bana yardım edermisinin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratail

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edermisinin
benim 6630 nokia telefonum var bi iki gündür kulaklık işareti çıkıyo o çıktığı zmanlarda konuşma yapamıyorum ses bana gelmiyo ve karşı tarafa gitmiyo format çektim ilk başta düzeldi ama tekrar kulaklık işareti geldi yeniden format çekiyorum fakat düzelmiyo napmama gerek bilen varsa bana söyleyebilirmi.:(

masumruk

masumruk

Üye
telefonunda kulaklık kullanırken kulaklık girişini zedelemişsin. Buda muhtemelen kulaklık takmamana rağmen kulaklık varmışcasına hareket etmesini sağlıyor. Format yemedi diyosun. Ozaman teknik servis yolu görünür sana. kolay gelsin...

toprakumit

toprakumit

Üye
telefonunda kulaklık kullanırken kulaklık girişini zedelemişsin. Buda muhtemelen kulaklık takmamana rağmen kulaklık varmışcasına hareket etmesini sağlıyor. Format yemedi diyosun. Ozaman teknik servis yolu görünür sana. kolay gelsin...

arkadaşa katılıyorum... :oke:

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
kurdan yardımıyla kulaklık gırısını hafıf oynat ama kurdanı kırma olmazsa servıse gotur kardesım

schumici

schumici

Üye
arkadaşım bence direk servise götür inşallah hemen hallolur

xkadir61

xkadir61

Üye
senin sorunun mekanik forumda bulamazsın çaresini

sukruon

sukruon

Üye
yanında kulaklık taşı.işaret gelince tak çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt