Baydırman
Moderator
Planı uygulayabilirim.Oradan üyelik açık
Şikayet bölümünden muhhabet ediliyordu zaten ondan dolayı, acaba ne oldu ne yapıldı derken muhhabete dönüşüyordu![]()
Bir gece ansızın 82 ks 83 dh... 
Planı uygulayabilirim.Oradan üyelik açık
Şikayet bölümünden muhhabet ediliyordu zaten ondan dolayı, acaba ne oldu ne yapıldı derken muhhabete dönüşüyordu![]()
Bir gece ansızın 82 ks 83 dh... 
Yalnız kızları uyarman gerekli siteye getirirken, üyeler sizi parçalayabilir, buna karışmam dersinPlanı uygulayabilirim.Bir gece ansızın 82 ks 83 dh...
![]()

Çöle vaha getiriyoruz abi sonuçta. Uyarmak önemli.Yalnız kızları uyarman gerekli siteye getirirken, üyeler sizi parçalayabilir, buna karışmam dersin![]()

Gelirler;"kadın üye" direkt hedef gösterilmiş oluyorÇöle vaha getiriyoruz abi sonuçta. Uyarmak önemli.![]()


Siteyi çok sağlam incelemiş gibisin abiGelirler;"kadın üye" direkt hedef gösterilmiş oluyor
1 xper olduğun için bol bol görüş yazınca 2 xper olunuyor orada, sonra mesaj atılıyor yani birine mesaj atmaya çalıştıysan, neden gitmedi dediysen sebebi bu![]()

Karışık bir site değil hem orada kolay olur gerekli detayları öğrenirsenizSiteyi çok sağlam incelemiş gibisin abi![]()

Bizim üyeler ısırmazYalnız kızları uyarman gerekli siteye getirirken, üyeler sizi parçalayabilir, buna karışmam dersin![]()

Eyvallah abi aydınlat bizi.Karışık bir site değil hem orada kolay olur gerekli detayları öğrenirseniz![]()


Hiç belli olmaz orasıBizim üyeler ısırmaz![]()

Isırmaz, parçalar, şu anda sitede aktif 30 kız olsa, düşün, gözünde canlandır, yani mesaj kutuları patlar. Kanka olun derim o kızlarla yoksa onlar buraya gelirse başka üyelerden başını kaşıyamaz, sitenin durumu meslek lisesi gibiBizim üyeler ısırmaz![]()
ahahaEyvallah abi aydınlat bizi.
Daha indirmedim uygulamayı.![]()

Isırmaz, parçalar, şu anda sitede aktif 30 kız olsa, düşün, gözünde canlandır, yani mesaj kutuları patlar. Kanka olun derim o kızlarla yoksa onlar buraya gelirse başka üyelerden başını kaşıyamaz, sitenin durumu meslek lisesi gibiahaha
Zamanla çözersin![]()

belki 1 2 kız düşer diye 
Kızların içinde olduğu fazla bulunduran tek yer orası var, şu da var, sözlükten kız getiriyim deseniz, o kız 500 kişiyide idare eder çünkü sözlüklerde ki kızlar aşmış olur. Dh tarzı ve burası gibi forumlardan bulursanız o da teknolojik kız olur, uzaylı çıkması ihtimaldir
Meslek lisesi gibi ise o zaman farklı kız formlarının önünde çekirdek yiyip toplanmamız lazımbelki 1 2 kız düşer diye
![]()

Meslek lisesinde bile kız var abi. Keşke o kadar olsa burada.Isırmaz, parçalar, şu anda sitede aktif 30 kız olsa, düşün, gözünde canlandır, yani mesaj kutuları patlar. Kanka olun derim o kızlarla yoksa onlar buraya gelirse başka üyelerden başını kaşıyamaz, sitenin durumu meslek lisesi gibiahaha
Zamanla çözersin![]()

İlle de dişi olsun ister uzaylı olsun adlı oyun havasını çalarak karşılama töreni yaparız abiKızların içinde olduğu fazla bulunduran tek yer orası var, şu da var, sözlükten kız getiriyim deseniz, o kız 500 kişiyide idare eder çünkü sözlüklerde ki kızlar aşmış olur. Dh tarzı ve burası gibi forumlardan bulursanız o da teknolojik kız olur, uzaylı çıkması ihtimaldir![]()

Kız meslek dediysen o ayrı, tabi orada her yer kızMeslek lisesinde bile kız var abi. Keşke o kadar olsa burada.![]()

İlle de dişi olsun ister uzaylı olsun adlı oyun havasını çalarak karşılama töreni yaparız abi![]()

Yok abi. Bizim evin yakınında var.Kız meslek dediysen o ayrı, tabi orada her yer kız![]()

Boş ver abi bizim amacımız maxicep ailesinin devamıKız meslek dediysen o ayrı, tabi orada her yer kız
Sevgili bulmak, sevgili olmak sorun değil asıl olan ilişkinin devamlılığı, yoksa bir kızla tanışmak kolaydır zor değil ama ilişki zamını, ilişkiyi hep devam ettirmek en zor olanıdır, ne zaman hep devam eder, o zaman evliliğe geçiyor![]()

Kız meslek önünde pankart aç, maxicep e üye olun höyt de, koşarak gelirlerYok abi. Bizim evin yakınında var.
Boş ver abi bizim amacımız maxicep ailesinin devamı![]()

Normal meslek lisesi abi. Kızlar da var ama.Kız meslek önünde pankart aç, maxicep e üye olun höyt de, koşarak gelirler![]()

Hemen gidiyorum gören tüm kızlar gelir herhaldeKız meslek önünde pankart aç, maxicep e üye olun höyt de, koşarak gelirler![]()

Meslek lisesine bulaşma derim normaliyse, adamlar döner bıçağıyla falan gidiyor okulaNormal meslek lisesi abi. Kızlar da var ama.![]()

Normal meslek lisesinin önünden geçme derim, asıl orada her yerde tirrek çıkıyorHemen gidiyorum gören tüm kızlar gelir herhalde![]()

Adamlar çılgınMeslek lisesine bulaşma derim normaliyse, adamlar döner bıçağıyla falan gidiyor okula
Normal meslek lisesinin önünden geçme derim, asıl orada her yerde tirrek çıkıyor![]()

