Haber Sony Xperia XZ resmi olarak duyuruldu: Snapdragon 820, 23MP kamera, USB-C

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ resmi olarak duyuruldu: Snapdragon 820, 23MP kamera, USB-C
Sony merakla beklenen Xperia XZ akıllı telefonunu IFA etkinliğinde resmi olarak duyurdu.

Sony Xperia XZ akıllı telefon 5.2 inç büyüklüğünde 1080 x 1920 çözünürlüğünde 424 ppi değerine sahip ekran ile karşımıza çıkıyor. 146 x 72 x 8.1 mm ölçülerinde olan telefonun ağırlığı ise 161g.

Xperia XZ gücünü Snapdragon 820 işlemcisiden alıyor. 3GB RAM'e sahip olan telefon 32GB dahili hafıza ile geliyor. Xperia XZ'nin bataryası ise 2900 mAh.

23MP çözünürlüğünde IMX300 sensörlü kameraya sahip olan Xperia XZ'nin ön yüzünde ise 13MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Sony Xperia XZ akıllı telefon 23 Ekim tarihinde Xperia UI arayüz ve Android Marshmallow işletim sistemi ile satışa sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gokturk_28 ve Buğra

byAndroid

byAndroid

Üye
Hem daha sonra cihaz çıkar hemde özellik olarak rakiplerinden düşük olsun. Yine olmadı Sony. Z2 den beri 3 GB ram. Snapdragon 820 li rakiplerini örnek almalı

man20

man20

Üye
tasarımı güzel ama köşeler çok sivri olmuş keşke radius verseymiş :/

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
0MG90

0MG90

Üye
Hem daha sonra cihaz çıkar hemde özellik olarak rakiplerinden düşük olsun. Yine olmadı Sony. Z2 den beri 3 GB ram. Snapdragon 820 li rakiplerini örnek almalı
3GB RAM Android'de neyine yetmiyor acaba? Daha fazla olması daha fazla batarya yemesi demektir. Zarardan başka bir şey değil. Başka ne eksikliği var? 2k ekran? Koysunlar da batarya süresi 6 saatten 3 saate düşsün. Boş eleştiri yapmayalım.

Cihaz bence çok güzel. Özellikle tasarımı, resmen aşık oldum. Gidip bi an önce incelemem lazım. Özellikle yeni kamera odaklama sistemi çok iyi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve SoulsEagle
byAndroid

byAndroid

Üye
3GB RAM Android'de neyine yetmiyor acaba? Daha fazla olması daha fazla batarya yemesi demektir. Zarardan başka bir şey değil. Başka ne eksikliği var? 2k ekran? Koysunlar da batarya süresi 6 saatten 3 saate düşsün. Boş eleştiri yapmayalım.

Cihaz bence çok güzel. Özellikle tasarımı, resmen aşık oldum. Gidip bi an önce incelemem lazım. Özellikle yeni kamera odaklama sistemi çok iyi görünüyor.
Sony gibi sende geriden geliyorsun. S7 edge 7-8 saat ekran alıyor S7 de 6 saat. İki cihaz dada 2k ekran var! 2000 liraya 4 GB ram li cihaz varken niye 3 GB ram tercih edeyim ki?
Bu arada ben ekranı değil rami eleştirdim. Ekranın 2k veya 1080P olması benim takmadığım bişey. Önemi yok bana göre

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye

Tasarımı çok güzel de kafam kadar boşluk koymasaydı keşke dedirtiyor.s7 nin fiziksel tuşu var ama alt tarafı daha ince.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

0MG90

0MG90

Üye
Tasarımı çok güzel de kafam kadar boşluk koymasaydı keşke dedirtiyor.s7 nin fiziksel tuşu var ama alt tarafı daha ince.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Her firmanın kullandığı mühendislik başka. Herkes Samsung gibi yapmak zorunda değil.

Bu da nedeni (Sony'e ait değil HTC'ye ait)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

byAndroid

byAndroid

Üye
Kamera iyi gibi duruyor video da. Hadi bakalım hayırlısı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
kaç para bi ois kaç para :ehe :kop2:

0MG90

0MG90

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Üye

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bence güzel bir cihaz 2k ekran isteyenler z5 premium a adamlar 4k ekran koydu da aldınız mı ? onun şarj süresi de kötü değildi ve 3 gb rami beğenmemek gereksiz android e fazlasıyla yeterli ve bu telefonun fiyatı de 2000 den aşağı olur bence 1800-1900 filan s7 ise 2300-2500 arası s7 ile karşılaştırmak gereksiz ki sadece 1 gb ram eksiği var

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
bence güzel bir cihaz 2k ekran isteyenler z5 premium a adamlar 4k ekran koydu da aldınız mı ? onun şarj süresi de kötü değildi ve 3 gb rami beğenmemek gereksiz android e fazlasıyla yeterli ve bu telefonun fiyatı de 2000 den aşağı olur bence 1800-1900 filan s7 ise 2300-2500 arası s7 ile karşılaştırmak gereksiz ki sadece 1 gb ram eksiği var
2000 zor bence, biraz daha fazla olur
Sony gibi sende geriden geliyorsun. S7 edge 7-8 saat ekran alıyor S7 de 6 saat. İki cihaz dada 2k ekran var! 2000 liraya 4 GB ram li cihaz varken niye 3 GB ram tercih edeyim ki?
Bu arada ben ekranı değil rami eleştirdim. Ekranın 2k veya 1080P olması benim takmadığım bişey. Önemi yok bana göre
2K ekranın bana avantajlarını söyler misin? VR dışında.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Murat Alper

Murat Alper

Üye
acaba buda xperia x performance gibi türkiyeye gelmeyecekmi acaba :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Bu sefer gelir. X Performace Asya pazarı için çıkarılmıştı. Sonra sadece birkaç Avrupa ülkesinde sattılar.

byAndroid

byAndroid

Üye
S7 den sonra çıktı doğru karşılaştırmak yanlış olur. Bu cihaz daha iyi! En az 2200 lira bu cihaz benden söylemesi. Olay sadece 1 GB ram değil.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
2200 tlyi rahat geçer 2600 bekliyorum ben malum dolar euro fiyatları ortada

Üst Alt