Haber Pokemon GO Android Ve İos İçin Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Pokemon GO Android Ve İos İçin Yayınlandı
Pokemon GO Android ve iOS İçin Çıktı!

Uzun bir süredir merakla beklenilen Pokemon GO, nihayet Android ve iOSplatformlarındaki yerini aldı. Bir dönemin çocukluğuna damgasını vuranPokemon, arıtılmış gerçeklik üzerine kurulu bu oyun sayesinde artık hayatımızda!

Pokemon GO Nihayet Çıktı!

Ücretsiz olarak uygulama mağazalarındaki yerini alan Pokemon GO,Pikachu, Venusaur, Charizard ve daha birçok pokemonu gerçek dünyaya getiriyor.
Telefonunuzun kamerasını aracılığıyla arıtılmış bir gerçeklik üzerine kurulu oyunda Pokemon avına çıkabilir ve tıpkı Ash gibi bir Pokemon eğitmeni olabilirsiniz.

Tabletlerle uyumlu olmayan Pokemon GO için ilk olarak yalnızca Avustralyave Yeni Zelanda’da indirilebilir durumda olduğu ve diğer ülkelerin biraz daha beklemesi gerektiği de Nintendo tarafından açıklandı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ios için :
android için:

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Oyundan hicbirşey anlamadım
bana cok tuhaf geldi,
Oyunun mantıgına göre hareket halinde olmak gerekiyor, ve cok sarj yiyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Ülkemizde kullanılmıyomuş :hmmm

man20

man20

Üye
Oyun güzele benziyor aslında ama dışarda oynayamazsın ki etraftaki insanlar size tuhaf tuhaf bakar. Sonrada çocuk muamelesi yapar :) o yüzden evde oynar çoğu kişi.

phasan

phasan

Üye
Tablette oynama özelliği olsa guzel olurdu

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
Oyundan hicbirşey anlamadım
bana cok tuhaf geldi,
Oyunun mantıgına göre hareket halinde olmak gerekiyor, ve cok sarj yiyor

Çok şarj yemesi doğal değil mi? LTE açık, yüksek öncelikte gps açık, e dışarıdasın ekran full parlaklıkta. Zaten bunlardır bir telefonda şarj yiyenler.
Oyun güzele benziyor aslında ama dışarda oynayamazsın ki etraftaki insanlar size tuhaf tuhaf bakar. Sonrada çocuk muamelesi yapar :) o yüzden evde oynar çoğu kişi.

25+ km yol yürüdüm 4 gündür. :D

phasan

phasan

Üye
Sadece telefonlara yuklenebiliyor apk olsada

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Apk olsada oynama özelliği yoksa bence tat vermez

oynama özelliği var ve oyun çok güzel belirli noktaları almak üzerine kurulu bir mantığı var ve çok fazla gezmeniz lazım

phasan

phasan

Üye
oynama özelliği var ve oyun çok güzel belirli noktaları almak üzerine kurulu bir mantığı var ve çok fazla gezmeniz lazım
Tabletler oynanmıyor daha dogrusu yüklemeye ızın verilmiyor samsun not 10,1 samsung tab3 lite de denen di yüklenmiyor

MaxipmaN

Üye
galiba ülkemizde yok daha, zaten birşey de zamanında gelse şaşırcam.

0MG90

0MG90

Üye
Pikaçu yakalamak için başlangıçta pokemon seçmeyin. Bulunduğunuz yerden 4 kere ayrılıp yeniden oraya gidin en sonunda pikaçu ortaya çıkacak, onu seçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
galiba ülkemizde yok daha, zaten birşey de zamanında gelse şaşırcam.
ülkemizde var ben oynuyorum şu an
Tabletler oynanmıyor daha dogrusu yüklemeye ızın verilmiyor samsun not 10,1 samsung tab3 lite de denen di yüklenmiyor

tabletlerin biraz eski model ondan çalışmıyor olabilir android 5 ve üstü lazım galiba
sanırım 4.4 ler de de açılıyor bazı modellerde
ayrıca intel işlemciler de açamıyor
son olarak kimseye tabletten oynamasını tavsiye etmem mobil veri çok lazım oyunda gezmek için
25+ km yol yürüdüm 4 gündür. :D
helal valla 25 km çok çok iyi :D ben araba ile gezdim biraz en güçlü pokemon 157cp idi sanırım snde kaç

Invoke

Invoke

Üye
ülkemizde var ben oynuyorum şu an

tabletlerin biraz eski model ondan çalışmıyor olabilir android 5 ve üstü lazım galiba
sanırım 4.4 ler de de açılıyor bazı modellerde
ayrıca intel işlemciler de açamıyor
son olarak kimseye tabletten oynamasını tavsiye etmem mobil veri çok lazım oyunda gezmek için

helal valla 25 km çok çok iyi :D ben araba ile gezdim biraz en güçlü pokemon 157cp idi sanırım snde kaç

400'ü geçkin var şu an için ama ona da çok güçlü denemez. 700lük rapidash gördüm birisi gym e bırakmış. :D
Araba ile gezerken poke yakalanıyor ama pedometer adımları saymıyor, yumurtaları çatlatmak için yürümek lazım. :D

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Çok şarj yemesi doğal değil mi? LTE açık, yüksek öncelikte gps açık, e dışarıdasın ekran fu ll parlaklıkta. Zaten bunlardır bir telefonda şarj yiyenler.
Sildim cihazdan, ama 3 gün ful oynadım
symbian zamanında cok fena oynardım.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
400'ü geçkin var şu an için ama ona da çok güçlü denemez. 700lük rapidash gördüm birisi gym e bırakmış. :D
Araba ile gezerken poke yakalanıyor ama pedometer adımları saymıyor, yumurtaları çatlatmak için yürümek lazım. :D
ben en az 3 km yürüdüm gym e gittim adam 1k lık pokemon koymuş bide ilk başta 110cp lık vardı daldım 2. 1k çıkınca benim pokemonun da canı bitti :(
aynn