Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 7 Visual Studio Setup Yüklenme Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Win 7 Visual Studio Setup Yüklenme Sorunu
En az 45 dakikadır böyle üst taraf doldu applying kısmı oynamıyor nasıl düzelir bu ?
djhiguramos
Üye
Kaç paket seçtin kurmadan önce 40gb olmuştu benim haliyle epey beklemiştim.
custom install da android için ios için xamarin var c++ için ayrı paketler var python için ayrı kutucuklar vardı.Sanırım java hariç tüm diller vardı (go ruby yoktu ben kurarken belki de vardı)
------
o zman sıkıntı işte 4 5 gb dosya çekecek kadar vakitten fazla geçtiyse eğer geçmediyle beklemeye devam kod yazmak sabır işi arada net gitmedi umarım
3d yazıcı yapacağız 0dan da az bekledim ilerlemeye başladı zaten adminim konuyu kilitleyin
JustWatch34
Üye
Windows Update etkinleştir Görev yöneticisini aç hizmetlere gel sol alttan hizmetleri aça bas gelen hizmetler penceresinde w tuşuna basarak windows updateyi bul sağ tık yap Özelliklere gir Devre dışı tuşunu değiştir Otomatik yap
Windows Update etkinleştir Görev yöneticisini aç hizmetlere gel sol alttan hizmetleri aça bas gelen hizmetler penceresinde w tuşuna basarak windows updateyi bul sağ tık yap Özelliklere gir Devre dışı tuşunu değiştir Otomatik yap