Karadeniz'de nargile içmiş arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

bardaksız

Üye
    Konu Sahibi
Karadeniz'de nargile içmiş arkadaşlar
kelimenin tam anlamıyla rezalet. ben trabzon/of ta okuyorum. kocaeli den geldim buraya. kocaeli de benim devamlı müşterisi olduğum kafede nargile 10 TL idi ve gayet iyidi. burada 2 tane nargile kafe var ikisindede gerçekten kötü ve 20 TL... geçen rizeye gittim oradada benzeri. gözünüzü seveyim bir söyleyin nargile benim için önemli kendim alamam apartta kalıyorum Rize de nargile adabı olan uygun denilecek fiyata nargile satan bir yer var mı?

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Nargile çok zararlı, bence içmesen iyi edersin .

bardaksız

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar.
maxirabit

maxirabit

Üye
En iyisi kocaeline gittiğinde içmen olacak, çünkü oraya alışmışsındır

bardaksız

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyomu rizede veya trabzonda güzel bi nargile cafe ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
kendin alman senin için daha rahat olur yapılışı zor değil zaten 2 dk sürer

bardaksız

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yapmak sıkıntı değil ancak içecek bir yer yok.
pipo veya kalem nargile kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? sigaranın tadını sevmiyorum yalnız, piponun tadıyla sigaranın tadı aynı mı?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
kardeşim yapmak sıkıntı değil ancak içecek bir yer yok.
pipo veya kalem nargile kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz? sigaranın tadını sevmiyorum yalnız, piponun tadıyla sigaranın tadı aynı mı?
sanmıyorum kalem ve pipo orjinal nargile tadını vermez bir de içecek yer olarak evinde içsen olmaz mı ? çık balkona keyif yap işte kimse de yok rahatsız edecek çağır arklarını

bardaksız

Üye
    Konu Sahibi
usta evim değil, öğrenci evindeyim ve balkon yok ne yazıkki içerde içmeye izin de yok. biraz araştırdımda, pipo daha az zararlı diyorlar

-efşan

-efşan

Üye
Şimdi zevkler ve renkler meselesini böyle fütursuzca ele alıp yorumladığın için kızıyorum evvel. Yöresel farklılıklar her alanda kendini gösterirken normaldir ki nargile de farklı olsun. Yıllarca Karadeniz 'in birçok yerinde sahilinde nargile içip memnun ayrılmışlığım var.
Senin isteğin verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla almak ise alırsın bir ufak nargile, gidersin sahile.
Hazırlanışı basit, bir yasağı olduğunu sanmıyorum da. Yahut gittiğin mekanlarda sürekli takılıp samimiyeti ilerletirsin, kendi nargileni kendin hazırlarsın yahut istediğin gibi hazırlatırsın.
Velhasıl, amacın nargileyi arzun neticesinde bulmaksa her türlü yapabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt