Huawei Ascend Mate 7 Kullanıcılar Klubü

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ascend Mate 7 Kullanıcılar Klubü

İşletim Sistemi Android 4.4.2 (KitKat) (5.1.1 yayınlandı.)
İşlemci Kapasitesi 1,8 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core
RAM Kapasitesi 2 GB RAM
Dahili Hafıza 16 GB
Arttırılabilir Hafıza Var
Ekran Boyutu 6"
Ön (Selfie) Kamera 5.0 Megapixel
Wi-Fi. 802.11 a/b/g/n
Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
NFC Var
Ekran Çözünürlüğü 1080 x 1920 Pixel
Ekran Tipi IPS LCD
Kamera Çözünürlüğü 13 Megapixel
Boyutlar 157 x 81 x 7.9 mm
Ağırlık 185 Gr

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464 ve Dogus Pertez

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Çok geç olsa da ben de katılayım :D
Nougat güncellemesini sabərsızlıkla bekliyorum, zira MarshMallow da arama yaparken sesim karşıya gitmiyor :(

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2574464
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Mate serilerine vereceğini söyledi, bizim cihaz şu an bile üst seviye cihaz :)
habere göre işlemcımız desteklemiyor android Nyi google geri adım atıp destek verirse ancak bir ihtimalle gelebılır ama bırde bu var KK LP MM gördü N verilirmi acaba buda ayrı bişey ama verilirse cidden tadından yenmez :)

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
habere göre işlemcımız desteklemiyor android Nyi google geri adım atıp destek verirse ancak bir ihtimalle gelebılır ama bırde bu var KK LP MM gördü N verilirmi acaba buda ayrı bişey ama verilirse cidden tadından yenmez :)
Bahaneye bak... İşlemci desteklemiyor ne demek? Nasıl oluyor da minimum değerleri karşılamıyor? Sony nin Z2 ve Z3 e yaptığını Huawei de bize yapmaz İnşAllah...

Bu arada Okan Youtube da 360 derece bir video aç ve telefonu dik konuma getir, kendi kendine sağa gidiyor mu??? CardBoard alacağım ama bu sorundan dolayı hevesim kaçtı...

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Bahaneye bak... İşlemci desteklemiyor ne demek? Nasıl oluyor da minimum değerleri karşılamıyor? Sony nin Z2 ve Z3 e yaptığını Huawei de bize yapmaz İnşAllah...

Bu arada Okan Youtube da 360 derece bir video aç ve telefonu dik konuma getir, kendi kendine sağa gidiyor mu??? CardBoard alacağım ama bu sorundan dolayı hevesim kaçtı...
bi sorun yok bende şuan bn vr box kullanıyorum gayet iyi

Üst Alt