Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Telefon Güncellemesi ekranına aşağıdaki yazı geldi..daha doğrusu düştü diyelim..

updates are available

windows phone 8.1 preview env bundle - User-downloadable content for all OS 10.0.14946.1000 mobile phone devices
Download
Ancak, download tuşuna dokunulduğunda da yine %0 elde var sıfır devam ediyor..

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
w10 da değilmiyiz 8.1 güncellemesi ?

m542tf

m542tf

Üye
Telefon Güncellemesi ekranına aşağıdaki yazı geldi..daha doğrusu düştü diyelim..

updates are available

windows phone 8.1 preview env bundle - User-downloadable content for all OS 10.0.14946.1000 mobile phone devices
Download
Ancak, download tuşuna dokunulduğunda da yine %0 elde var sıfır devam ediyor..
değişmeyen tek şey inmiyor olması

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
iniyor artık
slow ring e geçip denetleyn guncelleme yok diyexek sonra tekrar fast a gwçip deneyin bulup indiriri olmazsa buda, telefonu uçak moduna alın tarih saat kısmına girip 7 gun ileri alın yani 28 i yapın ardından tekrar başlatın uçak modunu kapatıp kontrol edin bulacak ama muhtemelen hata verecek bu normal sonra tarih saati oto yapıp tekrar deneyin yine olmama olasılığı var ki olmazsa bi aç kapa daha yapıypruz ardından slow a geçip deniyoruz sonra fasta gwçip deniyoruz oluyor, ben boyle yaptım ayrıca değişik bişey göremedim

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
iniyor artık
slow ring e geçip denetleyn guncelleme yok diyexek sonra tekrar fast a gwçip deneyin bulup indiriri olmazsa buda, telefonu uçak moduna alın tarih saat kısmına girip 7 gun ileri alın yani 28 i yapın ardından tekrar başlatın uçak modunu kapatıp kontrol edin bulacak ama muhtemelen hata verecek bu normal sonra tarih saati oto yapıp tekrar deneyin yine olmama olasılığı var ki olmazsa bi aç kapa daha yapıypruz ardından slow a geçip deniyoruz sonra fasta gwçip deniyoruz oluyor, ben boyle yaptım ayrıca değişik bişey göremedim
Bu güncellemeyi yükleme yöntemini microsoft yönetimi duysa şaşkınlıktan dillerini yutarlar.
Ve tabi Türkiye'den geldiğini öğrenir öğrenmez de yok canım, çok normal derler :))

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iniyor artık
Yok artık Lebron James!!! Hiç uğraşamam. Adımız zaten ali cengizciye çıkmış:);)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
iniyor artık
:oha2:

serinaga

serinaga

Üye
iniyor artık

Hiiiççç uğraşamam ağa, bu ne yaaa :kop2:

mTalk'tan gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bekleyelim bakalım,
belki microsoft bu durumda olanlara bir çare düşünür.
Çünkü, bir kaç gündür denemedigimiz yöntem kalmadı. Bir türlü o %0 kısır döngüsünden çıkamadık.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar yeni bir yapı mı geldi ? Benim mi haberim yok ? Başlık 14951 yazıyor. Bir türlü inmeyen ve yüklenmeyen Dil güncellemesi (14946), Windows Phone 8.1 preview end (14946) güncellemesi derken ne ara geldi :allalla: Yoksa Microsoft bazılarımızı kara listeye mi aldı da oyalayıp duruyor ??? Bir bilen varsa ...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar yeni bir yapı mı geldi ? Benim mi haberim yok ? Başlık 14951 yazıyor. Bir türlü inmeyen ve yüklenmeyen Dil güncellemesi (14946), Windows Phone 8.1 preview end (14946) güncellemesi derken ne ara geldi :allalla: Yoksa Microsoft bazılarımızı kara listeye mi aldı da oyalayıp duruyor ??? Bir bilen varsa ...
Bilebildiğim kadarıyla bu 14946'ya bir düzeltme güncellemesi
Türkçe dil problemiyle ilgili..
ve yine şarj da bir önceki yapıya göre fazla gidiyor.

gkhntlbs

Üye
Çok şükür bende indirebiliyorum yahu :)

afwerker

afwerker

Üye
Son yapı güncelleme hatası için bu paylaşılmış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beklenen yenilikler olmasa da bir kaç küçük değişiklik gelmiş yine.
  1. Arka Plan Uygulamaları menüsüne tüm arka plan uygulamalarını tek bir hareketle kapatmak için yeni buton gelmiş. Ayarlar > Gizlilik> Arka Plan Uygulamaları adımlarını izleyerek butonu kullanabilirsiniz.
  2. Windows Phone 8.1'de olan fakat daha sonra kaldırılan yararlı özelliklerden biri olan WiFi bağlantısı zayıfken mobil veriye geç butonu da Yapı 14951 ile geri gelmiş. Ayarlar > Ağ ve Kablosuz > Veri Kullanımı adamlarından "Use cellular instead of WiFi " menüsünü kullanabilirsiniz. (bu menüde ses kısma+kilit tuşuna basılı tutarak ekran görüntüsü ile birlikte çeviri eksikliği için geri bildirim yapmayı unutmayın.)
  3. Çevrimdışı haritaların kaydedileceği alanı artık depolama ayarları altında seçebilirsiniz. Ayarlar > Sistem> Depolama en altta Çevrimdışı Haritaları kaydetme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Sensation, serinaga ve 1 kişi daha
serinaga

serinaga

Üye
Nihayet yeni yapıyı yükleyebildim, bunun için öncelikle şu askıda kalan hayalet güncellemeden kurtulmak gerekiyor ...

n000k

n000k

Üye
Nihayet yeni yapıyı yükleyebildim, bunun için öncelikle şu askıda kalan hayalet güncellemeden kurtulmak gerekiyor ...
Nasıl yapıcaz onu? Yani hangi hayalet güncelleme bu? Benimki hala %0 da takılıyor [emoji30] sinirimden çatlayacağım şimdi

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
yeni güncellemeyi alamama daha doğrusu %0 da bekleme durumu için en kesin çare önerildiği gibi telefonu sıfırlama...
Bir kaç saat uğraşarak telefonu kullanılabilir hale getirmemiz gerekiyor ama başka çare yok.

• Beğen
Tepkiler: n000k
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Hakkında kısmından sıfırlayınca düzeliyor mu

mTalk'tan gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Demem o ki kararlı sürümde hayat var:)

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Hakkında kısmından sıfırlayınca düzeliyor mu
mTalk'tan gönderildi
Sıfırladım ve hatalı güncelleme ekranında var olan %0 kalıcılığı gitti.
Sonradan güncelleme kontrolu yaptığımda da
0x8024800a hatası verdi..
Şimdi bunu araştırıyorum, demokraside çareler tükenmez.

• Beğen

Üst Alt