Anket Galaxy Note4 mü? Galaxy s6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S6 mı? Galaxy Note4 mü?

• Galaxy s6

Kullanılan: 6 85.7%
  • Galaxy Note4

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note4 mü? Galaxy s6 mı?
Merhaba dostlar.Bu hafta içinde telefon alıcam ancak Galaxy Note4 ve Galaxy s6 arasında kaldım.S6 yenilenen touchwiz ve tasarımıyla beni cezbederken; Galaxy Note4'teki geniş ekran,daha fazla şarj süresi,note serisinin uzun yıllar dayanması,batarya değişimi ve hafıza kart desteği gibi etkenler cezbediyor.Sizce hala Note4 alınır mı? Güncelleme desteği ne kadar daha devam eder? Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.Bir de Note4 veya s6 kullanan arkadaşlar touchwiz şişiyor mu bir süreden sonra?

Son düzenleme:

'Şeref'

Emekli Yönetici
Hafıza kartı olmaması sorun olamayacaksa bence S6..

'Şeref'

Emekli Yönetici
Evet ben usb ye atıp oradan da medya dosyalarına erisiyordum tel üzerinden.
S6 tasarımı daha iyi note 4 den biraz daha fazla güncelleme alır (çok önemli değil bu aslında)
Şarj konusunda oldukça başarılı s6.. Hızlı şarj özelliği var bu en önemlisi bence !

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben usb ye atıp oradan da medya dosyalarına erisiyordum tel üzerinden.
S6 tasarımı daha iyi note 4 den biraz daha fazla güncelleme alır (çok önemli değil bu aslında)
Şarj konusunda oldukça başarılı s6.. Hızlı şarj özelliği var bu en önemlisi bence !
İkisi arasında ne kadarlık bi dolum süresi farkı var ki? Aynı zamanda Note4'ün şarjının daha uzun dayandığını biliyodum ama yanlış mı biliyorum acaba?

'Şeref'

Emekli Yönetici
Note 4 bataryası note 5 ten bile fazla 3200 mah.
Hızlı şarj ile dolum duresi çok kısa.. birisi 5v diğeri 9v akım veriyor sonuçta.

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 bataryası note 5 ten bile fazla 3200 mah.
Hızlı şarj ile dolum duresi çok kısa.. birisi 5v diğeri 9v akım veriyor sonuçta.
Yani anladığım Note4 şarj süresi olarak hem s6'dan hem de Note5'den daha iyi öyle mi?

'Şeref'

Emekli Yönetici
Note 4 kullanmadım ama matematiksel olarak öyle görünüyor. Kullanan arkadaşların yorumları ne olur göreceğiz.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
büyük ekran önemisiyorsan note 4
hız önemsiyorsan s6
daha güncel olsun diyorsan s6
şekil istiyorsan s6 (bence)
şarj süresi istiyorsan note 4 (yukarıdaki arkadaşın yorumlarına göre yazdım yoksa note4 bence 1 gün zor çıkarır tabi benim gördüğüm)
ardakaşın note 4 ilk aldığı zamanlar şarj iyiydi 3-4 ay sonra sürekli şarjda geziyordu
ama s6 ya şarj konusunda samsung çok iyi diyor

• Beğen
Tepkiler: ofds1905 ve 'Şeref'

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
büyük ekran önemisiyorsan note 4
hız önemsiyorsan s6
daha güncel olsun diyorsan s6
şekil istiyorsan s6 (bence)
şarj süresi istiyorsan note 4 (yukarıdaki arkadaşın yorumlarına göre yazdım yoksa note4 bence 1 gün zor çıkarır tabi benim gördüğüm)
ardakaşın note 4 ilk aldığı zamanlar şarj iyiydi 3-4 ay sonra sürekli şarjda geziyordu
ama s6 ya şarj konusunda samsung çok iyi diyor
Anladım.İnternette araştırıyorum da millet de s6'nın şarjından şikayetçi bilemedim şimdi.

hikmet366

hikmet366

Üye
S6 da hiçbir sıkıntı yok şişme donma aktif bir şekilde kullanıyorum elimden bırakmıyorum oyun oynuyorum sosyal medya video düzenliyorum video üretiyorum fotoğraf çekiyorum 3 saat de şarjı bitiyor bir mola veriyorum 1saat 1.saat de şarj ful

Hiçbir sıkıntı yok 7.0 ile gelecek olan yeni arayüzü not 4 almaya bilir ama Galaxy s6 alacak birde bu var

Galaxy s6 ya öyle güncellemeler geldi ki telefon ram için temizledihinde 1.2 boş ram var 1.4 e kadar çıkıyor ama niye temizleme yapasın ki gerek yok neden dönmüyor şişimiyor sadece ısınıyor senin için bir sıkıntı olur mu bilmem ama bu değer

Yeni arayüzü olan ve donanımlı olan cihazlar donmaz bence

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
S6 da hiçbir sıkıntı yok şişme donma aktif bir şekilde kullanıyorum elimden bırakmıyorum oyun oynuyorum sosyal medya video düzenliyorum video üretiyorum fotoğraf çekiyorum 3 saat de şarjı bitiyor bir mola veriyorum 1saat 1.saat de şarj ful

Hiçbir sıkıntı yok 7.0 ile gelecek olan yeni arayüzü not 4 almaya bilir ama Galaxy s6 alacak birde bu var

Galaxy s6 ya öyle güncellemeler geldi ki telefon ram için temizledihinde 1.2 boş ram var 1.4 e kadar çıkıyor ama niye temizleme yapasın ki gerek yok neden dönmüyor şişimiyor sadece ısınıyor senin için bir sıkıntı olur mu bilmem ama bu değer

Yeni arayüzü olan ve donanımlı olan cihazlar donmaz bence

Galaxy s6'nın sorunları genel olarak çözülmüş o vakit.Boşta 1.2 gb ram varsa hiç fena değil.Ne kadar süredir kullanıyosun telefonu?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bende s6 ve note5 var ikiside iyi cihaz ama ben note5 tavsiye ederim fiyatıda paralel ithalat cihazlarda note4 ile aynı fiyata geliyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Galaxy s6'nın sorunları genel olarak çözülmüş o vakit.Boşta 1.2 gb ram varsa hiç fena değil.Ne kadar süredir kullanıyosun telefonu?
Satışa sunulduktan sonra 2 ay sonra aldım hala kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
man20

man20

Üye
Bildiğim kadarıyla s6 çok ısınıyor ve de şarjı çok az dayanıyor. bence s6 alma ama note 4'te alma :kıskıs:

man20

man20

Üye
Ne alıyım güzel kardeşim ver bi tavsiye :)
orta seviye telefon tavsiyelerinde hiç iyi değilim çünkü çok model ve her modelin bi sürü değişken fiyatları var. yok ithalatmış yok türkiye garantiymiş filan. Benim aklım hep amiral modellere gidiyor ama onlarda pahalı :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
orta seviye telefon tavsiyelerinde hiç iyi değilim çünkü çok model ve her modelin bi sürü değişken fiyatları var. yok ithalatmış yok türkiye garantiymiş filan. Benim aklım hep amiral modellere gidiyor ama onlarda pahalı :)
s6 ve note 4 birer amiral bir eski model amiraller olabilirler ama hala amiraller.
arkadaşın dediği gibi note 5 o fiyata bulursan kaçırma s6 ya fark atar
bnce s6 de note 4 e fark atar
note 4 büyük ihtimal android 7 almaz 6yı bile almadı sanırım ama s6 android 7 gelince daha akıcı olur

ofds1905

Üye
    Konu Sahibi
Güzel kardeşim Note4 Galaxy s6 amiral gemi değil mi? :) Sen bana amiral gemi tavsiye et ama 2016'nın amiral gemileri olmasın onlar pahalı :)
s6 ve note 4 birer amiral bir eski model amiraller olabilirler ama hala amiraller.
arkadaşın dediği gibi note 5 o fiyata bulursan kaçırma s6 ya fark atar
bnce s6 de note 4 e fark atar
note 4 büyük ihtimal android 7 almaz 6yı bile almadı sanırım ama s6 android 7 gelince daha akıcı olur
Android sürümü o kadar stabilliğe etki ediyo mu? Benim bildiğim hatta bazen telefon daha da saçmalayabiliyo?

Takipçi Satın Al

Üst Alt