Baydırman
Moderator
Siteyi kısırlaştırma projesi mi var yoksa abiNeden kadın üye diye yapıp onları hedef gösterdiler ki, kaçmalarında ki sebep bu ama onu değiştirmediler
Onu ozan a sormak lazım![]()

Siteyi kısırlaştırma projesi mi var yoksa abiNeden kadın üye diye yapıp onları hedef gösterdiler ki, kaçmalarında ki sebep bu ama onu değiştirmediler
Onu ozan a sormak lazım![]()

Mühendisler sınıfı gibi zaten siteSiteyi kısırlaştırma projesi mi var yoksa abi![]()

Bence siteyi öğrenenler buradan gittiBeyler buldunuz mu

Kimler gittiBence siteyi öğrenenler buradan gitti![]()

En az 50-100 kişi gitti siteden, 1166 gösterim var, konuya bakıp giden başlığa yazmayan çok oldu, kız olduğunu duyunca tabi ki gittiler, buraya getirmezler kendileri konuşur onun yerineKimler gitti![]()

Ben gitmedimEn az 50-100 kişi gitti siteden, 1166 gösterim var, konuya bakıp giden başlığa yazmayan çok oldu, kız olduğunu duyunca tabi ki gittiler, buraya getirmezler kendileri konuşur onun yerine![]()

Başlığa bakıp, mesaj yazmayıp, nasıl bir yer olduğunu öğrenip giden dedimBen gitmedim![]()

Onu anladım da ama mesaj yazanlarda gittiBaşlığa bakıp, mesaj yazmayıp, nasıl bir yer olduğunu öğrenip giden dedim![]()
Bunu çok önceden dedim oradan buraya kadın üye getiren olmaz, oraya giden olursa kendileri kadın üyelerle konuşur ve geri de, dönmeyebilirlerOnu anladım da ama mesaj yazanlarda gitti

Ben getire bilirim ama ne işe yarar bilmiyorum yani forumda artık kimse kalmadıBunu çok önceden dedim oradan buraya kadın üye getiren olmaz, oraya giden olursa kendileri kadın üyelerle konuşur ve geri de, dönmeyebilirler![]()

Sen getir yada kendileri gelsin ama şu var, siteye kadın üye gelirse, başka üyelerde gelir böylelikle, bu gerçek yönüBen getire bilirim ama ne işe yarar bilmiyorum yani forumda artık kimse kalmadı![]()
İftiraaaaaaOnu anladım da ama mesaj yazanlarda gitti

Sende gittinİftiraaaaaa![]()

Sanki oraya gittimSende gittin![]()

Nereye gittin?Sanki oraya gittim![]()

Nereye gittin?![]()

Demek oraya gittin

Nereye?Demek oraya gittin![]()