istedi. Bende kabul ettim. Başkan yardımcısıydım sonra kulüp iflas ettiğinde 150 bin kaybettimYazık olmuş. Büyük kaybetmişsin. Yazılım işinden klüp işine ama tutmadı ha
Hakanla beni karıştırıyorsunEvet.
Ve ayrıca savaş oyunlarını seviyorsun.

Hakanı nereden biliyorsun?Kulüp başkanı arkadaştı o benden yardım istedi. Bende kabul ettim. Başkan yardımcısıydım sonra kulüp iflas ettiğinde 150 bin kaybettim
Hakanla beni karıştırıyorsun![]()

Ben 2007 den forumdayımHakanı nereden biliyorsun?![]()
Dubai senin için sıfırdan başlamak mı yoksa sarsıntıdan sonra toparlanmak mıKulüp başkanı arkadaştı o benden yardım istedi. Bende kabul ettim. Başkan yardımcısıydım sonra kulüp iflas ettiğinde 150 bin kaybettim
Hakanla beni karıştırıyorsun![]()
Özelliklerinden dolayı hakanı şıp diye tanıdın maşallah süpersinBen 2007 den forumdayım

Daha yakın zamanda 20-21 yaşında olduğunu söylüyordu abiDubai senin için sıfırdan başlamak mı yoksa sarsıntıdan sonra toparlanmak mı

Dubai rahat. Ben sadece işi büyütmek istedim o yüzden Filipine gittimDubai senin için sıfırdan başlamak mı yoksa sarsıntıdan sonra toparlanmak mı
Hakanın 25-26 yaşı var galibaÖzelliklerinden dolayı hakanı şıp diye tanıdın maşallah süpersin
Daha yakın zamanda 20-21 yaşında olduğunu söylüyordu abi![]()
Konu hakan değilki güzel kardeşim. Konu 20-21 yaşında başardığın işler. Kutlarım seni. Ayrıca 25 yaşında lise okuyan hakanı da kutlarım.Dubai rahat. Ben sadece işi büyütmek istedim o yüzden Filipine gittim
Hakanın 25-26 yaşı var galiba

Hakan lise mi okuyor. Ben üniversite okuyorum ama gitmiyorumKonu hakan değilki güzel kardeşim. Konu 20-21 yaşında başardığın işler. Kutlarım seni. Ayrıca 25 yaşında lise okuyan hakanı da kutlarım.![]()
Evet hakan lise okuyorHakan lise mi okuyor. Ben üniversite okuyorum ama gitmiyorum

Valla anlattıklarıyla yaşı yan yana geldiğinde bize helal olsun demek düşerÖzelliklerinden dolayı hakanı şıp diye tanıdın maşallah süpersin
Daha yakın zamanda 20-21 yaşında olduğunu söylüyordu abi![]()

Ben liseyi bitireli çok olduEvet hakan lise okuyor![]()
Yani ben Hakan falan değilimValla anlattıklarıyla yaşı yan yana geldiğinde bize helal olsun demek düşer
Adamın kaybı bile bizim iş döndürmeye çalıştığımız paranın 10 katı![]()
Tamam yav hakanı unutBen liseyi bitireli çok oldu
Yani ben Hakan falan değilim

Ömer abini tanıyorsan istersen sorabilirsinTamam yav hakanı unut![]()
Tamam o konu kilitÖmer abini tanıyorsan istersen sorabilirsin

@Gulu Gulu ve @KRİMİNOLOJİBen bilmem Hakan makan kimden bahsettiğinizden haberim bile yok
Hangi türleri izliyorsunNeyse millet benden bu günlük bu kadar Bi film izliyim
Tamam o konu kilit![]()