Haber İOS 10 tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İOS 10 tanıtıldı
iOS 10 güncellemesini alacak modeller

iOS 10 ne zaman çıkacak?

iOS 10 güncellemesi iPhone 7 ile birlikte Eylül ayında son kullanıcıya sunulacak. Bugün ise iOS 10 Beta 1 indirime sunulacak.

İOS 10 İle Gelen Yenilikler

- iOS 10 ile kilit ekranı yeniden dizayn ediliyor. Kilit ekranında oldukça yumuşak görünen bildirimler yer alacak. 3D touch özelliği de kilit ekranında kullanılabilecek.

- iOS 10 ile ayrıca denetim merkezi de baştan aşağıya yenileniyor. 3D touch özelliği bulunan cihazlarda artık daha fazla kısayol yer alıyor . Ayrıca yeni denetim merkezinde müzik kontrollerine ulaşmak için denetim merkezini yana doğru kaydırmanız gerekiyor .

- Siri artık daha zeki. Siri 3. parti uygulamalar ile iletişime geçebiliyor.

- iOS 10 ile fotoğraf uygulaması da değişiyor. iOS 10 fotoğraflar, arşivinizdeki fotoğrafları kişilere göre analiz ediyor ve otomatik olarak albüm oluşturuyor. Bu yüz tanıma sistemi aynı şekilde mekanlar için de kullanılıyor ve fotoğraflar çevredeki öğelere göre organize ediliyor.

- iOS 10 ile haritalar uygulaması da yenileniyor. iOS 10 haritalar baştan aşağı yenilenerek daha fazla detay sunuyor. Apple Maps'in gelişiminde artık geliştiriciler de rol üstelenecek.

- Çok tepki çeken Apple Music artık yepyeni bir tasarıma sahip. Apple Music ile artık müzikler daha kolay bulunacak. Apple Music ile şarkı sözleri geliyor! Apple Music ile müzik dinlerken şarkı sözlerine kolayca ulaşabileceksiniz.

- Apple News bölümü de yenilendi ancak bu özellik Türkiye'de kullanılmıyor.

- Home Kit artık iOS ana ekranında yer alıyor. Akıllı ev sistemi için geliştirilen Home Kit ile evinizdeki akıllı tüm cihazları iPhone üzerinden kontrol edebileceksiniz.

- iOS 10 ile bilinmeyen numaralar direkt ortaya çıkarılacak. iOS 10 API'ları sayesinde dolandırıcıların numaralarını analiz edecek ve bilmediğiniz bir numara sizi aradığında sistem otomatik olarak bu dolandırıcı olabilir şeklinde uyarı verecek.

- iOS 10 mesajlar bölümünde de yenilikler var. Emojiler artık 3 kat dahabüyük. Artık konuşmalarınızı iOS analiz edecek ve isterseniz otomatik olarak kelimelerin yerine emojiler yerleştirilecek. Karşı tarafa gizlenmiş mesaj gönderebileceksiniz. Bu mesajları açmak için üzerine dokunmanız yeterli olacak. Küçük süprizler için hazırlanmış güzel bir yenilik gibi duruyor.

- iOS 10 ile artık el yazısı ile mesaj gönderebileceksiniz. DijitalTouch sayesinde ise farklı şekiller çizip gönderebilirsiniz. Full-Screen effects özelliği ile mesajlar ekranın arkaplanı gönderdiğiniz efekt ile renklenebiliyor. iMessage için ayrıca uygulamalar App Store'da yer alacak. Apple'ın mesajlaşma ve görüşme hizmetleri uçtan uca şifreleniyor. Kullanıcı verileri ile gizli tutuluyor.

- iOS 10, 16GB iPhone kullananları sevindirecek bir özellik ile geliyor. iOS 10 ile artık uygulama önbellekleri silinebilecek. Böylelikle uygulama şişmesi sona erecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

furyzer0

furyzer0

Üye
İhpone 5e kadar vermeleri iyi olmuş bence

Sent from mTalk using lumia950

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Utan Microsoft wp de 5 yılda bildirim ekranı zor geldi

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Utan Microsoft wp de 5 yılda bildirim ekranı zor geldi

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İosa da 4-5 de geldi wp ye de 8.1 de geldi zaten live tile lar varken bence bildirim ekranı gereksiz aynı işi goruyor

Sent from mTalk using lumia950

ArMaGeDdOn_87

Üye
10.sürümde yenilikler bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
10.sürümde yenilikler bekliyodum ama hayal kırıklığı olmuş

Yeni kilit ekranı , yeni denetim merkezi , yeni 3d touch bunlar güzel yenilikler . Ancak dark mode geleceği söyleniyordu ; tanıtımda hiç sözü geçmedi .

0MG90

0MG90

Üye
Alan cihazlarda hata var
iPad 2 ve 3'te alıyor

iPad 2 efsane olacak artık :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yeni kilit ekranı , yeni denetim merkezi , yeni 3d touch bunlar güzel yenilikler . Ancak dark mode geleceği söyleniyordu ; tanıtımda hiç sözü geçmedi .
Kilit ekranımı yenilik ? Denetim merkezine daha fazla kısayol ekliyon-bu mu yenilik ? Yıllardır aynı şeyi kullanıyor ve yine biraz bişeyler ekledi yola devam,nasıl olsa satıyo ama bu sefer hüsrana uğrayabilir

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kilit ekranımı yenilik ? Denetim merkezine daha fazla kısayol ekliyon-bu mu yenilik ? Yıllardır aynı şeyi kullanıyor ve yine biraz bişeyler ekledi yola devam,nasıl olsa satıyo ama bu sefer hüsrana uğrayabilir

Kilit ekranı bildirimleri eksikliğini çok kez hissettiğim birşeydi ve bence önemli bir yenilik. Yeni 3d touch penceresinde küçük uygulamaların açılıyor olması da çok hoşuma gitti. Denetim merkezinin yeni hali de eskisinden daha iyi olmuş, müzik kontrolleri de fena olmamış. Ben çok büyük yenilikler gelmeyeceğini biliyordum. Bu yüzden beklentilerimi çok yüksek tutmadım ve tatmin oldum.

- Iphone 6s Plus ile gönderildi.

blackcemre

Üye
iOS 10 güncellemesini alacak modeller

iOS 10 ne zaman çıkacak?

iOS 10 güncellemesi iPhone 7 ile birlikte Eylül ayında son kullanıcıya sunulacak. Bugün ise iOS 10 Beta 1 indirime sunulacak.

İOS 10 İle Gelen Yenilikler

- iOS 10 ile kilit ekranı yeniden dizayn ediliyor. Kilit ekranında oldukça yumuşak görünen bildirimler yer alacak. 3D touch özelliği de kilit ekranında kullanılabilecek.

- iOS 10 ile ayrıca denetim merkezi de baştan aşağıya yenileniyor. 3D touch özelliği bulunan cihazlarda artık daha fazla kısayol yer alıyor . Ayrıca yeni denetim merkezinde müzik kontrollerine ulaşmak için denetim merkezini yana doğru kaydırmanız gerekiyor .

- Siri artık daha zeki. Siri 3. parti uygulamalar ile iletişime geçebiliyor.

- iOS 10 ile fotoğraf uygulaması da değişiyor. iOS 10 fotoğraflar, arşivinizdeki fotoğrafları kişilere göre analiz ediyor ve otomatik olarak albüm oluşturuyor. Bu yüz tanıma sistemi aynı şekilde mekanlar için de kullanılıyor ve fotoğraflar çevredeki öğelere göre organize ediliyor.

- iOS 10 ile haritalar uygulaması da yenileniyor. iOS 10 haritalar baştan aşağı yenilenerek daha fazla detay sunuyor. Apple Maps'in gelişiminde artık geliştiriciler de rol üstelenecek.

- Çok tepki çeken Apple Music artık yepyeni bir tasarıma sahip. Apple Music ile artık müzikler daha kolay bulunacak. Apple Music ile şarkı sözleri geliyor! Apple Music ile müzik dinlerken şarkı sözlerine kolayca ulaşabileceksiniz.

- Apple News bölümü de yenilendi ancak bu özellik Türkiye'de kullanılmıyor.

- Home Kit artık iOS ana ekranında yer alıyor. Akıllı ev sistemi için geliştirilen Home Kit ile evinizdeki akıllı tüm cihazları iPhone üzerinden kontrol edebileceksiniz.

- iOS 10 ile bilinmeyen numaralar direkt ortaya çıkarılacak. iOS 10 API'ları sayesinde dolandırıcıların numaralarını analiz edecek ve bilmediğiniz bir numara sizi aradığında sistem otomatik olarak bu dolandırıcı olabilir şeklinde uyarı verecek.

- iOS 10 mesajlar bölümünde de yenilikler var. Emojiler artık 3 kat dahabüyük. Artık konuşmalarınızı iOS analiz edecek ve isterseniz otomatik olarak kelimelerin yerine emojiler yerleştirilecek. Karşı tarafa gizlenmiş mesaj gönderebileceksiniz. Bu mesajları açmak için üzerine dokunmanız yeterli olacak. Küçük süprizler için hazırlanmış güzel bir yenilik gibi duruyor.

- iOS 10 ile artık el yazısı ile mesaj gönderebileceksiniz. DijitalTouch sayesinde ise farklı şekiller çizip gönderebilirsiniz. fu ll-Screen effects özelliği ile mesajlar ekranın arkaplanı gönderdiğiniz efekt ile renklenebiliyor. iMessage için ayrıca uygulamalar App Store'da yer alacak. Apple'ın mesajlaşma ve görüşme hizmetleri uçtan uca şifreleniyor. Kullanıcı verileri ile gizli tutuluyor.

- iOS 10, 16GB iPhone kullananları sevindirecek bir özellik ile geliyor. iOS 10 ile artık uygulama önbellekleri silinebilecek. Böylelikle uygulama şişmesi sona erecek.

Hangi cihazların alacağında yanlışlık yapmışsın siteye bir daha kontrol et.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi cihazların alacağında yanlışlık yapmışsın siteye bir daha kontrol et.

O sayfa sürekli değişiyor dünden beri bu üçüncü değişişi . Kendileri de karar veremediler galiba hangi cihazlara vereceklerine .

blackcemre

Üye

O sayfa sürekli değişiyor dünden beri bu üçüncü değişişi . Kendileri de karar veremediler galiba hangi cihazlara vereceklerine .
A5 işlemcili cihazların hiçbirine kesinlikle gelmeyecektir.
Hangi cihazalara beta sürüm çıkmışsa onlara gelecektir.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Benim ilk paylaştığım alacak modeller de aynen bu şekildeydi

A5 işlemcili cihazların hiçbirine kesinlikle gelmeyecektir.

Hangi cihazalara beta sürüm çıkmışsa onlara gelecektir.

Dün aynı sayfada desteklenen modellerde ipad 2 falan da vardı. Hatta üstteki mesajlara bakarsan bir arkadaş beni uyardı destek alacak cihazlarda yanlışlık var dedi . Apple sitesine gittim ordan görsel alıp konuya ekledim . Şimdi sen söyleyince tekrar girdim sayfadaki görsel değişmiş . Yani yanlışlık benden kaynaklı değil . Daha önceki görsel de yine Apple İos 10 preview sayfasından alınmıştır .

blackcemre

Üye
Benim ilk paylaştığım alacak modeller de aynen bu şekildeydi

Dün aynı sayfada desteklenen modellerde ipad 2 falan da vardı. Hatta üstteki mesajlara bakarsan bir arkadaş beni uyardı destek alacak cihazlarda yanlışlık var dedi . Apple sitesine gittim ordan görsel alıp konuya ekledim . Şimdi sen söyleyince tekrar girdim sayfadaki görsel değişmiş . Yani yanlışlık benden kaynaklı değil . Daha önceki görsel de yine Apple İos 10 preview sayfasından alınmıştır .
tmm kardeş sorun değil.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alan cihazlarda hata var
iPad 2 ve 3'te alıyor

iPad 2 efsane olacak artık :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hep sen yanılttın beni ilk paylaştığım doğruydu :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
ipad 2 9'a kadar yine iyi gitti. 10'u almasını az da olsa beklemiştim. Ne yapalım, 9'dan devam edeceğiz :bablik:

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Beta sürümü olmasına rağmen beni fazlasıyla memnun etmeyi başardı. Bazı hatalar var ama görmezden gelinebilecek hatalar ;)

iPhone 6 İle Gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beta sürümü olmasına rağmen beni fazlasıyla memnun etmeyi başardı. Bazı hatalar var ama görmezden gelinebilecek hatalar ;)

iPhone 6 İle Gönderildi
Şeytan dürtüyor yükle diye ama tam sürüme kadar yüklemeyi düşünmüyorum :)

Yüklemeyi düşünenler için inceleme videosu :

Takipçi Satın Al

Üst Alt