Ne Yapmam Gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
    Konu Sahibi
Ne Yapmam Gerekli
Arkadaşlar merhabalar.Bilgisayarımda bazı oyunlarda kasmalar görüyorum.Pek büyük çaplı oyunlar değil açıkçası.RigorZ ve The NewZ gibi oyunlar.Sistemime hangi eklemeyi yapmalıyım sizlere sormak istedim.

Sistem özelliklerim:
-İntel Core2 Duo E7500 2.93
-Nvdia GeForce 9400GT 1GB 128 bit
-4 GB RAM
-Win 7 Home Premium 64 Bit

Şöylede bi deneyim dizini screen shotu:
-

Bence işlemci değiştirmeli gibiyim.Dediğim gibi büyük çaplı oyunlar değil.İ3 veya Pentium nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.

kralberk13

kralberk13

Üye
@TheLastRevolution başkan @ANIL hocam @cihanata_1 ve diğer arkadaşlar yardım ede bilirler

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ
Bülent872

Bülent872

Üye
Gallery Utıllets yardımcı olabilir

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
genel olarak ortalama bir pc in var ancak asıl önemli olan işlemci oyun için AMD Phenom serisi işlemciler çok iyi 4 GB RAM ve o ekran kartı ile dediğin oyunları kasmadan oynarsın

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Format At Oyunlarda Kasıyorsa Kii Yeni Bir Kasma İse Isıdan Dolayı Olabilir.Isı Vs Değil İse Ekran Kartını Değişmen Gerek.İyi Bir Ekran Kartı İle Oyunlarda Kasma Yaşamazsın. 2.Side RAMden Dolayıda Olabilir Arka Plan da Çok Şey Açık İsede Kasabilir

• Beğen

MaxipmaN

Üye
i3 takman için anakartı değiştirmen lazım.
lga 775 ve 45nm pentium da e7500'den sonra birşey ifade etmez.

ayrıca rigorZ adlı oyunun sistem gereksinimleri hüç te düşük değil hangi çözünürlük için öneriliyor bu sistem gereksinimleri için o belli değil bu nedenle çok net tavsiye veremiyorum. eğer anakartın iyi ise q8400 işlemci ve r7 250 takarsan gideri olur herhalde. ancak yeni sistem toplayabilirsen daha iyi olur. eski sisteme masraf biraz düşündürücü çünkü. bakkarsın anakart bozulur falan.
  • SİSTEM: Windows XP/ Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 (64 Bit)
  • CPU: 2.4 GHz Quad Core
  • RAM: 3 GB
  • Diskte Gereken Boş Alan: 5 GB
  • EKRAN KARTI: DirectX 9+ Uyumlu
    (Örn : NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
  • SES KARTI: Windows tarafından tanınan uyumlu ses kartı

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaşlar merhabalar.Bilgisayarımda bazı oyunlarda kasmalar görüyorum.Pek büyük çaplı oyunlar değil açıkçası.RigorZ ve The NewZ gibi oyunlar.Sistemime hangi eklemeyi yapmalıyım sizlere sormak istedim.

Sistem özelliklerim:
-İntel Core2 Duo E7500 2.93
-Nvdia GeForce 9400GT 1GB 128 bit
-4 GB RAM
-Win 7 Home Premium 64 Bit

Şöylede bi deneyim dizini screen shotu:
-

Bence işlemci değiştirmeli gibiyim.Dediğim gibi büyük çaplı oyunlar değil.İ3 veya Pentium nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.
the newz sistem gereksinimlerine bakılırsa bu işlemci ile açman bile iyi ama rigorz da kasmaması lazım format atmayı dene ilerde sıfırdan sistem topla ya da anakart , işlemci değiştir +4gb ram ekle o sana yeter diye düşünüyorum

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
İşlemciyi geliştir diyecektim bende:)

• Beğen
AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar
genel olarak ortalama bir pc in var ancak asıl önemli olan işlemci oyun için AMD Phenom serisi işlemciler çok iyi 4 GB RAM ve o ekran kartı ile dediğin oyunları kasmadan oynarsın
amd phenom ıı 570 am3 3.5 ghz nasıl olur

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Çok sağolun arkadaşlar

amd phenom ıı 570 am3 3.5 ghz nasıl olur
phenom 2 nin x2 serileri işini görmez en az x4 serisinden almalısın bu oyunları oynamak için (kasmadan)

en ucuz olarak bunları alman gerekli
veya ekran kartın da biraz eski olduğu için bunları alırsın

biraz daha para harcayıp bundaki işlemcide dahili ekran kartı var ve seninkinden biraz daha performanslıdır
gta 4 sorunsuz oynatır gta 5 de 20 fps alırsın ilerde bir de ekran kartı takviyesi yaparsan +4gb ram sistem güzel olur